11

Ясъмкон

преди 2 години

Току що излязох от лабораторията с една тава лютеница. Следва да видя каква реакция дава захарта при смесването й с вода и праскови в стъклена епруветка от 800мл тип буркан за компот. А по късно ще експериментирам термалната устойчивост на пиперките при нагрята ламаринена плоча в неустойчива агресивна среда тип печем пред блоко чушки и ги пазим мейнгъли да ги не откраднат

10

Анон

преди 2 години

По същата логика: баба ми имаше лаборатория за цветя и домати, а дядо ми - за картифи и дини. Явно и двамата са били лаборанти. Доста неадекватно заглавие. Чудя се от журналистите или от полицията става така...

9

:)

преди 2 години

В държавата, в която на оградата на всяко училище се предлага всякаква дрога, канабисът за медицински цели е забранен и милиционерите си вършат работата да го ловят. А какво стана с онези бали, дето изплуваха край Шабла. Намерихте ли на кого са :)

8

Асан

преди 2 години

Образцова градинка добре окопана с мотиката :)))

7

Анонимен

преди 2 години

Абе нема а се гъбаркате и кефите с джоинт бе ша шмъркате химия

6

Анонимен

преди 2 години

Ква дрога, бе???? Човека се бори срещу глобалното затопляне и промяната на климата!!!!! -))))) Явно е от партията на "Зелените"! -)))))

5

И.

преди 2 години

Тук яко се пие наркоман. Лаборатория??? Кажи честно ...

4

Анонимен

преди 2 години

Даже ония тиквундери в С.Македония от другата година ще легализират канабиса за медицински цели, а ние нали сме най-умните и ловим "лаборатории" за бурени. Парадоксът е, че най-спокойно на нашия пазар се продават какви ли не кремове, масла и т.н. от конопено семе. В някои зърнени закуски за диабетици има също. Съвсем спокойно можете да подвиквате на жена си, че е наркоманка заради оня крем за лице, който е купила. Може пък рибарите да са наркомани за захранките от конопено семе.

3

Анонимен

преди 2 години

Как работят без евросубсидии тия и не се оплакват...

2

Анонимен

преди 2 години

Много хора шмъркат канабис днешно време ...

1

Анонимен

преди 2 години

Някой им е завидял и ги е топнал. Дано поне са си избили масрафа. Че за тази продукция се иска много специфична работа. Не всеки може да си позволи да създаде условия за отглеждане на това растение. Трябват много големи средства за да се създадат.