155

До: 166

преди 2 години

Не говориш, а направо бълнуваш! Мангъров печели от ваксините, той масово ваксинира деца според имунизационния календар със задължителните (не доброволните) ваксини!Както виждам, още е жив, значи ваксинира!

154

Анонимен

преди 2 години

Никой не може да лъже повече от Бойко Методиевич!

153

Анонимен

преди 2 години

колкото повече антиваксъри, толкова повече парички за мангърката.

152

никой не е починал

преди 2 години

с ваксина от копвид, те са починали от инфаркт , инсулт и прочее

151

Анонимен

преди 2 години

Ако е вярно и се докаже,че Мангъров е излъгал,няма причина да не му бъде повдигнато обвинение !!!!!Това е кощунство !!!!Как не го е срам ,побъркан псих()пат !!!

150

Анонимен

преди 2 години

До АнонименКато даваш за пример Израел- там при 7,700 нови случая имат 23 смъртни. Ние при 2000 заразени имаме 140 починали. Намираш ли разлика ?Идеята на ваксините е да на влезеш в болница и да не се претоварва системата. Може да носиш вируса, но да го изралаш без и да разбереш

149

Анонимен

преди 2 години

Ваксъри, след като и ваксинирани и неваксинирани може да са заразоносители - доказано от световни експерти, какво сте се загрижили за неваксинираните? Израел се ваксинираха на 90% и пак пламнаха! Ваксините сама ще създадат по-опасни щамове, щото вируса се опитва да ги заобиколи. Да не говорим, че 8-10 месеца след ваксинирането все едно, че не сте се ваксинирали

148

До 149

преди 2 години

Това че ти не знаеш кое какво е, не означава, че нещо е нещо друго.Причинителите на настинката и совид 19 са от едно и също семейство Coronaviridae.Същите са и зооноза, към която 80% процента от популацията е генетично резистентна.Затова и твърденията за пандемия причинена от коронавирус са леко смешни.Поне така пише в учебниците по епидемиология издавани до 2020г

147

Анонимен

преди 2 години

Антиваксъри, пожелавам ви Мангъров да ви лекува.

146

врачанин

преди 2 години

Ваксината полезна се оказа.Оня ден с комшията дегустирахме от новата реколта сливова.И по едно време оня каза,че не знае къде сме!Викам-спокойно аз съм чипиран! Извадих телефоня,чипа се свърза с телефоня и разбрахме че сме в нашето мазе! ако се не бех ваксинирал как щеше да се прибера у дома не знам.Е,само 3 дни след ваксината не требе да пиеш докъде чипа се намести.Иначе после си работи прекрасно! Оно яла те -те така чипа си е полезен ви казвам!

145

До 153 от БЪЛГАРИН

преди 2 години

КРАТКО , ТОЧНО И ЯСНО!!! ЕВАЛА !!!

144

счетоводител

преди 2 години

Имам подозрение,че точно лекарите са най големите антиваксъри.Като се размисля така само те вземат 1000 лв + заплатата.Никой друг не получава така.Затова се ваксинирах! И ако трябва всяка седмица по 5 пъти ще се ваксинирам.Само събота и неделя няма да се ваксинирам!Сега ако трябва до края на седмицата още 3 пъти ще се ваксинирам.Днес вече се ваксинирах пак! А вие ако искате-сега е на далавера,после няма да има!

143

Анонимен

преди 2 години

Бе кво се напъвате тука ваксиниран не ваксиниран....аз пък се радвам ...по малко просттаци по малко ттъпаци...по добро място за живеене....долу ваксините....

142

Анонимен

преди 2 години

До БЪЛГАРИН Има и такива статии, но и те крият истината - примерно казват, че антиваксърите не искат ваксини от страх да не ги чипират, или защото не са изтествани добре. Защо не напишат някъде всичките аргументи на антиваксърите - да споменат всичките учени и лекари, които са против ваксините; да сложат научните проучвания, които са показателни против ваксинацията? Да направят един добър научен дебат, вместо страхливи fact-checked статийки.

141

Анонимен

преди 2 години

Българинът си е природно безсмъртен.Той никога не греши,винаги е прав.Болести не го ловят,доктори и ваксини му не трябват.Лекарства-също.Ако има високо кръвно си пие лекарствата няколко дни па ги спре.И започва да се чуди защо пак му е високо.Върхът на всичко бе инженер който обясни как си е мерил артериалното налягане с пръстен и линия!Видяло се е,че гуру на всички такива е Мангъров!

140

БЪЛГАРИН

преди 2 години

В новините и пресата се наблюдава постоянна АГИТАЦИЯ за ваксините ! От началото на епидемията не съм прочел нито една статия , която да е против тях! Къде е свободата на словото? Нали трябва да се дава гластност и на двете страни?!? Стига с тази АГИТАЦИЯ , *** акива!

139

Анонимен

преди 2 години

Целият свят да разбере ние сме друга порода хора ние сме БЪЛГАРИ нас корони морони не ни хващат.

138

Анонимен

преди 2 години

До до 120/135 "Психически нормалните хора не се ваксинираТ срещу настинка." Другото, което психически нормалните не правят е да се бутат да лъжат че нещо, е нещо друго, но тъй като вече показа какво е положението при теб, това вече не е дори изненада.

137

Германец

преди 2 години

Мангъров дебел ще го яде скоро ми се струва.

136

до чипът

преди 2 години

безумно смел и безумно страхлив са двете страни на една и съща монета.Разумните хора не прибързват с квото и да е, изчакват да видят как ще се развие ситуацията и чак тогава пристъпват към действие.Оказа се, че народа, в болшинството си, е доволно разумен.А както знаеш Глас народен, глас божи