258

ЛЕЙДИ МИТЕВА

преди 2 години

Уважаеми, Г - не, много се радвам, че оценявате зрелите Мадами подобаващо, за разлка от ГЕРБ, между другото Уважаемият Г - н Николай Василев е първият, уволнил Уважаемия Г - н Дебелян Пеевски, факт, гарантирано но не от ПП ГЕРБ !!!

257

До Лейди Митева

преди 2 години

Аз само като видя някоя мадама като вас и не спирам да мечтая за нея само мас.тур.бирам.

256

ЛЕЙДИ МИТЕВА

преди 2 години

До Us emmigrant:Уважаеми, Г - не, Вие, Сте напълно прав, само така за Гербавите, аз ще ги тричам в НС, а Вие, ще им се смеете, защото те вкараха ЛГБТИ и някой вече не оценяват зрелите Мадами, ами се правят на такива пример Симеонко Дянков от ГЕРБ !!!

255

US Immigrant

преди 2 години

През 2005 в Париж, Франция имаше огромен парад на сбърканяци. Те демонстрираха секс между мъже на живо. Майките, които гледаха чудото си грабнаха децата и изчезнаха, за да не гледат извращения. Питам, ако аз и моята жена се натаковаме на публично място, ще ни задържат и осъдят. Ако - пази Боже - съдията или съдийката са сбърканяци горим и то много яко, но ако нашлякам някой мъжки ***, то това ще бъде отчетено като правилен публичен секс. Избомбване за содомистите и нищо друго.

254

Бойко Борисов

преди 2 години

Оххх, оххх не с лошо *** съм и ми е лесно, то е кофти да сложен. Ало, Влади ако не оправиш нещата ще ти дърпам ушите в Банкя така да знаеш.

253

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 321 За 40+ години съм виждал на живо 2-*** хомосексуални. Освен тези публичноизвесните де - Евгени Минчев, Азис, Васко Кеца.

252

xaxsasб

преди 2 години

До 317 - Съветвам те да си прегледаш вторият закон на термодинамиката за системите и после да си припомниш експериментите с метрономи на обща повърхност на Хойгенс и може някой ден да проумееш колко безсмислен е всеки твой трепет и ценност. И не забравяй ценностите са ценности защото са ценни за теб самия, а не защото ги налагаш на другите. Повече хомо мъже = повече свободни жени. Уин-уин ситуация дори и по стандартите на Стоичков.

251

ЛЕЙДИ МИТЕВА

преди 2 години

Уважаеми Господа от ПП ГЕРБ, Вие, имате думата за изказвания, защо не харесвате зрелите Мадами, ами клякате пред Вашият Лидер в Банкя ??? Уважаема Г - жо Атанасова от момента на говоренето, ако четете тук !!!

250

Анонимен

преди 2 години

Обратните винаги са били слона в стаята. Всеки ги е виждал и знае, че никак не са малко. Но не се замисляме какво е да си такъв - повечето хра не са като тях и ги гледат накриво, не могат да сключват бракове и да имат деца. Според мен те затова са озлобени на останалоте и създават свои лобита и организации. Да сте видели организация на хетеросексуалните?

249

Феновете

преди 2 години

Долу ГЕРБ, да живее Републиката, Само Ива Митева - Кралицата на Красотата ще спаси България от Мутрагите и Мутреските.Мачкайте ги, Уважаема Госпожо Митева.

248

xaxsasб

преди 2 години

До 317 - ми то и ти можеш да се изнесеш в държава с по-консервативно мислене, но не го правиш, нали? Що не отидеш да живееш в Афганистан или Северна Корея там нали уж няма хомота? Тук е либерално и се живее за лична изгода, ако не Ви харесва давайте да си съберем заплатите и кой колкото работил пък да делим наравно? :} Хем не искаш да сме равни, хем не искаш да сме различни, нали? Типично нашенско мислене - стагнация, ама безсмислена, щото накрая законите на термодинамиката важат за всички :}

247

ЛЕЙДИ МИТЕВА

преди 2 години

Уважаеми, Господа от ПП ГЕРБ, това важи за Вас, я не ми се ослушвайте в Банкя, ами целунете нежната ръка на някоя зряла Мадама, а не ... на Вашият Лидер - Уважаемия Г - н Тиквуний Банкясни !!! Ясно, дано да Ви е ясно ?!!!

246

Анонимен

преди 2 години

В Унгария Орбан държи здрав курс за религията и срещу хомосексуализма. И въпреки строгата му дисциплина и поощренията за раждане на деца, нацията им намалява. Не толкова бързо като нас, но си намаляват. За този факт едва ли са виновни обратните. Много нации с разрешени гей бракове нарастват с доста добри темпове. А мисюлманите, честно казано не ми се ще да съм един от тях, въпреки че съм стриктно хетеро. Прекалено са примитивни. И при тях е пълно с гейове и си ги търпят.

245

xaxsasб

преди 2 години

До 310 - Оная дето си продава детето в Гърция в 90% от случаите го продава за органи, а онези със сурогатната майка го плануват в продължение на година. Какво точно сравняваме и се опитваме да демонизираме двете жени, които си продават децата или целта с която бивата купувани децата? Щото иронията е, че обратните го правят с по-чисти намерения. :}

244

xaxsasб

преди 2 години

До 303 - "да ходят да се бракуват навън. Не ни трябват".... значи по твоята логика българските хомота да ходят да си направят сватба за 20 бона в Испания, на нас тия пари не ни трябват очевидно, а после като се върнат тук, кво те автоматично спират да бъдат хомо или? Ти май си от онзи тип българи дето мислят, че и тревата трябва да е нелегална и на година по 200,000 българи да ходят да си харчат парите в Холандия, докато куките преджобват деца по улиците, нали? :}

243

Анонимен

преди 2 години

Тра-т стани част от ЕС бъди.

242

Анонимен

преди 2 години

По времето на бай ви *** преди 130 години е било съвсем друго да си либерален от сега.

241

Анонимен

преди 2 години

Нашите цветнокожи булки дето си продават бебетата в Гърция ги гонят, а еднополови двойки дето си купуват бебета от сурогатни майки ги поощряват, че даже искат да им го гарантират като право. Логика?

240

Анонимен

преди 2 години

Признаваме, че в Нидерландия има такива бракове.

239

Анонимен

преди 2 години

До Христо Христов-Е нали си едно от тях