125

Кал-Ел

преди 2 години

До Охххх Никога тази "ваксина" няма да стане задължителна. Ритуално-окултното жертвоприношение трябва да е със съгласието на самоубийците. Нали за това пишем, за да ви изтръгнем колкото се може повече от заблудените. Всеки усеща на коя страна иска да застане и защитава убежденията си. Прави каквото искаш и пиши каквото искаш, не ми пречиш, но не забравяй, че ако става въпрос за децата ми, ти ще умреш за секунди и живота ти ще струва по малко от на което и да е улично куче. Искам да се пробвате.

124

Анонимен

преди 2 години

И ас сам се учил да знаеш. Завърших седми клас и ме земаха у Кечо. После пак учих. Мога да израждам офца теле кон магарица и да полагам яйца.

123

КОРЕКЦИЯ 162

преди 2 години

*** ВАРИОЛАТА убива, за разлика от други вируси. *** /// ще ми простите грешката.

122

Анонимен

преди 2 години

До Джорджина Всичко в медицината се основава на научни изследвания - когато има теория, или нещо, на което се търси отговор, се доказват с научно изследване. Когато не знаем кой е прав - медиите и правителството или активаксърите, лекарите "за" ваксинация или лекарите "против", игнорираме мнения и статии от dnes.bg и започваме да ровим за факти и проучвания. Така стигаме до истината и взимаме информирано и базирано на факти и логика решение.

121

Джорджина

преди 2 години

До 159Не, за твое нещастие! Завършила съм Софийския университет ,,Св. Климент Охридски". Най-добрият университет в БГ, особено за правни науки.

120

Вариола

преди 2 години

Не си карал Рубеола, за която не се налага ваксина. Вариолата е смъртоносна и повечето умни хора са ваксинирани с ваксина против тази коварна и много заразна смъртоносна болест. Вариолата и Коронавирусите са несъизмерими, спрямо щетите които причиняват - Рубеолата убива, за разлика от други вируси.

119

Анонимен

преди 2 години

Я юриска има тука. Убава ли си. Адвокантките са се засукани.

118

Анонимен

преди 2 години

Джорджина, от много свободен уни ли си?

117

Анонимен

преди 2 години

Оно сигурно и за онова нещо. Светая светих каде е за жените. И там сигурно требе WD 40. Вапцарска работа.

116

Джорджина

преди 2 години

До 152Съжалявам, по образование съм юрист. Не съм се развила всестранно, че да запомня и разни научни физикохимични течения, които всъщност нищо не доказват.

115

Анонимен

преди 2 години

И аз не съм карал шарка.

114

Шарка

преди 2 години

Ако ме питат дали искам да се ваксинирам против Шарка, ще се съглася. Ако ме питат дали искам да се ваксинирам против Ковид - няма да се съглася. Нещо неясно има ли?

113

Анонимен

преди 2 години

До Джорджина Науката показва, че точно ваксърите ще извадите вариант, който избягва ваксините. Ти можеш ли да подкрепиш тезата си с факти, проучвания, логика?

112

БЦЖ

преди 2 години

Повечето българи са ваксинирани. Имат БЦЖ, имат за шарка и много имат за тетанус. Как смеете да ни наричате антиваксъри?! Кои сте вие бе? Излезте с лицата си.

111

Анонимен

преди 2 години

Вапцани лъскайте си антенките и с човеци не се расправяйте. Немате право

110

Джорджина

преди 2 години

До анонимен 142. Да, дори и да сме ваксинирани, тия антиваксъри пак може да ни докарат някой Ковид. То вече да ти омръзне от тях!

109

Анонимен

преди 2 години

До "До Кал-Ел 128" (138) Антиваксърите също се осланяме на експерти и научни проучвания, но вие сте твърде твърдоглави за да се запознаете с тях, или удобно казвате, че те търсели слава. След като ние слушаме всеки ден вашите експерти, хайде сега вие изгледайте по някое видео на Michael Yeadon, Robert Malone, Geert Vanden Bossche, Sucharit Bhakdi като ще ни обвинявате така.

108

Кал-Ел

преди 2 години

До 132. Преди малко станах от сън, но дори и денонощно да вися тук, това не е твоя работа. Може да ми плащат от централата на антиваксърите. Тъй като призоваваш за геноцид срещу чужди деца, ще ти кажа нещо. Господ е закодирал много ирония в потока на времето и "случайно" ще попаднеш точно там където трябва. Може да дойде момента когато смъртта е избавление, но тези от които зависи бързината ще започнат от краката.

107

Анонимен

преди 2 години

До До Кал-Ел 128 - "Ние ваксинираните хора как да се пазим" - чакай.. вие не сте ли предпазени? Нали ваксината пази? ОБЯСНИ, МОЛЯ!

106

85%

преди 2 години

85% от българите са ваксъри с БЦЖ, които няма да си набият тестовите комерсиални ваксини против Ковид-19. Проблем има ли?