157

До 159

преди 2 години

Очевидно не си лекар!

156

Анонимен

преди 2 години

Лъжлив манипулатор! Предвид, че използва служебното си положение на лекар за груба дезинформация, трябва да бъде осъден! Безобразие!

155

Анонимен

преди 2 години

До ЧокоТой е Пътя и Истинат и Живота!

154

Анонимен

преди 2 години

До Лекар"Браво на доц.Мангъров!!!Като истински лекар той винаги е казвал и ще казва само истината"Точно така! Както каза ТОЙ, "Коронавирусът си отива юни". Амин!

153

SHEFA

преди 2 години

САМО ЩЕ ВИ КАЖА ЕДНО-НЕ СЛУШАЙТЕ ХИРУРЗИ КОГАТО ГОВОРЯТ ЗА НЯКОЙ ВИРУС-КАЖИ ИМ БОЙКО-КАЖИ ИМ ЩО СЛОЖИ ХИРУРГ ДА ПЛЯМ.ПА БЕ? КАДЕ ТИ БЕ АКЪЛА??????????.-ТЕ ТОВА МЕ Е ЯД.

152

Гаргамел Драгалевски

преди 2 години

Мекия вариант-Карлуково....по хард- в Централния....това щяха да бъдат дестинациите на Мангърестият в нормална европейска държава...

151

Анонимен

преди 2 години

Токуда също отрече да има ваксиниран починал при тях, както той твърдеше...

150

Чоко

преди 2 години

Както винаги , доцента е прав

149

Анонимен

преди 2 години

Истината в торба не стои.

148

Лекар

преди 2 години

До ГарабедАз съм лекар от 34 години с 2 специалности и само пациентите,които лекувам могат да дават мнение за мен какъв съм като лекар!!!Считай за привилегия че въобще ти отговарям.Просто си гледай работата и не се бъркай в неща които са много далеч от теб а най-вече от сивото ти вещество!!!

147

Анонимен

преди 2 години

Нека стане президент, а Слави премиер!

146

Анонимен

преди 2 години

Мангърчето е изтрещяло нацяло...

145

Анонимен

преди 2 години

Мангъра пак плещи глупости.

144

Лекар

преди 2 години

Браво на доц.Мангъров!!!Като истински лекар той винаги е казвал и ще казва само истината.Аз съм на 100% съгласен с него от самото начало.Всеки ше се срещне с вируса а реакцията му зависи от индивидуалната имунна система.Ваксините против Ков-19 от самото им създаване се тестват в последния етап върху населението на планетата което е лудост.Ваксинацията трябва и поне да 10 г. да остане доброволна!!!Всичко насилствено е здравен фашизъм!!!Защо спряха информацията за единственото л-во-ивермектина???

143

Q До 160

преди 2 години

Предпази се, ако си от оцелелите след иглата, ама да знаеш,че 60% от ваксинираните имат микро-тромбове в капилярите (доказани с D-Dimer), които увреждат съдовата тъкан, а тя не се възстановява. А с лекарството Ивермектин имаш огромен шанс да го прекараш леко, но е много важно да се почне лечението РАНО. Всеки вирус е много по-уязвим в ранната фаза. А тази важна фаза сега се проспива. Чакат те да се влошиш и да те почнат по пътеката, само така падат кинтите. Особено с тоя скъп и опасен Ремдесивир

142

Анонимен

преди 2 години

В света се разработват и ползват ваксини от 150 г насам .На българите, в чалготеките ли им обясняват че ваксините ще ги чипират ?

141

Анонимен

преди 2 години

Кой *** иска вместо да се предпази с ваксина, да се разболее , да се влоши и след това да чака да му дадат лекарство, пък било то и против краста или малария???

140

Сеоянин

преди 2 години

Е, би се. Сам се сетих.

139

Q

преди 2 години

Какво ми слагате палчето, оспорете това което казвам, да ви вземат дяволите! В Индия спряха заразата с Ивермектин. Доказано и безопасно лекарство, което драстично намалява смъртността и хоспитализацията. Следователно няма нужда от опасните ваксини! Ивермектина се ползва от десетелития и вече има милиарди дози. Японецът, който го измисля получи Нобел през 2015. Ивермектина е в списъка с най-важни медикаменти на СЗО. Преборете се със строховете и изисквайте от лекарите си лечение с Ивермектин!

138

Анонимен

преди 2 години

До Селянин. Това овтсътъ ли то нашепна? Ил Сам стигна до тая гениална Мисъл?