422

лекар инфекционист

преди 2 години

найстина всичко читаво се изнесе от БГ..опасно е да не вярвате в ковид 19на него не му пука и ви прибира млади-антиваксари---30-40 г. -- здрави хора ,правят цитокинова буря,от ковид 19 и се задушават

421

Таня

преди 2 години

Без проблем, ама от сайта почти веднага трият линковете ми, та няма гаранция дали ще го видите, по - добре напишете в google - a grim warning from Israel vaccination blunts

420

Анонимен

преди 2 години

До redordead А току що шефката на Инфекциозна косвено обвини Мангъров в лъжа. Оказа се, че ваксинирания не е болен, а придружител на болен, и че в Инфекциозна смъртни случаи на васкинирани въобще не е имало. Ролята на Мангъров в хибридната руска дезинформационна война става все по-очевидна.

419

Анонимен

преди 2 години

До От Берлин "До 436 Анонимен Добре бе, брат! Няма болни от тях, всички боцнати! - Защо тогава, затварят цялата болница..?" Щото лекуват пациенти?

418

redordead

преди 2 години

В същото предаване, където Мангъра каза, че в неговото заведение са 33 неваксинирани болни, анестезиологът спомена и затова, че средно от 10 човека около 1 е ваксиниран от тези, които стигат до болница. Опитът в Израел показа, че там май няманито един починал ваксиниран - т.е. починал в следствие на К19...все пак ваксината не те спасява да се гътнеш от инфаркт например.

417

До инфекциониста

преди 2 години

Хората в нормално здраве са невъзприемчиви за коронавируси.Генетично резистентни!Хората боледуват от коронавирусни инфекции, само ако са имунодепримирани, в увредено състояние, хоспитализирани с тежка патология...Здрав прав човек не боледува от коронавируси.Няма специфично заболяване у хората предизвикано от коронавируси, такова което да изисква глава в учебниците по инфекциология и епидемиология.Това казва класическата медицина до 2020година

416

От Берлин

преди 2 години

До 436 Анонимен Добре бе, брат! Няма болни от тях, всички боцнати! - Защо тогава, затварят цялата болница..? Нали са safe!?, , - Защо ги ручахме жабетата? ".. Схващаш ли проблема...??? Нещо съмрди и издиша теорията на властоимащите...

415

Анонимен

преди 2 години

2 ра година сме със маски това няма да премине скоро .. може би бяхе последните хора дето ходят без маски

414

Анонимен

преди 2 години

До Таня "А в Израел има официална статистика -60 % от тежките случаи в болница са напълно ваксинирани" Дай източник на тази информация.

413

Таня

преди 2 години

И къде написах, че съм против ваксините, семейството ми е вакснирано, аз самата го изкарах без да разбера, направих си тест за антитела и имах. И никой от тези с които живях не се е разболял, това преди да се ваксинират. Мистерии много. Е една колежка има роднина, с двете ваксини на пфайзер и беше с тежка бронпневмния с ковид въпреки това. А в Израел има официална статистика -60 % от тежките случаи в болница са напълно ваксинирани

412

Анонимен

преди 2 години

В Бг върви НЕВИЖДАН мор а тъпите *** сякаш са ослепели и оглушели.При 2 хил новозаразени умират 100-150 а в Израел при 5-10 хил новозаразени умират по 20-30.Егати ТЪПуТу булгарише племе !!!

411

Анонимен

преди 2 години

До От Берлин Предположения? Ваксинираните също могат да се заразяват. Колко от тях са се разболели сериозно? :))))

410

Анонимен

преди 2 години

До Solar Power "Кои не се боцкат ? Бедните и необразованите :)" Обаче като го напишеш така и бедните и необразованите, които са открити анти-ваксъри вече нямат полезен ход: ако си признаят, че това е причината да са анти-ваксъри, си признават, че за нищо не стават! Я по-добре да продължават да си измислят причини защо да си анти-ваксър има някакво разумно обяснение! Така няма нужда да конфронтират неграмотната си същност!

409

От Берлин

преди 2 години

Интересно: В Рим има цяла затворена болница, след като положителните тестове,, експлодират" изведнъж... Персонала са били всички на 100% двойно, боцнати"...!Хмммм... Предположения и тези..?

408

Анонимен

преди 2 години

До Таня Танче не обвинявай другите за собствените си грешки. Образованите хора казват единственото сигурно средство за борба са ваксините. Като отидеш в болницата с тежка ковид пневмония и като те питат имаш ли ваксина какво ще кажеш на лекарите - Не вярвам в медицината? Ами какво правиш в болницата тогава? Един шут на такива да си се оправят както си знаят.

407

ззз

преди 2 години

И още:Има лекарство, което работи в голяма степен по време на ковид и след ковид и върши чудеса, само, че щото е от преди 20-тина години и идва от ветеринарното лечение и за това се анатемосва от СЗО и фармацефтичната мафия но някой частни клиники у нас го ползват неофициално и резултатите са много добри.А и все повече световно известни медицински светила почват да говорят открито за него, но даже само името му все още се бан-ва от всички мрежи но който търси - намира...

406

Анонимен

преди 2 години

До redordead "Антиваксър - онзи ден в БТВ имаше дискусия, в която участва любимецът на всички анти-ваксъри - доц. Мангъров (има я онлайн в сайта на медията).Там той пряко в ефир каза, че в неготово отделение има 33 неваксинирани и 1, повтарям Е-Д-И-Н - ваксиниран. После през стиснати устни смотолеви, че май ваксините вършат работа." Много неприятни новини за "антиваксър". Даже може сега да се наложи да изчезне от коментарите под статията. Кофти! :)))

405

Solar Power

преди 2 години

До Павел: Каква измама човек ?!?! В целия свят са ваксинирани 2-3 пъти повече от нас българите. Глупави ли са китайците , датчаните, шведите, американците, руснаците ?

404

Таня

преди 2 години

Добре де, от вчера хоспитализираните са по-малко, дори и тези в интензивното са почти същия брой. Хората затова си мислят, че здравеоопазването ни не става - толкова много смъртни случаи. Не изградиха ли вече протокол за лечение?

403

redordead

преди 2 години

до Антиваксър - ониз ден в БТВ имаше дискусия, в която участв алюбимецът на всички анти ваксъри - доц. Мангъров - има я онлайн в сайта на медията.Там, той пряко в ефир каза, че внеготово отделние има 33 неваксинирани и 1, повтарям Е-Д-И-Н - ваксиниран. После през стиансти устни смулотлеви, че май ваксините вършат работа.