382

До лекар инфекцио...

преди 2 години

Докторе,напиши колко ваксинирани лекуваш,или те са в други отделения? Не ги тествате май.

381

Fakt

преди 2 години

До лекар инфекционист Po kolko vi plaschtat da pischete umrql ot kovid v uSA 5000 dolara Q si priznai ako si doftur.

380

антиваксър

преди 2 години

До Анонимен 400 Та от едно изключение направихте генерален извод, ама от мен лъхало неграмотност :)

379

Анонимен

преди 2 години

До антиваксър "Пример е за това, че и без ограничения броят заразени е същият." А смъртността как е? :))))))

378

лекар инфекционист

преди 2 години

само опро..ста..чени останахте в БГ...всичко читаво се изнесе.Тъкмо 2 тежки ковид 19 пневмонии билатералис ,с остра дихателна недостатъчност,ми загинаха,отказвали да се ваксинират-щели да ги чипиират. Гъонове-- вируса го доказваме с ПСР-полимеразо верижна реакция.Опасно е да си невярващ-на ковид не му пука ,че не вярвате и не се пазите и ви прибира

377

Анонимен

преди 2 години

До антиваксър "Не се правя на Нобелов лауреат." Четеш ли си собствените коментари? Даваш акъл и громиш професори, доценти, лекари, светила по въпроса с Корона вируса и т.н. Не може да не си ПОНЕ с една две Нобелови награди!!!!

376

антиваксър

преди 2 години

До Анонимен 397 Пример е за това, че и без ограничения броят заразени е същият. Не взимам пример от хората, когато грешат, а когато действат правилно :)

375

Анонимен

преди 2 години

До антиваксър "Швеция беше примерът, че не е вярно" Швеция дълго време водеше статистиката за смъртността, въпреки че и те имаха самоналожени ограничения (отгоре на естествената им култура и география на дистанцираност). Даже тук имаше куриози, разказващи за ресторант там, работещ с една маса, на която храната се спуска с копница от втория етаж на ресторанта и други подобни екзотики. Та, генерално, пак неграмотност лъха от коментара ти.

374

Анонимен

преди 2 години

Медицинското съсловие взе властта,това е истината. Не се дъвчете, пазете се,и ваксинирани и не.

373

антиваксър

преди 2 години

До Анонимен 391 Аз пиша винаги под един ник, затова можете да преброите всичките ми коментари, а Вие си пишете анонимен, но не значи, че по-малко от мен :) Аз нямам никакви претенции, за разлика от Вас. Никого не обиждам. Не се правя на Нобелов лауреат. Не заявявам, че който не се е ваксинирал е умен, цивилизован и т.н. Защо ми четете драсканиците, някой задължава ли Ви :)

372

Анонимен

преди 2 години

До антиваксърКакъв пример е Швеция? Че като почнаха и там да усещат натиск върху болниците си, затвориха, и признаха, че няма да стане така, както го мислеха? В Швеция в момента има над 70% ваксинирани! Сега защо не взимате пример от тях?

371

Анонимен

преди 2 години

До антиваксър "Това са герботролове. Да ни наричат неграмотни е един от похватите им, макар че те самите са неграмотни :)" Такива като теб успяват да направят почти невъзможното - успяват да повдигат реномето на ГЕРБ като причисляват анти-ваксърите към анти-гербаджийте, а ваксинираните, към електората им. Смятай!

370

Анонимен

преди 2 години

До ПавелЕеее, как ги разбираш нещата :)А връзки да влезеш в болница, ако се наложи имаш ли?

369

Кал-Ел

преди 2 години

Хубаво се разправяте и карате в 400 коментара, но аз само да попитам - излолираха ли вируса? :)) Отговора го знам, не се хабете. Аре, чао.

368

Анонимен

преди 2 години

Доло Мотафчиски!

367

антиваксър

преди 2 години

До Анонимен 387 И по време на ваксинирането бяха затворени. Ограниченията никъде не сработиха. Само защото ги наложиха навсякъде заблуждавате хората, че са помогнали. Швеция беше примерът, че не е вярно, но ги притиснаха и тях.

366

Анонимен

преди 2 години

До антиваксър Като се има предвид че КОГАТО И ДА вляза тук ти чета драсканиците, мисля че ТОЧНО ТИ няма как да държиш сметка на който и да било за това колко време има, или каква "кариера". ТОЛКОВА по този въпрос.

365

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 378 Напротив, аз много добре разбирам, че или си напълно неграмотен, или се правиш на ударен с мокър пaцал: НИКОЙ няма нижда да прави изкуствена пандемия за да продава ваксина с ЕЛЕМЕНТАРНА от гледна точка на печалбата, стойност. Както казах: един Парацетамол, Аспирин, Тайлол-Хот има ДЕСЕТКИ ПЪТИ по-висок марж на печалбата, а хората го ползват като бонбонки като дойде зминия сезон. И не 20 хиляди ами 80% от народа. И това е един ЕЛЕМЕНТАРЕН пример.

364

Павел

преди 2 години

"Аме той е със спукан апендикс. Пиши го ковид!" ЮРОШ НА МАСЛИНИТЕ!

363

антиваксър

преди 2 години

До Анонимен 384 А очевидно имате много време :) Пък и желание, при такава научна кариера :)