163

промяна

преди 2 години

Искахме промяна и всичко се промени. Цените отидоха нагоре, защото както казваше Жан Виденов така се повишава стандарта на Българина. Магистрала Хемус няма да има. Това ако не е промяна . . .

162

иво

преди 2 години

За сметка на това шкафчетата на Боко Тиквата и свинята Пеевски са препълнени.Докато хора като тези не са в затвора България няма да се оправи.

161

иво

преди 2 години

ПАК ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТЕА ! П Ф У , НЕХРАНИМАЙКОВЦИ !

160

Анонимен

преди 2 години

Жал ми е само за честни платци на данъци, на които наистина не им стигат парите. Например, преподаватели из държавните университети, учители, лекари, които кретат с по има-няма 2-3000лв. месечно, което си е заплата за студент в западна компания. От там насетне всякакви в сивия сектор, които цял живот са се осигурявали на минимална и сега са без работа, изобщо не ме интересуват.

159

Я да се поразмърдате

преди 2 години

Домашен производител на сирене - 6 лева. Ама сирене от неговите му крави. Кашкавал - 12 лева. Олио в лош търговски вид /там, посмачкана бутилка/ - 2.30. Свинско - 6 лева. Розов градински домат - 1 лев. Разбира се без касови бележки и фактури. И с някой лев за гориво. Точно храната в България е безумно ниска. Е, ако искате ви я доставят пред вратата ви - плащайте си бе!

158

А бе

преди 2 години

Жалко че Бенатова, Шикерова и Паунова са над пазарското ниво на българина.Иначе щяха да ни развият едни теореми, как сме по-европейци от изостаналия Запад, та затова цените отговарят на Това, което сами си набихме отзад.И това е само началото, а Великото миналогодишно "народно въстание" може да се окаже детска манифестация пред очертаващата се криза!

157

Анонимен

преди 2 години

безобразието е пълно, да не говорим, че работодатели имат пари, а не увеличават заплатите с години

156

198

преди 2 години

кво е "кучина"? А инак тез магазина де говориш за тях са за социално слаби, ти от 20 год там , още ли от тях пазариш без да ти е неудобно?

155

Анонимен

преди 2 години

Споко, само 40% увеличение на стоки и услуги не са причина да не отидете и отново да гласувате за зеления чорап и гологлавия чалгар. Другата година двойно, да ви дойде акъла

154

Анонимен

преди 2 години

В БГ нямали магазини с ниски цени на хранителните продукти. Тук в белите държави има във всяко градче и селце такива магазини. Намалението на цените е от 30 до 70 процента. С 30 евро пълня хладилника за две седмици с храна. ОООО забравих че вие не сте европейци а азиатци. Къде ви сравнявяам с истинските европейци. При вас Мутрите определят цените. Лошо много лошо. Добре че преди 20 години се изселих от Мутренската кучина. Че сега щях да се чудя как да нахраня семейството си.

153

ХХХ

преди 2 години

Да се вдигат двойно ама всичко ....лекарства ток парно всичко ........българина знае как се играе хоро пред парламента :) а онея вътре си пият уйскито :)

152

Иван Стоянов

преди 2 години

Скъпо е това олио. Освен че пържа, пия го по 2супени лажици преди ядене, трябва ми и за добавка към нафтата, защото съм на нафтова печка зимъска. За гурене земах едно втора ръка, ама вече няма, защото го ползвали до дупка, само дуливали ново и пържат риба в смесеното. Дано ген Радев вземе отношение и да даде заповед за намаляване.

151

Анонимен

преди 2 години

До работата има едно павилионче дето продават пица на парче. Обикновено си вземам за обед по 2 парчета. Последно в петък бяха по 2 лева, днес вече са по 2.50

150

Анонимен

преди 2 години

Ха,ха инфлацията била 3,% , верно ли,?Да, ама не, вече гони 20% а се готви ново увеличение на всичко. Обаче журналята *** не Смеят да го напишат.А БНБ защо държи отрицателни лихви А,?За какъв *** са там тези?Колко чакат да стане инфлацията 200-300%,?

149

Анонимен

преди 2 години

186: начини има много, но никой няма желание ние да се оправим. Най-много риба се лови в мътна вода. И тук е така, мафията няма как да краде ако има закони и започнем да се оправим. Точно за това и няма един прекаран нормален закон последните 30г, а само някакви глупост. Правосъдеито го няма, а от там и всичко друго. Много е лесно, да! Но само когато управниците имат желание да се оправи държавата. Няма да има като Цветанов с тераса 250 кв.м и 12 апартамента.

148

Диоген

преди 2 години

Вижте сега,това са дребни стъпки и потребителска проза! Важното е, че Промяната, обещана миналото лято Ни засегна така джобно.Ако глупостта можеше да лети,щеше да си замине с щъркелите още през есента на 2020.Но понеже сме много умни и и интелигентни, нека сега консумираме олио по 4 лв.Следващият път Юмрук ще вдигнем ние,за да не ни изпревари пак някой лъжлив фигурант или фантомни борци срещу мафията,които си бохемстват с нея по нощите,като болния инвалид-кючекчия Миньо Стайков..

147

Анонимен

преди 2 години

РР с вдигнатият юмрук вкара страната в политическа, здравна и финансова криза.

146

Анонимен

преди 2 години

От Харвард с любов.

145

Анонимен

преди 2 години

Скъпа, но - демократична ,натовска и евроатлантическа !

144

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "трябва да възродим българското село," - ами възродете го, кой ви пречи?