210

Анонимен

преди 2 години

А вие какво очаквате, че може да се случи, когато тук идват някакви *** американци да се правят на рамбовци. Ето тези предатели на снимката ги канят с поклони до земята, гнусно е да ги гледаш само.

209

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Замитат, замитат, за да заметат накрая и пенсията Радев и сътрудниците му от ДС. Няма да се скрият от праводъсъдието, рано или късно. Руски шпиони - мълчание. Руски шпиони в пРезидентурата - мълчание, нерви и агония. Гешев виноват, че ги изпоарестувал, но сега стоят на топло, чакайки присъдите си. НАТО, ЦРУ и посолствата наблюдават внимателно развитието на процеса и няма бягане. Всичко това се изсипа от Радевата хунта - палячовци с малко акъл и елементарна логика.

208

Анонимен

преди 2 години

До МНЕНИЕ То е много сериозно отдавна: просто на българите им трябва катаклизъм, за да се събудят поне малко. От поне половин година ви предупреждаваме, че ДС превзема държавата, но всички си мислят, че това е някакво майтапче. Това убийство е само страничен ефект от този процес.

207

МНЕНИЕ

преди 2 години

Ако е вярно това което пише , става много сериозно . Във Военно Поделение застрелян от упор в главата Офицер ???

206

Анонимен

преди 2 години

До до 226/228 Може да връща, ако прецени, че има за какво! Ако всичко с експертизата и останалите доклади "пасва" НЯМА ПРИЧИНА да връща! Понеже и аз съм работил с ВП, затова те коригирах за дивите спекулации за ролята на прокурора "на терен".

205

до 226

преди 2 години

ти май си невменяемм, прокурора може да връща десетки пъти преписката за дораследване и изясняване на факти. Но той просто безрезервно се е доверил и е разписал отказ. Човек хайде поне съм работил с ВП и Военна прокуратура и ми е ясно за какви кокошкатски неща прокурора връща на полицая документацията за доразследване.

204

Анонимен

преди 2 години

До до222/225 "уважаеми, повярвай един наблюдаващ прокурор може добре да различи стрелба от упор в главата и стрелба под челюстта. Той лично присъства на огледа. Какви балистики ми говориш. Балистиката е фа потвърди че куршума е от този пистолет а не друг." Балистиката включва освен произхода на проджектила, и БАЛИСТИЧНАТА КАРТИНА: т.е. откъде и как е стреляно, каква траектория е имал "куршума" и така нататък! Един прокурор само с ГЛЕДАНЕ НИЩО не може да заключи. Ако не знаеш, НЕ ГОВОРИ!

203

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 223 "да следователя е от ВП но преписката се праща на военния прокурор и той казва какво се случва по нататък. И ти казах ,прокурора е също на местопрестъплението." Преписката е един документ. Разследващата част се извършва от ВП, която е подчинена на шефа на МО, който е формално подчинен на премиера, но нашия премиер оттогава е назначен от Радев. Всичко е ясно по веригата. Сега трябва да се разбере, по чие нареждане ВП е прикрило убийство!

202

до222

преди 2 години

уважаеми, повярвай един наблюдаващ прокурор може добре да различи стрелба от упор в главата и стрелба под челюстта. Той лично присъства на огледа. Какви балистики ми говориш. Балистиката е фа потвърди че куршума е от този пистолет а не друг.

201

Анонимен

преди 2 години

да следователя е от ВП но преписката се праща на военния прокурор и той казва какво се случва по нататък. И ти казах ,прокурора е също на местопрестъплението. Той има право да връща. за доразследване или да приключи с Пистановление за отказ от производство, тоест приема самоубийството за факт.

200

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 220 Оперативно-следствените действия НЕ СЕ извършват НЕПОСРЕДСТВЕНО от наблюдаващия прокурор, нито балистичната експертиза се прави от него. Пробвай друга тактика.

199

123

преди 2 години

Там е отговора на въпроса. БГ военната прокуратура е безгласна буква в случая, както и много други институции.

198

Анонимен

преди 2 години

пак ви питам като хвърляте кал по ВП, къде е бил наблюдаващия прокурор подчинен на Гешев.Полицаите го подкупиха ли...той също е бил на мястото.

197

Анонимен

преди 2 години

До ето ви А сега се пробвай да разбереш КОЙ води разследването и събира доказателствата. Ако имаш толкова акъл де.

196

Anonimeen w

преди 2 години

Бойко, шапкаря, каскета без капацитета!

195

няма такава държава

преди 2 години

Мафията си служи с определения, които се отнасят точно за нея

194

Анонимен

преди 2 години

Оставка радев ,некадърнико!

193

Нмк

преди 2 години

Всички МОЩНО!!!ОСТАВКА МУТРО ФИГУРАНТСКА !!

192

УСА..

преди 2 години

Полигона на Ново село се води американска територия. Ако се случи убийство там, Българските власти ще имат много ограничени възможности за разследване, защото там се води американска територия. Не знам дали някой от вас е ходил в нея база, но аз съм ходил. Там все едно не си в България. Карат си коли с американската регистрация, говори се на всякъде на английски.. и т.н.

191

ето ви

преди 2 години

структурата на прокуратурата в България, вижте и къде е военната. https://prb.bg/vopsliven/