135

Анонимен

преди 2 години

В чужбина ви се чудят, аз се чудя. Питат ме колегите, не знам какво да кажа. Българите обичат да си сравняват заплатите и стандарта с Европа и САЩ, точно сега ли решиха да не се сравняват, тръгнаха наопаки на целия свят. Не разбирам, наистина. Но повярвайте, не сте най-умни. Напротив. Яко ви изиграха, за политически цели ви разединиха, объркаха и накараха да не вярвате в единственото нещо, което за момента помага в тази ситуация. Тъжно е много, но много малко от четящите тук ще го разберат.

134

Анонимен

преди 2 години

Мангъров не ви лъже кой мре у болницата, но стиска ли ви да го приемете ковид страхливи мишки?!!! Нищо по- различно не става от това в САЩ и Израел.

133

дом

преди 2 години

Лъже я.

132

Чипът

преди 2 години

То сега е модно да не си ваксиниран. Един вид си безумно смел. После роднините реват. А ти си мъртъв.

131

Анонимен

преди 2 години

Ами ако не ставам безсмъртен за какво да се ваксинирам.На пиано ли ще се науча да свиря или ще проговоря корейски?

130

до 140

преди 2 години

Ако четеш редовно новини тук, ще останеш с впечатление, че като се ваксинираш ставаш безсмъртен.

129

Анонимен

преди 2 години

до антиваксърчетата, нали се сещате че при 100% ваксиниране ако някой умре ще излезе че всички умират от ваксините. Е никой не е казвал че като се ваксинираш и ставаш безсмъртен. И ако нефай боже се случи най лошото то видиш ли от ваксината ще е.

128

Анонимен

преди 2 години

Данните си показват дали лъже или не

127

Анонимен

преди 2 години

Прочетете в ббс повече: от 51 000 общо 256 са починали след 2 дози, като почти всички са имали напреднало друго заболяване.

126

Анонимен

преди 2 години

а пък Витанов , Кунчев и Кантарджиев се показват по телевизията само щото са загрижени за обществено здраве, нъл тъй?

125

Анонимен

преди 2 години

Мангъров отдавна и сам не си вярва - лъже ведро и безотговорно, само за да се вижда по телевизора

124

до 120

преди 2 години

Психически нормалните хора не се ваксинираТ срещу настинка.Присъщо е само на хипохондриците.Колатералните щети нанесени на 600 хиляди подрастващи , на които им съсипаха образованието са в пъти по-тежки от спряганите от вас.

123

Прокуратурата

преди 2 години

Прокуратурата да се самосезира и да прибере този месия ! Днес още 130 негови фена си заминаха... Тоя перушан го оставят да се вихри, а на Асена Стоименова какъв проблем направиха миналата година.

122

Анонимен

преди 2 години

"Тя допълва, че няма и нито един ваксиниран пациент, който да е приет за лечение в болницата" -----///----- Значи връщат ваксинираните да *** вкъщи.

121

Аз

преди 2 години

Дания също лъже.Там няма нито един починал от Ковид,ама ние сме по- умни и по-красиви.Ще кретаме още много години с тоя вирус.Накрая ще ни изолира целия свят и ще си сменим името на Северна Корея.

120

КРИЯТ И ЛЪЖАТ

преди 2 години

Има УМРЕЛИ и дори ДВОЙНО ВАКСИНИРАНИ както у нас в България така и в Чужбина. Укриват и налагат информационно затъмнение.

119

ЛЪЖЕ ЛИ ДЪРЖАВАТА НИ

преди 2 години

ДА ЛЪЖЕ Разбира се че ни лъжат с чудодейни ваксини и нови високи данъци и идващата криза благодарение на лъжите от Държавата ще изпаднем в жестока брутална инфлация.

118

Анонимен

преди 2 години

Като има овчари да му вярват ще лъже.

117

Анонимен

преди 2 години

До: 123 Не бе, никой не ни лъже бе, как, самата истина казват, точно както е описано в Стария Завет! По улиците ката ден виждаме планини от трупове, увити в полиетиленови чували, а тези които са ваксинирани са безсмъртни и изобщо не се разболяват, нито пък заразяват, затова имат "Сертификат за чиста кръв" (не арийска), с който ги пускат навсякъде, за разлика от нас, простосмъртните! Ваксините действат на 100%, и срещу Делта варианта, и срещу Мю варианта, абе изобщо...

116

Анонимен

преди 2 години

Че отбелязват ли някъде освен в личния картон на пациента,че е ваксиниран с всички по ред ваксини от рождението му до постъпване в болницата,тази или друга,като в отделения постъпват пациентите по диагнози на заболяването за лечение и по работната диагноза се съсредоточават лекуващия персонал с методите на лечение да лекуват постъпилите с издаването на всички документи за времетраенето с описание на приложените действия по начини,анализи,лекарства за постигнато лечение вписано за документацията.