93

ПАРТИИ-ТТАЛИБАНИ

преди 2 години

ПОД КОМАНДВАНЕТО НА РУМЕН РАДЕВ, TTEPOPИЗИPAT БЪЛГАРИТЕ...... - УВОЛНЯВАЙКИ ЛЕКАРИТЕ..... -ПАРТИИТЕ НА "ПРОМЯНАТА" +РУМЕН РАДЕВ,....... ЛИШАВАТ БЪЛГАРИТЕ ОТ ЗДРАВНИ УСЛУГИ-..... СЪОТВЕТНО ОБРИЧАТ ГИ НА СМЪРТ...........ДОЛУ TTAЛИБАНИТЕ.. !!!

92

Лекар

преди 2 години

Балтов уволни всички добри лекари, за да не са му конкуренция. Остави само ***

91

Анонимен

преди 2 години

Не ме разбирайте погрешно, не смятам, че един не толкова добър студент не може да стане отличен лекар. Може просто да не е обичал да зубри. Но никой не може да ме убеди, че студенти с отлични постижения изведнъж на 24плюс така са оглупяли, че са изпаднали от великата ни система на здравеопазване. Виж, прекъсване два пъти или за две години, ОК, но чак професор и шеф на "Пирогов". Май наистина са му сменили чипа. :)

90

Анонимен

преди 2 години

Ако е завършил през 1994г. може две години да е учил ветеринарна медицина и после да е кандидатства хуманна. Имаше и такива колеги. А имаше и колеги, преди това работили като фелдшери и сестри. :) Защото 1994г. би трябвало да значи, че е прекъсвал два пъти. Мдааааа... :)

89

Анонимен

преди 2 години

"Министерството на здравеопазването не е постъпвала информация, че бившият директор на УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов" проф. Асен Балтов е бил уволнен от болницата" Да,ама не. Не вярвам, че кацаров не знаел, той е наредил на назначения от него крадлив новдирестор да уволни Балтов....и не смее да поеме отговорност.

88

Анонимен

преди 2 години

Де да бяха тролчета, Балтов, ама са колеги, май. :)

87

мак

преди 2 години

До Анонимен 124. Да НЕ ти се връща.

86

МРАЗЯ РАДЕВ

преди 2 години

Радев е *** подла гнид...съвсем скоро ще пикае кръв

85

Анонимен

преди 2 години

Аз пък чух, че е лекувал крака на Слави Трифонов. :) Еми, като знам Слафчо как кьопа... :)

84

Х

преди 2 години

Най- вероятно д- р балтов е много добър професионалист. Не разбирам обаче, защо се държи нарцистично и хистерично, търсещ публично внимание и интерес.

83

Анонимен

преди 2 години

Скъпи тролчета, пожелавам ви да попаднете, напримир след катастрофа, в Пирогов, и да ви оперира някой радев некадърник...После може да се оплачете на Свети Петър.

82

Асан

преди 2 години

Краднал е 10 милиона тоз мушеник гладен няма да умре :)))

81

Анонимен

преди 2 години

Ако д-р Балтов е с чиста съвест, нищо не може да го катурне. Господ е моята крепост, дет' се вика. :)

80

Асан Менискуса

преди 2 години

Спомням си тази *** как водеше Тиквата в Пирогов да инсценират операция на менискус, за да не отиде мишката Тиквун в Парламента. А вие?През това време, някое детенце е имало нужда от доктор на Асан Менискуса беше строил цялата болница да козирува на Тиквун Умното.

79

Анонимен

преди 2 години

Данните за следването са оскъдни, но пък данните, че е лекар шесто поколение са разтеглени в цяла статия. :)

78

Анонимен

преди 2 години

Ами сега има крещяща нужда от лекари на първа линия. Всеки лекар с призвание ще го сметне за огромна възможност за натрупване на нови знания и опит. Нали, колеги? :)

77

Анонимен

преди 2 години

Никой не му е отнел правата да практикува професията си. Уволнили са го по други причини. Той най- добре си знае. Да си подвие опашката и да не се излага публично.

76

АнонимеН

преди 2 години

АЗ ПЪК НЕ ЗНАЕХ, ЧЕ НЕ Е УВОЛНЕН ОТДАВНА!

75

северозапад

преди 2 години

Каквото и да правят радевчетата на Балтов акъла ,знанието и ръцете му не могат да изчегъртат .

74

Анонимен

преди 2 години

Въпрос:Роден е през 1966г. Завършил е гимназия през 1984г. Две години казарма, значи е започнал да следва през 1986г. Би трябвало да завърши през 1992г. Защо е завършил през 1994г? Прекъсвал ли е? Защото аз познавам отличници, които нямаха възможност да останат лекари и майки-студентки, които завършиха без да прекъсват. Само питам. Защото данните в ИН са доста оскъдни. Нали демокрацията щеше да изпрати автоматично най-добрите на най-високите места?