250

Значи,

преди 2 години

До 274 Че кога България не е била на последно място, че изведнъж Борисов я докарал? Още преди ГЕРБ да съществува като партия, вече бяха прокудени 2 милиона млади българи от Родината! Бабичките на Бузлуджа ли ще работят?Единствено е било сравнение с Румъния, но там не е имали сервилни на Кремъл комунисти! Но дори и последни, средната работна заплата пак е по-висока ,от тази в Русия например! И аз пак питам,има ли някъде , да има сервилни на Кремъл комунисти, и държавата да не тъне в мизерия!

249

ИзвинетИ , амЪ:

преди 2 години

Тия на снимката са по-зле и от ''вожда'' си !

248

Даа!

преди 2 години

Герб , ГДБОП -- БЕЛИТЕ БРЕЗИ ,...колко жертви , НЯКОЙ НЕЩО ?

247

За нальота

преди 2 години

А сега при Радев колко е нальота, 10 000 часа на месец ли е вече, а?Нещо като, че нямаше да има корупция при Радев, а веднага камерите снимаха плика с пари, които съветникът му Пламен Узунов взима от оня митничар?

246

направо-ЗНАЧИ

преди 2 години

До Значи,... А герб защо Ли все не са виновни за нищо , след като докараха държавата до ВСИЧКИ ПОСЛЕДНИ МЕСТА В ЕС ПО ВСИЧКИ ПОКАЗАТЕЛИ ....КРАДЦИ , КРАДЦИ , КРАДЦИ ,... КОРУМПИРАНИ КРАДЦИ !

245

Анонимен

преди 2 години

Радев е освободил и полковника Диман Георгиев, който е разследвал случая с Манчев и е стигнал до фактите. Освободил го е дни преди да станат ясни данните от ексхумацията.

244

Значи,

преди 2 години

Роднините са поискали аутопсия, и са разбрали истината, но от МО нищо не знаели, за един очеваден факт, че човекът е убит? И вместо да излязат, и да заявят ,ще ще съдействат по всякакъв начин да открият истината, те се зъбят на ГЕРБ и прехвърлят топката на ВП! Доста удобно! Що ми напомня на един зелен чорап Фигурант, който никога за нищо не носи отговорност!

243

Радев убиец

преди 2 години

Това е втория пореден военен убит за последните два месеца от хунатат на Румен Радев!

242

Хора, къде сте?

преди 2 години

Хора, докога ще мълчим и ще чакаме мръсният долен комунист Румен а Радев да ни избива? Колко хора още трябва да загинат за да ни уврят главите, че ни управлява безскрупулен диктатор, който няма да се спре пред нищо за да се закрепи още малко на власт?

241

Анонимен

преди 2 години

До Поп Грую Това не е "опровержение" а политически ПР на МО за ограничаване на щетите. Даже и речника им е на Фигуранта "за пореден път неистини от трибуната на НС". Военните НЕ говорят с такъв език. Това е политически език и е ясно, който стои зад него.

240

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ НАБИМБИХА РУСКИЯ ШОФИОР НА САМАЛЬОТИ С 200.

239

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ натресоха радев в *** с тоя случая, ама яко.

238

Анонимен

преди 2 години

Герб сами се натресоха в лайннатта с тоя случай, ама яко.

237

Анонимен

преди 2 години

алооо прокурора нали е на Гешев подчинен, що за прокурор е като едни военни полицаи които обикновено се занимават с кокошкарски истории да ловят войници пушили две цигари трева или не ходещи с шапка на главата, са го изпързаляли и е прекратил разследването.

236

до 253

преди 2 години

да да видяхме колко има нальот, за 20 г 700 часа,като 500 са първите 10 години.Руснаци,американци турци ги правят тези часове за 5 години.

235

Анонимен

преди 2 години

абе болни мозъци, не схващате лу че колкото плюете по Радев толкова му вдигате гласовете. Приказката за пресолената манджа нали я знаете....отива на *** като я пресолиш. Особено сте ми смешни като вземете да си цъкате сами плюсчета с ай пи тата.

234

Анонимен

преди 2 години

Пийте се хапчетата,преди да нападате.Инцидентът става на 11 май-последния дн от третото бойково правителство.Новия началник на военната полиция е назначен от Радев на 6 август- три седмици след гибелта на човека.

233

SS

преди 2 години

Ако това което пише излезе вярно,представете си в каква държава живеем.А комент.205 не съм го писал аз.Някой използва моя Ник.

232

Анонимен

преди 2 години

Я СИ УТОЧНЕТЕ ВЕРСИИТЕ: СПОРЕД ЕДНИ ИЗТОЧНИЦИ ПОЛИЦАЯТ Е ЗАСТРЕЛЯН ОТГОРЕ НАДОЛУ В ГЛАВАТА, А СПОРЕД ДРУГИ - ОТГОРЕ НАДОЛУ В ТЯЛОТО И ЗАСЕДНАЛ В РЕБРАТА. НИКОЙ ОТ ИЗТОЧНИЦИТЕ НЕ ПОСОЧВА ПО КАКЪВ НАЧИН ТЯЛОТО Е ОСВОБОДЕНО ЗА ПОГРЕБЕНИЕ, ИЗВЪРШЕНА ЛИ Е АУТОПСИЯ И ЗАЩО ПРИ ЕВЕНТУАЛНАТА АУТОПСИЯ НЕ Е ОТКРИТ КУРШУМА, ТА СЕ НАЛАГА ЕКСХУМАЦИЯ. И ДЕТЕ НА 5 ГОДИНИ ЩЕ КАЖЕ Я ТУК ИМА ДУПКА, А ВТОРА НЯМА. А КЪДЕ Е ВХОДНОТО ОТВЕРСТИЕ - ПРЕДНО, ЗАДНО, СТРАНИЧНО??... НАЛИ НЕ СМЯТАТЕ, ЧЕ ЯДЕМ КОЛЦИТЕ С ДОМАТИТЕ

231

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

Шайката на Фигуранта е убила Манчев защото е разкрил на американците, че той се опитва да ги заблуди за да навреди на имиджа на страната им.