185

Musk Pyramida faraon

преди 2 години

Махни го Мъск бате. Фотошоп, опа НАСА изпращат сега "новия Хъбъл телескоп". Очаква се това да стане в идните месеци. Следете "James Webb Space Telescope". Това е проект подготвян с години и ще изкара още по-детайлни космически снимки от Хъбъл. Проекта на десетилетието. А относно тоя кьор-фишетник Мъск... няма да коментирам даже. Обикновен пирамидаджия. Не става чеб за зеле от него. Не си губете времето с тоя. Прочетете малко за новия телескоп, гледайте клипчета.

184

Ваксъра - бивш

преди 2 години

Кале, Спасителю, бих си ваксина, но сега се разкайвам и отричам от Сатаната. Та въпроса ми към теб е - след като всички знаем, че има магнитни свойства, ако добра магнит до тялото си мога ли да я изкарам?И това достатъчно ли ще е да изтрия знака на Бил Звяра или трябва да изпълня някакъв друг езотерически ритуал? Моля те, чакам отговор, че няма да мога да мигна тази нощ.

183

Анонимен

преди 2 години

*** мене ми го обяснява като раиони. Се едно от един град до друг. И имало разлика между тех. С неколко дена.

182

Анонимен

преди 2 години

И знае защо у нашта България се разболеват хората на некакви квадрати. Ама за това немало стъкмистика. Така вика тате.

181

Кал-Ел

преди 2 години

До Люси Стоева Стоева. Антиваксър. Мисля, че онези, старите ваксини са помагали на хората, но след това е станало като атома - ядрена бомба или ядрена централа? В случая не говорим за ваксина, говорим за препарат с неясни съставки, защото били търговска тайна.

180

Анонимен

преди 2 години

А некакъф Мъск истрелвал спътници скоро. Много били и имало некакви работи. Тате е Геофизик ама нещо друго праи.

179

До 248

преди 2 години

Ами погрижете за сина Ви. Не бъде поредният *** и нехаен родител разговарящ САМО и единствено с любовника/любовницата си!

178

Люси Стоева Стоева

преди 2 години

До Кал-ЕлВсе пак - ваксър или антиваксър си?!

177

Dark Web

преди 2 години

Слава на Бога, че ваксината не се слага на задните части, защото с ако качите такава снимка, дето сте качили, щехте да влезете в дарк уеба и щеха ви арестуват от ФБР.

176

Анонимен

преди 2 години

А сина ми и цялата му група в детската градина прекараха вируса без симптомно. Разбира се за подобни дребни случки (случващи се на почти цялото човечество) няма да посмеете да пишете. Важно е да се усвоят обещаните проценти от рекламирането на ваксинацията.

175

дядо Вакси

преди 2 години

Ако ваксината на дядо Гейтс е толкова безопасна, колкото Windows --> НЕ, БЛАГОДАРЯ!

174

Анонимен

преди 2 години

ПРЕСТЪПНИЦИ

173

задължителни ама

преди 2 години

може след 2023та като приключи 3 фаза на клинично тестване, дадат информация какви са дългосрочните странични ефекти след 2, 5 г. и премахване на декларацията. И най- накрая да кажат за какъв период е ефективна 6м. или 8м, даже това не могат да кажат, е правете си изводите сами.

172

Анонимен

преди 2 години

Тоа Гейтс е компиутърджия колко я сам даскал. И Бил Гейтс и я сме с еднакво убразувание.Ама он е лош и нефелен. Тате така вика.

171

Къде изчезна Ваксъра

преди 2 години

Ваксъра пикaе газ сега. Защото няма доводи срещу Кал-Ел.

170

Прости Сметки

преди 2 години

85 на 100 от вашите приятели са антиваксъри, дори да не ви го казват. Ако имате 1000 приятеля у фейсо, това са 850 човека. Ако имате 400 приятеля, това са 340 човека антиваксъри. Нещо неясно колеги?

169

Кал-Ел

преди 2 години

До 233. Никога няма да срещнеш някой като мен, веднъж ти го написах и ти се опитваш да крадеш подарената информация, като я обръщаш срещу сорса - типично за всеки ограничен портал. Такива като теб изпразват изпразват помещението и на другия ден хората започват да разбират от езотерика и си говорят как всички са усетили ниските вибрации. Ето, има полза и от вас. Използвай тази информация, седващия пък когато те обвинят, че си безполезен.

168

Анонимен

преди 2 години

Третио храм е направен бил. Оно си го имало и преди. Ама сега е правилнио човек у храмо. Така вика тате. А тате знае много сека година оди у София.

167

Анонимен

преди 2 години

А с Жорко искаш ли среща

166

неможе задлжителни

преди 2 години

Ваксините са в 3 фаза на клинично тестване, което за някои ще приклчи средата на 2023 , за други края на 2023. Пфайзер само за сега е минала и 3та фаза. Казват, че технологията е на 20 години, но няма информация за дългосрочните странични ефекти, които се наблюдават след 2, 5 години. За всички ваксини се дават само краткосрочните. Не е ясно колко време пазят, 6месеца или 8м. Какво правим с хората ваксинирани в началото на годината, никой нищо не казва