47

123

преди 2 години

До az явно не правиш разлика между данъци и осигуровки. То не че много хора правят разлика. Държавните служители плащат всички данъци.

46

Радослав

преди 2 години

До 46:На всички! Ако си работил в реалната икономика си внасял осигуровки, ако си държавен служител да си си внасял ти, ако си "социално слаб" да си учил и да си почнал работа! Няма система в която един да внася и 5 да могат да ползват! Няма математически как да стане! А след 20 години като пенсионерите станат 3 милиона,социално слабите и те 3 милиона и имаме половин милион работещи от къде ще взимаме пари?

45

Не бойте се

преди 2 години

Великата свищовска академия е нищо повече от техникум. Тоя икономист за нищо не става, камо ли да прогнозира данъчна политика. Да си седи в Свищов и да руча рибена чорба.

44

az

преди 2 години

Айде почнете първо да облагате с данъци държавните служители - и без това не плащат данъци. Стига на гърба на реалните данъкоплатци си правите политиките. 1 данъкоплатец издържа 1 държавен служител , 1 дете , 1 пенсионер и 1 тъмно зелен - няма как да стане

43

ББ

преди 2 години

хаха какви пенсионери...нима те не внасяха по 40 години...къде са им вноските ...пеевски...божков?а в ...чекмеджетата...и сега мантрата...ама ние храним пенсионерите...не бре карате баварци с техните пари...приватизирахте заводи...създадени от тях...язовири...продадохте АЕЦ блокове...куневица...кого лъжете...си мислите...къде са инвеститорите-произвеждащи и плащащи данъци..само обществени през които ограбвате данъците ни и ЕС фондове...дпс-гроб...и ЕС лицемерно мълчи...и продължава този геноцид

42

Я да се съвземете

преди 2 години

Вече се говори за безусловен минимален доход. Бизнеса е основан на потреблението. Няма потребление, няма бизнес. Като не ти харесва да плащаш за да ти потребяват продуктите, марш някъде в Африка. Ама то там кой да ти купи цеулозата (примерно). Данъците нагоре! Това е начина!

41

Solar Power

преди 2 години

До Спокоен: Ама и пенсията е толкова колкото си внесъл :)

40

до 44

преди 2 години

Индивидуални партиди на КОГО? На полицаи, на пожарникари, на военни, на общински и държавни служители ли? На учители, на лекари с държавни и общински заведения, на горски, на ДАИ, на ТОЛ-аджии ли? Я, ама те станаха повече от ***!

39

Анонимен

преди 2 години

Сега ще повишат данъците на самоосигуряващите се за да може тези на държавна служба да са си спокойни

38

Радослав

преди 2 години

ИНДИВИДУАЛНИ ПАРТИДИ!!! Това е истината! Които колкото е внесъл, толкова да ползва! Спрете и плащанията към "социално слабите" с 10 чаавета и 0 работни дни! Пари има, ама ги пилеем по държавни мързели и ромей! С тези глупости които правят скоро няма да има нито един човек в тази държава които да се осигурява на повече от минималната заплата!

37

до 38

преди 2 години

Дания казваш. Смяна на тазобедрена става е БЕЗПЛАТНО и след 6 месеца се връщаш да работиш и плащаш данъци. В България ми искат 6000 лева които с ТЕЛК пенсията си няма как да платя, съответно до края на живота си ще съм в тежест на държавата.

36

Анонимен

преди 2 години

Бива да спрат кражбите на бюджета и всичко е точно. Също така 50% от държавните служители и производни трябва да се премахнат и народа да си ползва услугите през нета.

35

Спокоен

преди 2 години

Не съществува развита държава в света, която да е заседнала в т.н. "плосък данък печалба". В Норвегия теоретично може да стигне 90%. Дания, Щвейцария, Швеция, Финландия и т.н. И никой бизнес там не е напънал да бяга към България. Спрете се с безумията и пари има. За всичко!

34

Анонимен

преди 2 години

До Христо Христов . . .Ти сериозно ли говориш за двойни вноски към ЕС. Увеличение има но то е с 10%, а не двойно.

33

Анонимен

преди 2 години

Да тези които не са държавни служители ще им плащат техните данъци и осигуровки затва хората се натискат за държ служба

32

Анонимен

преди 2 години

Вдигнат ли данъците в БГ маса народ ще избяга и ще мине пк в сивия сектор, трябва да са налпумни ако ги пипнат по време на пандемия !!!

31

Анонимен

преди 2 години

Ние сме вързани към еврото, когато се печата евро като за световно и левчето се обезценява. Затова сега имаме и тук покачване, нама нищо чудно в това, лошото е че заплатите не догонват а в БГ те са най ниски и хората са оставени на заплати за оцеляване а не за живот. Работодателите ако бяха нормални щяха да вдигнат заплатите с по 50% за да нормализират нещата .

30

Stoyanov

преди 2 години

До Анонимен"Днес ми звънят от мобилния оператор" --- може може , аз от 3 години съм на срочен договор. Не ходи да преподписваш.

29

Анонимен

преди 2 години

Никви данатциии уууеуееее! То не чи ги плащам, ама и ас да са изкажа!

28

Анонимен

преди 2 години

Днес ми звънят от мобилния оператор, че ми изтичал договора в края на годината и аз викам, че искам да си продължа сегашния договори, ама ми казаха, че не можело , защото вече нямало такава възможност. Предложиха ми вариант с 5 лева по-висока сметка.Ще ни се разкаже играта от инфлация на каквото се сетите.