13

Анонимен

преди 2 години

Това да го каже на овчите глАви, които хайтосват по цял ден с таратайкте, а вечер крякат по форумите Няма вирОООООЗ!!!

12

ДртПрч

преди 2 години

Аз предлагам друг подход - ваксинираните лекари да преглеждат ваксиирани пациенти, а неваксинираните лекари - неваксинирани пациенти. Така всички ще са доволни и щастливи.

11

ДртПрч

преди 2 години

Тук ако се въведе задължителна ваксинация на лекарите, 50% ще си изкарат фалшиви сертификати. Това го гарантирам. Останалите 50% или ще се пенсионират, или ще напуснат. Накрая да не се окаже, че вместо да изпишете вежди с такава мярка, ще извадите очи!

10

Зов за пари

преди 2 години

За това е големият зор за пари и бонуси.

9

2 пъти по слаба

преди 2 години

е вълната. Как я направихте най голяма не знам. Вземахте болни от други области ?

8

Анонимен

преди 2 години

За това ваксината трябва да е задължителна за медицински работници,не да отказват да лекуват.Или да лекуват или да минават в неплатен като в Гърция.

7

Анонимен

преди 2 години

наистина, не можете да живеете отново в болницата, без да се прибирате заради една шайка неваксинирани и така до кога? И тази същата група хора протестират срещу Ковид бонус към заплатата на медицинските работници.

6

За какво?

преди 2 години

Защо са се наплодили и размножили толкова хора в това село?

5

Анонимен

преди 2 години

Личните лекари - доболничната помощ, с други думи, не иска да съдейства, обаче всякакви други хора могат да им съдействат. Докторе, оправяте си първо собствените редици. Ненавиждам медицинските фашисти до мозъка на костите си и пет пари не давам за съдбата им.

4

Оряховица

преди 2 години

Селска работа поне нещо да произвеждат и да работят там какво правят в тази провинция? Да се оправят с Ракийка Парцуца, чесън и животните и земеделието.

3

Моля ?

преди 2 години

Какъв град е това село Оряховица с 31 165 броя селяни ? Хората на село здравеняци здрави прави какви болници какви лекари ? Няма нужда само пари искат я да си гледат животните и градините.

2

до Нане

преди 2 години

Да е х..икс да ти го набият, *** то акъл, как да стане? Още ли не си загрял, че под болнични легла се разбира брой лекари, сестри и санитарки, а не мебелите на които лежиш?!?! От къде да се вземат тези кадри? М?

1

Нане

преди 2 години

Най големият град, след областните градове няма 100 легла за ковид болни...представяте ли си ква здравна система имаме... Никаква...айде са ги вкарайте в частните болници, и да ги лекуват безплатно...Военно положение е...))