205

От Берлин

преди 2 години

Това са престъпници! Един немски лекар педиатър го каза наскоро: Шанса да те удари гръм, е по-голям, от това детето ти да попадне в интензивното заради Ковид.... Пълни Фашисти!!!

204

+++

преди 2 години

Защо не задължите антиваксърите да си ваксинират децата с изпробваните ваксини за детски паралич,морбили и всички др.които се слагат от години,а налагате да станат задължителни такива които са със съмнителен ефект.Забъркани за 2,3 месеца.Има нещо смущаващо не мислите ли.Ще умреш и боцкан и небоцкан.Караш болеста леко и с ваксина и без ваксина.Никой не казва сраничните ефекти.Само 25% от лекарите са ваксинирани защо?Където има намесена политика и пари що викат сърбите е--го.

203

Анонимен

преди 2 години

Ами как да ги ваксинира ?! Под диктовката на световните кукловоди ,разбира се ! Не за вярване за колко много "хора" се оказа удобна тази пЛандемия !

202

Ваксъра-бивш

преди 2 години

До Кал-ел Отрекох се. Сутринта с лице на изток 3 пъти казах - отричам се от теб Сатана и готово, вече не съм ваксиниран! Ти ми отвори очите, спасителю!!!

201

върбанБрястовСалкъмо

преди 2 години

безумни исках да кажа. В тоя сайт накрая ще останат коментари от вида *** *** *** *** *** *** *** *** ***

200

върбанБрястовСалкъмо

преди 2 години

Светът ако иска да си затвори децата в буркани. Ние не сме ***.

199

Анонимен

преди 2 години

Рушки, мушки, гледаме чушки и не се ваксинираме. Дерзайте ***.

198

Криво Христов

преди 2 години

80% от българите били ***. No way. Сякаш титлата професор върви в комплект с плещенето на глупости. Като гледам ваксинирането съвсем сме си нормални. Спазването на мерките може да заблуди някого, но и там сме си наред, всъщност пазим се от глоби. Единствено гласуването на избори ми вкарва съмнения....

197

Истукан

преди 2 години

Ваксинирането на деца е престъпление. Един ден тези ваксини ще се окажат заразители на вируса. Още не са го доказали, но като го докажат, тези дето насаждат ваксините ще бъдат сложени на бесилото.

196

Анонимен

преди 2 години

Кал Ел защо пак е избягал от лудницата?

195

Д-р Лизайн

преди 2 години

Ще редуцираме човечеството до 500 000 000 души под еврейска доминация !!

194

Анонимен

преди 2 години

А може и некой със Пауново перце да е у Третио храм. Да се е крил и сега да е скочил на столо у храмо. Че питам тате и утре че ви кажем. Сега че доим кравите.

193

Кал-Ел

преди 2 години

До Ваксъра - бивш. Аз ще ти задам един риторичен въпрос. Защо, след като не говорим за знак на звяра, в Англия ще започват да слагат печат върху убоденото (това ще е докато не вкарат сензорите за чипа навсякъде), заради фалшивите сертификати които правителството пуска. Печатче, а? Инжекцията е восъка върху подписа ти. Не можеш да се отречеш от подпис и печат.

192

Кал-Ел

преди 2 години

До 258. Винаги е било за децата, войната е за децата. Сорос ви каза, че иска да ги радикализира и да ги използва срещу другите поколения. Безплатна ярмия от безполови кухари които да сложат края на човешката раса, доброволно и с усмивка на уста.

191

Анонимен

преди 2 години

Са че ти кажем. У наше село такива ги валяме у пердушина. Нема значение ква. Ама требе да има една пердушинка от Паун. Требе да дойде Попо и да чете. После маха Паунската пердушинка и пак чете. У наше.село дрътите викат дека имало Гявол с паунско перо. И некои хора гледали паун. Заради това. Ама било много одавна. Са никои не знае.

190

Кал-Ел

преди 2 години

До Кал-Ел 259. И това няма да мине. Няма да спра да пиша. Ще си модифицирам никнейма и пак не можете да ме спрете.

189

Анонимен

преди 2 години

Ако искаха - щяха. Ама не искат.,защото живеем в едни много лигaви, либерални времена.

188

Mandatory

преди 2 години

Не мислите ли, че ако можеха да направят ваксините задължителни, нямаше да го направят? Не могат. Народа е против. И говоря за глобалния народ, не за нас тук. Опитват да мият очите на глупците със стъкмистика. Това е истината. Няма как да ни накарат насила. Няма да го направят никога, колкото и да си врякат от камбанариите.

187

Кал-Ел

преди 2 години

Какъв телескоп, космоса е холограма. Вируси не съществуват, земята е плоска.

186

Анонимен

преди 2 години

А защо ваксинират децата след като те са най-незасегната група? Толкова ли затъпяха хората вече?