230

Анонимен

преди 2 години

РУМЕН РАДЕВ ПРИКРИВА УБИЙСТВО

229

Анонимен

преди 2 години

Нальот си има постоянно. На кривият генерал от ВВС нальотът му е крив!

228

ИБГМВ

преди 2 години

Извикайте Бойко и Гешев ! Мутрите вън !

227

Анонимен

преди 2 години

До до 230/237 "при смърт въобще не са спекула ции, това не е някой клошар ,това е случай в района на формированието" Не разбра. Спекулации са твоите обяснения за работатата на военния прокурор на терен, ОСОБЕНО в частта с балистиката. Шефа на ВП е на разпореждане на Радев. То и Радев в произведен в чин от ... Плевнелиев, това не означава, че има нещо общо с него.

226

Анонимен

преди 2 години

Кой беше ШЕВ НА ВВС? СЪЩИЯ НЕКАДЪРНИК който съсипа държавата само за 4 МЕСЕЦА! ТОЧИ лиги за ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА! Господи пази българия от военна ХУНТА и ЕВРАЗИЙСКИ съюз!

225

Анонимен

преди 2 години

Отсега е ясен финалът - неизвестен извършител!

224

Анонимен

преди 2 години

А ЗАЩО ТАЗИ СВЕТА ТРОИЦА НА СНИМКАТА Е В СТИЛ ТАЛИБАН-МУДЖАХИДИН? ЗАЩО НЕ СА БРЪСНАТИ?..

223

до 245

преди 2 години

да да пилота Терзиев, пилота Терзиев вие 10 години държахте без нальот не Радев.

222

Анонимен

преди 2 години

Генерала си е ваш, прокурора си е ваш, накрая полицаите скрили топката. Ахде смех у залата уважаеми другарки и другаре....хахаха

221

Анонимен

преди 2 години

По същият начин и пилотът Терзиев на самолетът МиГ 29 беше умишлено взривен след като от конъролната кула са му дали грешни команди.Това е вече вторият военен загинал в рамките на три месеца при упатвление то на Румен Радев и то при крайни скандални обстоятелства!

220

Само ФЪФ Бг, 30г.

преди 2 години

Виновни , пак нЕма !

219

Анонимен

преди 2 години

Яно е, че Манчев е знаел компроментиращо информация за Румен Радев и веднага са го ликвидирали. Добре, че близките са се усетили и са изискали ексхумация на трупа.

218

до герб

преди 2 години

А вие защо го убихте ?

217

до 240

преди 2 години

много филми гледаш пич, Баце ич не ме мъчи, него нещо го мъчи, че генерала е от негово време.

216

До 237

преди 2 години

Какъв Баце те мъчи бе, отдавна Радев обезглави на всички нива и армия, и полиция ? Недей да учиш КГБ-ска матрьошка как се прави преврат! Ако беше Борисов , отдавна да ги е уволнил за изцепката, или да ги е отдръпнал, докато трае разследването!

215

Анонимен

преди 2 години

ама гробарчета, тоз шеф на ВП си е ваш бе. Къв Радев дирите тук. Радев е пляснал подписа на указа,ама генерала е на Бокича и Карата.

214

Анонимен

преди 2 години

Герб казвал ,но някой питал ли ги е ?

213

до 230

преди 2 години

при смърт въобще не са спекула ции, това не е някой клошар ,това е случай в района на формированието. И при това с човек който до преди д е бил замесен в друг случай. Не си гласете нещата по най първично елементарен начин , прокурор е идвал на разбит склад на оглед заедно с полицаите ти ми приказваш за смъртен случай ей така, "абе я идете вижте кво е станало". Никой няма да си реже клона при такъв случай. А и шефа на ВП е по предложение на Баце произведен в генерал, Радев само е разписал протоко

212

Наблюдател

преди 2 години

Само не разбрах с какво е виновен Румен Радев в случая. По-скоро трябва да питате Каракачанов, защото Ивайло Сотиров е назначен на 28 Януари 2021г. Ех как ГЕРБ-ерастите се опитват да прехвърлят топката у Радев, при положение, че техни хора са в дъното на скандала. Но така е - атаката е най-добрата защита откакто свят светува.

211

Анонимен

преди 2 години

ДУНЬО *** ПЛУЖЕКА, РАЗПРОСТРАНЯВА КЛЕВЕТИ С ХИМЕРИЧНАТА НАДЕЖДА НЯКОЙ ДА МУ ПОВЯРВА!!! НО КАКВО БИХМЕ МОГЛИ ДА ОЧАКВАМЕ ОТ ДУНЬО *** ОСВЕН ЛЪЖИ В СТИЛ 11.9.2001 - КОЛКОТО ПО-ШОКИРАЩИ, ТОЛКОВА ПО-ЕФЕКТНИ! АХ,ЪХ ПРОСТО ГЕРБАДЖИЙЧЕ, ЛАЕЩО ПО ПОРЪЧКА НА БОСА БУДА!!!