344

Анонимен

преди 9 месеца

Приготвят го за кандидат президент. Уволнението е част излъскване на имиджа му.

343

Наблюдател

преди 9 месеца

След като ни "спаси" от Ковид, Балтов ще се отдаде на заслужена почивка в палата си.

342

Евангелист

преди 9 месеца

Блажени са нищите духом, защото тяхно е царството небесно. Понякога да си редови лекар и сам да си отговаряш за всичко, е благословия. Не мислите ли? Имайки предвид, че смъртта не е краят. :) Злорадствам, признавам си. :)

341

Анонимен

преди 9 месеца

Безсрамниците от хунтата на Радев имат план да рушат. В смутни времена най-лесно се краде. Навсякъде гонят кадърните хора и назначават баджанаците си.Само Радев нещо много нервира баджанака си Свиленски. Праща емисари да влачат хора от БСП към неговия проект.

340

Nikola pan

преди 9 месеца

Спокойно Д-р Балтов тези *** са временни и ще изчезнат *** на къмпинг и си почини имаш нужда .

339

Анонимен

преди 9 месеца

Най лошото е ,че понеже са бита карта - герберастите никой не ги взема на работа вече.Само поразии и далавери са им в тиквите .

338

Пешев

преди 9 месеца

Глупации и ретроградни типове не мислете професора той ще се оправи, но вие никога:))

337

Балтията

преди 9 месеца

Уж е добър хирург, обаче защо, питам аз, бат Бойко като скъса менискуса, не се оперира при Балтов ?? Нали е много добър.

336

Анонимен

преди 9 месеца

Ще го върнат или ще си направи частна клиника. Или ще се пробва навън. Какво го мислите? Мислете за джипитата и за другите медици на първа линия.

335

Анонимен

преди 9 месеца

ЗА ТРОЙКАДЖИЯ, ПРЕКЪСВАЛ ДВА ПЪТИ СЛЕДВАНЕТО СИ, ТОВА Е ЕДНА ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНА КАРИЕРА. :) ДАЙ БОЖЕ ВСЕКИМУ! :)

334

EMIGRANT

преди 9 месеца

Не ми казвай!Нямам нужда нискочели 85%ви да ми казват!!Още повече на проф. Балтов!Той най лесно ще си намери работа където пожелае!Но ла йно миризливо като теб показва каква дива *** се оформя в нещастната ни родина!!Хуните са я налазили от всякъде и ти си живото доказателство!!За вас трябва един Хи тлер да ви въдвори на един стадион и да ви очисти един по един,както вие сте избивали елита на нацията през 44 година!Явно без да ви се пусне червената течност няма да мирясате!!

333

Анонимен

преди 9 месеца

Гадове мръсни!

332

EMIGRANT

преди 9 месеца

На нискочелите комунисти им пречи всичко,даже това,че професорите си дадоха здравето и живота да ги спасяват!Подскачаха на Шипка,гавротиха се ,че нямало Ковид,а когато крушовската кобила се разболя,първа тичкаше в ВМА да я спасява другия професор от Щаба!Явно недоразумението аватар беснее,че нищо свястно не е направил през жалкия си живот,освен да ши ба чужди жени и да разбива самолети и човешки съдби!Дано да легне болен и да опре до Пирогов,да го лекуват санитарите с носилката и към моргата !!

331

И да ви кажа...

преди 9 месеца

Боли ме фара. Сигурно е милионер отдавна Балтов. Да отиде да оглави някоя клиника в Швейцария.

330

В ход е кампания за

преди 9 месеца

омаскаряване на всички потенциални кандидат-президенти,за да не остане реална конкуренция на Радев.Дали това ще му помогне?На фона на неговите непремерени и антиконституционни действия,слугите му ще успеят ли в кагебейски стил да намерят достатъчно кал,да я хвърлят по конкурентите,за да може властолюбецът самодържец да изглежда чист пред тях?Голям проблем им е,че все още не са анонсирани другите кандидати,фабриката за компромати ще трябва да работи извънредно в къси срокове.

329

Анонимен

преди 9 месеца

Позорна постъпка. Да уволни Балтов след като е направил две операции преди това. Нямам думи. Радев, ще плащаш. 14 ноември идва.

328

Анонимен

преди 9 месеца

Ми стари похвати на *** са това, спомням си времето на другарските чистки и как славните полуграмотни другари бяха най-добрите и най- умните.Сега благодарение на техните деца вие сте най-бедните, децата ви са най-глупавите, умирате най-много ама сега много се радвате че се изгавриха с професора.Утре вместо в Пирогов ще ви водят в Горно Науйно.Радева зима *** на вратата Бог да ни пази.

327

Анонимен

преди 9 месеца

Сори тролчета, ама Пирогов е Държавна болница, а не на ГЕРБ, в каквато я беше превърнал Тиквата

326

Не ме интересува

преди 9 месеца

Знаете ли колко хора на ден остават без работа?Защо трябва да ме интересува професора?Ще Си намери нова! Голяма драма!

325

Ккк

преди 9 месеца

Като се хванеш с мафиотската групировка Герб друго не очаквай. Сам си си виновен !