23

успех с ЛАЙНА!

преди 2 години

Докато бяха проблем превърнаха се в чудо!

22

банда лъжци и крадци

преди 2 години

КОЙ ЩЕ ВИ ПОВЯРВА НА ЛЪЖИТЕ?КАКВИ СА ПОКАЗАТЕЛИТЕ?

21

Морския

преди 2 години

Нека ви кажа какво мисля аз като един жител на град край морето - имаше ръст и "преоткриване" на българското черноморие от българите само заради корона вируса и затрудненото влизане в Гърция.Но за това пък кръчмарите и магазинерите, чисто по Бай Ганьовски, така надуха цените за да си избият загубите от миналата година, че догодина когато мерките на границата с Гърция ще са по-леки, оцелелите въобще от тези две години, ще вият на умряло от глад и ще си викат "Що така стана".

20

Анонимен

преди 2 години

Мерки тази година по морето нямаше никакви, абсолютно нищо не се спазваше. Маска в хотела носеха единствено момиче и момче от Англия и всички ги гледаха като извънземни. Само една кака пръскаше ръцете на туристите преди да влязат на ол_инклузивът. То това е хубаво да се прави и без да има пандемия.

19

Анонимен

преди 2 години

Пак лъжете, как "колкото преди пандемията" от 30г. все по нашето черноморие съм, такава гмеж не е било. Айде стига оправдания за укритите данъци.

18

Атанас Велмазов

преди 2 години

Тази година специално , записахме безспорно най-силният летен сезон в историята особено на южното черноморие, рекорден брой туристи и настанявания , никога не е бил по-силен ! Адмирации и благодарности за подкрепата от държавата

17

Геогри

преди 2 години

Как да не е успешен, аз за първи път виждам толкова натоварена магистрала тракия. Всички ходиха на море буквално като за последно. За първи път ми се случва в 9-10:00 да няма свободен чадър.

16

от плажа

преди 2 години

е да видим какъв приход ше обявят морските хотелиери и кръчмари , щото не са спирали да се оплакват че сезона е слаб .

15

Аз

преди 2 години

До xaxsasбПич, еваларка ти бича!

14

Анонимен

преди 2 години

яко ни свалиха кожите тая година ана пак ще пищят само да се махне тая гад ковид

13

1 минута

преди 2 години

До почти празните банкови сметки на Ангелов, но са си празни, защото трябва да си върна каквото са ми дали, но нямаше да се налага да взимам назаем, ако 15 000 не бяха наказани и имаше изкуство в България 15 000 учители са все още наказани по Г.а.н.ь.о.в.с.к.и.Колеги честита нова учебна година. P S. Все още ми дължат 61 000 лева и не само на мен!

12

27 минути

преди 2 години

До празните сметки на Ангелов!Тази малка творба отнела 48 часа скоро ще е приключена.Тя ясно доказа няколко неща.Нищо не в такова каквото изглежда.Някой хора и династии никога не се променят.Манталитета на държавата е като Бай *** що се отнася до публичното образование!А на мен все още ми дължат 61 хиляди лева за несправедливостите извършени срещу мен!

11

Логика

преди 2 години

Следвайки логиката на мотото "сезон година храни" значи бизнеса няма право да претендира за компенсации, след като пенсионерите умират от глад с мярката 30/30 - 30 кисели млека и 30 хляба в месеца. Ако искате народа да е съпричастен към заведенията, не си изхвърляйте храната, а си оптимизирайте бизнеса и дарявайте излишната храна на пенсионерите - нашите баби и дядовци, майки и бащи! (ама от де толко акъл)

10

xaxsasб

преди 2 години

Тази година почивах 365 дни въпреки, че бях на работа и въпреки, че не излязох от София. Почивка е начин на мислене и начин на живот. Докато съм почивка си почивам от работата, докато съм на работа си почивам от почивката. Като пиша си почивам от четенето, като чета си почивам от писането и общо взето съм се научил да си почивам постоянно, но това е защото съм достатъчно отговорен винаги да бъда там където съм, а не като други дето на работа ми говорят за почивка, а навън ми лафят за работа.

9

Анонимен

преди 2 години

Това лято пет пъти ходих на почивка в България. Много съм доволен и догодина пак ще ходя поне толкова.

8

Анонимен

преди 2 години

Аз нямам пари за катък "Веселина", а вие за почивка и море пишете.

7

Анонимен

преди 2 години

Колко данъци укриха, 80% или 90%?

6

Хемус

преди 2 години

Много хубави румънски котки имаше това лято

5

xaxsasб

преди 2 години

Нормално, старо куче нови номера не играе. Маковият човек е научен, че лятото се ходи на море и точка по въпроса. Нямаме корони, няма бобони. И между другото един забавен факт - Нютон е успял да намери начин за изчисляване на числото Пи докато е под карантината заради бобонната чума. :} Играе си с формулата за Питагоровите триъгълници и успява да докаже, че обиколката на една пица е равна на 3.14 пъти радиуса й. (Нямам и с ударение, извинявам се, но то пък днесбг не го разпознава тъй или инак:})

4

Българин

преди 2 години

Защо тогава ревят за субсидии При толкова семейства на прага на бедността и пенсионери на ръба. Защо протестират за повече пари?