263

Анонимен

преди 2 години

Приготвят го за кандидат президент. Уволнението е част излъскване на имиджа му.

262

Наблюдател

преди 2 години

След като ни "спаси" от Ковид, Балтов ще се отдаде на заслужена почивка в палата си.

261

Евангелист

преди 2 години

Блажени са нищите духом, защото тяхно е царството небесно. Понякога да си редови лекар и сам да си отговаряш за всичко, е благословия. Не мислите ли? Имайки предвид, че смъртта не е краят. :) Злорадствам, признавам си. :)

260

Анонимен

преди 2 години

Безсрамниците от хунтата на Радев имат план да рушат. В смутни времена най-лесно се краде. Навсякъде гонят кадърните хора и назначават баджанаците си.Само Радев нещо много нервира баджанака си Свиленски. Праща емисари да влачат хора от БСП към неговия проект.

259

Nikola pan

преди 2 години

Спокойно Д-р Балтов тези *** са временни и ще изчезнат *** на къмпинг и си почини имаш нужда .

258

Анонимен

преди 2 години

Най лошото е ,че понеже са бита карта - герберастите никой не ги взема на работа вече.Само поразии и далавери са им в тиквите .

257

Пешев

преди 2 години

Глупации и ретроградни типове не мислете професора той ще се оправи, но вие никога:))

256

Балтията

преди 2 години

Уж е добър хирург, обаче защо, питам аз, бат Бойко като скъса менискуса, не се оперира при Балтов ?? Нали е много добър.

255

Анонимен

преди 2 години

Ще го върнат или ще си направи частна клиника. Или ще се пробва навън. Какво го мислите? Мислете за джипитата и за другите медици на първа линия.

254

Анонимен

преди 2 години

ЗА ТРОЙКАДЖИЯ, ПРЕКЪСВАЛ ДВА ПЪТИ СЛЕДВАНЕТО СИ, ТОВА Е ЕДНА ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНА КАРИЕРА. :) ДАЙ БОЖЕ ВСЕКИМУ! :)

253

EMIGRANT

преди 2 години

Не ми казвай!Нямам нужда нискочели 85%ви да ми казват!!Още повече на проф. Балтов!Той най лесно ще си намери работа където пожелае!Но ла йно *** като теб показва каква дива *** се оформя в нещастната ни родина!!Хуните са я налазили от всякъде и ти си живото доказателство!!За вас трябва един Хи тлер да ви въдвори на един стадион и да ви очисти един по един,както вие сте избивали елита на нацията през 44 година!Явно без да ви се пусне червената течност няма да мирясате!!

252

Анонимен

преди 2 години

Гадове мръсни!

251

EMIGRANT

преди 2 години

На нискочелите комунисти им пречи всичко,даже това,че професорите си дадоха здравето и живота да ги спасяват!Подскачаха на Шипка,гавротиха се ,че нямало Ковид,а когато крушовската кобила се разболя,първа тичкаше в ВМА да я спасява другия професор от Щаба!Явно недоразумението аватар беснее,че нищо свястно не е направил през жалкия си живот,освен да ши ба чужди жени и да разбива самолети и човешки съдби!Дано да легне болен и да опре до Пирогов,да го лекуват санитарите с носилката и към моргата !!

250

И да ви кажа...

преди 2 години

Боли ме фара. Сигурно е милионер отдавна Балтов. Да отиде да оглави някоя клиника в Швейцария.

249

В ход е кампания за

преди 2 години

омаскаряване на всички потенциални кандидат-президенти,за да не остане реална конкуренция на Радев.Дали това ще му помогне?На фона на неговите непремерени и антиконституционни действия,слугите му ще успеят ли в кагебейски стил да намерят достатъчно кал,да я хвърлят по конкурентите,за да може властолюбецът самодържец да изглежда чист пред тях?Голям проблем им е,че все още не са анонсирани другите кандидати,фабриката за компромати ще трябва да работи извънредно в къси срокове.

248

Анонимен

преди 2 години

Позорна постъпка. Да уволни Балтов след като е направил две операции преди това. Нямам думи. Радев, ще плащаш. 14 ноември идва.

247

Анонимен

преди 2 години

Ми стари похвати на *** са това, спомням си времето на другарските чистки и как славните полуграмотни другари бяха най-добрите и най- умните.Сега благодарение на техните деца вие сте най-бедните, децата ви са най-глупавите, умирате най-много ама сега много се радвате че се изгавриха с професора.Утре вместо в Пирогов ще ви водят в Горно Науйно.Радева зима *** на вратата Бог да ни пази.

246

Анонимен

преди 2 години

Сори тролчета, ама Пирогов е Държавна болница, а не на ГЕРБ, в каквато я беше превърнал Тиквата

245

Не ме интересува

преди 2 години

Знаете ли колко хора на ден остават без работа?Защо трябва да ме интересува професора?Ще Си намери нова! Голяма драма!

244

Ккк

преди 2 години

Като се хванеш с мафиотската групировка Герб друго не очаквай. Сам си си виновен !