218

xaxsasб

преди 2 години

Колкото до еднополовите бракове, според мен трябва да са разрешени. Защо хетеро трябва да дават по 10-20 бона за брак, а хомотата не? Встъпването в брак в 21ви век не означава нищо за страничният наблюдател и е клопка за онези, които са подвластни на емоции. От един евентуален брак печели цялата общност. Наем на зала, шивачи, готвачи, сладкари, фотографи, шафьори. Да не би всички организиращи сватби да са хомота? Ти и аз можем да разпъваме локуми, но децата се хранят с пари, а не с ценности.

217

Анонимен

преди 2 години

***: реве, че иска да има лична свобода да избира дали да се ваксинира, и да не му се бъркат в личния избор, но иначе злобно и агресивно се бърка в тази на другите да имат легален брак със същия пол.

216

Цецо Мен

преди 2 години

Не!

215

Анонимен

преди 2 години

Тук всеки се изживява като хетеро и смело защитава доктрината за мачкане на злите хомоота. Но я си представете да сте вдин от тях, аз лично постоянно ги срещам. Няма ли да искате и вие свое щастие, без някой да ви гледа накриво? Никой не е виновен, какъв се е родил. Вярно е, че никой не им пречи, но реално те нямат същите права за брак и наследяане. А за децата - и аз не съм ОК, въпреки че много от тях си имат свои деца, тъй като са имали хетеро бракове. В моя блок имаме двама такива.

214

Анонимен

преди 2 години

Исляма, само Исляма и законите на Шериата ще оправят Европа. И ще я избавят от джендърите.

213

Били Спасителят

преди 2 години

През '70те години Джон Калхун провежда серия от експерименти с мишки, които показват, че пренаселеността на територията води до естествени процеси на депопулация чрез деградиране и извращения на обществото. Един от ефектите е точно еднополови връзки. Но спокойно! Ние имаме по-добър и бърз план за депопулация и ще предотвратим тези проблеми! Много скоро обществото (каквото остане от него) ще мисли само за работа и насъщния, и ще се възвърне балансът с природата!

212

Анонимен

преди 2 години

Разбирам че това е един от най важните приоритети на ЕС понеже там на запад са богати и вече се чудят с какви глупости да се занимават. Но в България сега си имаме други проблеми и не можем да се занимаваме с западни глупости. Всичко в магазините поскъпна и държавата се намира в политическа криза. Народът е разделен по много въпроси. Еднополовите бракове са последната ни грижа. Като си решим другите проблеми чак тогава може да помислим и за западните глупости. Може би след 2050г.

211

ЧЪРЧИЛ

преди 2 години

Бракът е отживелица и средство да държи хората в подчинение и да бъдат използвани. В бъдеще прогнозирам изчезването му. Така че, не се вълнувайте.

210

1

преди 2 години

В България тече военен преврат на проруската хунта, икономиката зацикля яко, цените хвърчат до небесата, предстои вдигане на данъците, а здравната криза ни тресе зловещо, но *** се е загрижил за еднополовите бракове, да не би някой да му отнеме едничката гордост - да чеше макарите, без да го мислят за гюв-я. България в 21ви век.

209

Анонимен

преди 2 години

До 1916 година жените не са имали право да гласуват. После са протестирали, имало е възмущение и ексцесии и постепенно са получили това право. Сега никой даже не може да си представи как жените няма да имат право на глас. Сега сме така с гейовете. Винаги сме ги заклеймявали и са ни дразнели, но те са си там и не са толкова малко, колкото на нас ни се струва. Сега са се засилили да искат право като на всички други да сключват бракове, за да могат да се наследават и т.н. И явно ще го получат.

208

Евала

преди 2 години

Абе, не искам да кажа нещо добро за Адолф Шикългрубер, ама той освен евреи и брат'чеди е пращал и еднополови в лагерите. Не му е стигнало времето за добри редукции.

207

Анонимен

преди 2 години

Кой как е гласувал?

206

Анонимен

преди 2 години

Хомосексуалистите и при двата пола винаги са били около 5-10% от населението. Каквото и да мислим по темата, статистиката няма да се промени. Явно сме си такива като вид. Досега цивилизацията не е загинала заради тях, няма да загине и в бъдеще. Проблемът е в изкуственото преекспониране на темата, което е досадно и дразни хетеро и религиозните хора. Но аз съм За признаването на правото за някакъв вид законен съюз между тях, но не и осиновяването и активната пропаганда.

205

До xaxsasб

преди 2 години

Така мислиш, понеже имаш за родители две *** или двама татковци.

204

xaxsasб

преди 2 години

До 248 - защо брака да е само между мъж и жена? Аз като един необвързан човек виждам всички обвързани като бракувана стока независимо от пола и сексуалната ориентация. Дори да не са встъпили в брак обвързаните са пълен брак. :}

203

Adolf

преди 2 години

От документален филм на ВВС стана известно, че по заповед на Фюрера в Германия са ликвидирани 157 000 чистокръвни германци-хомосексуалисти, с цел предпазване на германската нация от ***.

202

xaxsasб

преди 2 години

До SS що ги наричаш европейски ценности? Свободата за себеизразяване е общочовешка ценност мисля. Между другото забавен факт, знаеш ли, че старото име на Иран е Арианам и че всъщност името на държавата означава държава на Арийците? А знаеш ли, че самолетната компания на Афганистан се казва Ариана? Ти като си SSец Ариана ли пиеш? И идентифицираш ли се с пречупеният кръст както го правят ведите в Индия или си просто фен на учебниците за четвърти клас? :}

201

Анонимен

преди 2 години

БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА ПРИЕМЕ ТАЗИ ГАДОСТ! БЪЛГАРИТЕ ВСЕ ПАК ЗНАЯТ ,ЧЕ БРАКЪТ Е САМО МЕЖДУ МЪЖ И ЖЕНА!

200

Анонимен

преди 2 години

НЕ, НЕ ТРЯБВА! БРАКЪТ Е САМО МЕЖДУ МЪЖ И ЖЕНА! НАРОЧНО ИСКАТ ДА ПОКВАРА НА ЕВРОПЕЙЦИТЕ!

199

Анонимен

преди 2 години

Аз лично съм раздвоен по темата. От една страна хомосексуализма и хората със странен пол съществуват от както съществува цивилизацията. И в Рим, и в Гърция гей връзките са били нещо нормално. Аз още от малъм често съм виждал и хора с неопределен пол. Явно си съществуват и никой не говори за тях. Нямам против да живеят заедно и да сключват бракове, всеки има право на щастие. Но това с осиновяването на деца ми идва твърде много.