115

Да 117

преди 2 години

Вие тотално изплискахте легена вече!Първо ви лъгаха, че има вирус (вирОс нема). После, че се умира от него(грипче). Световна пландемия било.Маските били , за да мълчите. Сега и за ваксините ви лъжат!Значи цял свят лъже, само умните тикви тук знаят истината!

114

Анонимен

преди 2 години

Като са толкова хубави ваксините защо ви карат да се подписвате преди да ви боцнат?И уж ваксинираният Путин се скри в бункера! Много бързат да ваксинират всички защото вече е време за новата версия на вируса от която ще умират повече ваксинираните за да може да оправдаят 3-та, 4-та и N-та игла!Но вие им вервайте те мислят за вашето здраве и живот!

113

Анонимен

преди 2 години

Мангъра е прав. Болниците не приемат ваксинирани и пробутват фалшиво отрицателни тестове. Ако видят, че си ваксиниран не ти откриват ковид, дори да си с пневмония и 40 градуса. Болниците крият истинските случаи.

112

Анонимен

преди 2 години

До до 90/114 "Добре е да правим разлика, че по време на война си отиват младите, които са бъдещето, докато короната отнася само старите и болните които са миналото". Психически нормален човек не пише, че 20 хиляди ненужно отнети живота са колатерална щета, както ти го написа. Има нещо дълбоко сбъркано в мозъците на огромна част от българите. Просто не е нормално да говорите за загубата на човешкия живот като някаква тривиалност. Това е ИЗРОДСКО.

111

В

преди 2 години

До OffЗа това се отива на съд и се лежи в затвора!

110

Анонимен

преди 2 години

Демек, ако почине неваксиниран, е от Кови. Ако е ваксиниран - не е от Кови. Разбрахме логиката.

109

Анонимен

преди 2 години

Не им изнася истината. И умират с две дози. Крият. В другите страни не крият тези случаи.

108

Off

преди 2 години

Лангър, лангър, антиваксър. Ето за това се уволява дисциплинарно - за умишлено разпространяване на невярна информация за отделението което ръководи. И не, БЛАтов не е цвете, ама поне да го уволнят по правилата.

107

Анонимен

преди 2 години

Не лъже.

106

до 90

преди 2 години

За една година и половина вирус дадохме повече жертви отколкото през войните, но няшия още мисли, че нищо не е станало. 20 хиляди са малко трупове за кръвожадните анти-ваксъри!Добре е да правим разлика, че по време на война си отиват младите, които са бъдещето, докато короната отнася само старите и болните които са миналото.За миналата година от 124 000 починали, 112 000 са пенсионери, повечето от които си отидоха поради неадекватно лечение и забраната за планови операции, а не от короната.

105

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 102--- Ми то в България и Камерун също е спаднала от предната вълна. Нещо да кажеш?

104

Анонимен

преди 2 години

Всичките теории и "доказателства" на антиваксъри , антивирусари, конспиратори са построени на лъжи. Кулата от лъжи се сгромоляса отдавна. Срамно е, че лекар е също такъв лъжец и манипулатор. А че нашите като куче на каишка се водят по акъла му, говори само за тяхното ниво.

103

Анонимен

преди 2 години

Пратете го Мангъра да проповядва на Талибаните.

102

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 106 "Тия като Мангъров трябва да бъдат изселени в Куба."......... Защо точно в Куба. Кубинските лекари са много точни. И ваксинацията в Куба гони 50%. Смъртността от Ковид е относително ниска. Не им трябва в Куба.

101

Анонимен

преди 2 години

Ето тази новина вече ме убеди и ще отида да се боцна. Шегувам се.

100

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 104 Пич, ти напълно се обърка. В този сценарий ЕДИНСТВЕНОТО, което може да излезе е, че някой, който уж е починал ваксиниран в болницата НЕ Е бил ваксиниран. Това не само, че НЕ помага на твърденията на Мангъров, но още повече ги забива в десета глуха. Така излиза, че и да е имало болен и васкиниран, той може да не е бил ваксиниран въобще!

99

Анонимен

преди 2 години

Наш Танас е за психиатрията или за прокурор, но не и за лекар

98

Анонимен

преди 2 години

Тия като Мангъров трябва да бъдат изселени в Куба.

97

Анонимен

преди 2 години

Тези спорове няма да ги има ако изнасяха ежедневни данни за болни вакси и не вакси. Защо не го правят?!

96

Анонимен

преди 2 години

Тези, които лъгаха, че ваксините предпазват от заразяване, боледуване и разпространение, какво ще ги правим? Ако се окаже, че ваксините водят до сериозни странични ефекти, тези които рекламираха ваксините като безопасни ще носят ли отговорност? Съмнявам се.