103

Строител

преди 2 години

Като ви е скъпо, бачкайте повече ве. Имам 17 работника. Само чакат да стане 18:30 и да си грабнат чукалата. Батенца, с 10 часа труд на ден никой не е прокопсал. Докажи се, че можеш и ти се работи и няма проблем да ти вдигна заплатата. Ама никой не ще и да чуе.

102

Анонимен

преди 2 години

До 141 истинатаСега сърбаме надробеното от герберастията бе.

101

Анонимен

преди 2 години

Славчу ша упрай работта. Еидин пат само да вкарами бокуту, прасету и каскетя у затворя, да закрийми герп депесе и бесп ... и айдее

100

Барселона

преди 2 години

То пък едно олио,с х...да го сочиш.Пържиш ли нещо пръска,на консистенция като вода.Ако си оцапаш ръцете не е нужен ***,мие се лесно.Не искам да правя и най малък опит за сравнение с олиото преди доста години.Всеки иска минимум средства и максимум печалба..

99

истината

преди 2 години

Усещате ли агитката на зеления чорап, как се опитва да изкара , че сега всичко е ОК и няма проблеми с цени и инфлация, защото било нормално това. Не дойдоха ли чалгарите с обещание за промяна към по-добро , а не към по-лошо.

98

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - Кирчо и подобно на него, може да изкарат икономиката ни много напред, ако не енеспиранта корупция и масивното назадничево мислене на българина.

97

Анонимен

преди 2 години

До .. - Не си бил в град като Копенхаген, където имат 2000+ заеведения, че да знаеш, какво означава "пълни", особено акоклиентите се сменят по 2 и повече пъти на маса (както е нормлано). При нас имаш няколко крчмета и енди и същи муцуни, деот са 80% от посетителите. Седят по 6 часа на ден, пият и ядът, с 10-20 лева повече, отколкото щяха да дадът у тях и са едва 4-5% от обществото ни.

96

Анонимен

преди 2 години

Кирчо и Кокорчо харвардците ли държат икономиката и финансите в момента? Благодаря Ви за вниманието!

95

Анонимен

преди 2 години

ЕТО ВИ КАТО, НЕ СЕ ВАКСИНИРАТЕ! АКО СЕ ВАКСИНИРАТЕ, ЩЕ СТЕ КАТО В ГЕРМАНИЯ... А В ГЕРМАНИЯ ЗНАЕТЕ ЛИ КАК Е? МЕРКИ, ЛОКДАУН...

94

Стоян

преди 2 години

Имам картофи да ви зарина. С тая цена, както се очертава, ще купя на щерката някое джипче от магазина, да се дразнят приятелките й от плебса.

93

Анонимен

преди 2 години

Говорете ми още! В Истанбул нафта 1.60 лв бензин 1.50. Доматите бяха по 0,60. Или там основните ресурси не поскъпват?

92

Анонимен

преди 2 години

До .. - За всяка "ЕС класа" има по 20 семейства, които изнемогват.

91

Анонимен

преди 2 години

Нашите печелбари изнасят олио за Румъния ,там на обикновен магазин ,не верига струва нали пари 2.20 лв.)

90

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 122Брат'чедката от Гърция ми праща литри с Зехтин, там го немат за нищо.....хахахаха :)))

89

Анонимен

преди 2 години

НА ВИ МЕРКИ!

88

..

преди 2 години

много са бедни българите..на магистралата до бургас ме задминаха 40 ес класи за 3 часа път и още какво ли не. по софия също заведения пълни, магазини пълни, всичко пълно, но бил беден българина. по хотелите всичко е разпродадено за уикендите, но е много беден българина

87

Анонимен

преди 2 години

Миналата зима при цени на дизела и на бензина1.70 и на петрола 20$ барел,цената на олиото беше1.80 и миришеше на гранясало.А през лятото се увеличи 3-пъти до 4.30-4.50.Сега цените на горивата са с е увеличили с 4-5% а цената на олиото падна с по 20 ст.Това означава че има голяма спекула с цената.И почти със всичко е така.

86

Анонимен

преди 2 години

И КАТО ЗАБОГАТЕЯЯЯТ ЩЕ СИ ОТНЕСАТ ПАЧКИТЕ И ЗЛАТОТО В ГРОБА, щото Св.Петър такива хартийки и метали, хич не го вълнуват...А някои педофили лъжецърковни служители/като Сионойт.е. Сионий/ ще дадат индулгенцийки срещу щедро заплащане от страна на "биснесмени" и "политици"...

85

Анонимен

преди 2 години

Е вчера на радев министъра каза , че вече със 370 лева пенсия , нямало беден пенсионер. Били спасили 1 милион, защото прага на бедност бил 369 лева. А те от януари получаваха по 350 лева, но цените на ток, парно, вода бяха по-ниски.

84

Куранян

преди 2 години

До хаха: и да обясняваш няма да те разберат. Насила можеш да вземеш, не можеш да дадеш. Само след няколко месеца ще се изправят на жълтия паваж да бутат поредните и пак няма да са разбрали какъв е проблема. Така че да д ух ат супата и това е. Явна така трябва да бъде.