19

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 12Отдавна не сме комунистически строй челяк, приеми го.....хахахаха :)))) Има хора дето са работили 40 години а получават мизерни пенсии, просто ги окрадоха парите соц "бизнесмените" :))) Ако не си в час и си живееш още през 80-те, отиваш нали знаеш къде.....хахахаха :)))

18

Анонимен

преди 9 месеца

след 5 години няма да има работещи бaлъци които да заработват пенсиите , сегашното поколение даже вече не чака да завърши средното , направо си бие камшика през терминал 2 .

17

Pi ar Sevi Boyko

преди 9 месеца

Поздравявам всички крепостни селяни с абсолютното купуване на пенсионерски гласове, и разбира се не по-назад с любезното съдействие на този въпрос на за премълчаването за чата между Гешев и Севи Бойко. Какво казах ти Роби Гешев бил независим

16

Анонимен

преди 9 месеца

Инфлацията винаги е изяждала надбавките,но по-добре да ги има.А всеки пенсионер,който се чувства здрав да работи,друго спасение няма.След като изгониха 2 милиона млади българи,кой сега да работи за пенсионерите,ония неграмотните ли?

15

Защо

преди 9 месеца

Никой не казва коя година ще се вземе за база на осигурителния доход?! Мълчат като тутки.

14

Анонимен

преди 9 месеца

Кадърните правят реформи, некадърните раздават на парче. В Тиквостан няма ни едни от първите

13

Не е важно

преди 9 месеца

Че всички ще получават еднакво, важното е да е повече. Доктор на науките получава колкото чистачка. Пенсията е велик изравнител.

12

Анонимен

преди 9 месеца

Да де,ама сега се дава на калпак,а след преизчислението в зависимост от приноса ти на трудовия пазар.Ако си работил малко или не си се осигурявал,или въобще не си работил,какво очакваш?Рога на изобилието да се излее в твоя джоб,заедно с останалите?Няма да стане.

11

Анонимен

преди 9 месеца

Тези с ограниченията на тавана са пенсионираните държавни чиновници, на които ГЕРБ така им надуха заплатите, че ги превърнаха в трайни техни гласоподаватели. Към тях се числят съдии с бомбастичните си заплати/един районен съдия получава 3000 лв.месечна заплата,окръжен - 5000лв.месечна заплата - минимум/.Да не говорим за полицаи,пожарникари,работещите в НАП,НОИ,разни агенции.*** трябваше да преизчислят и да индексират ощетените от Костовата реформа.От какъв зор да пипате тавана?!

10

Анонимен

преди 9 месеца

Инфлацията вече е "изяла" това мизерно увеличение, а и цените продължават да растат.

9

Анонимен

преди 9 месеца

Ми пенсионерите винаги са прецакани, разбира се говоря за обикновенните хора.....хахахаха :)) Не може да сме най-бързо намаляващото население у свето и да имаме пари за пенсии.....хахахаха :)) Затова има мутри като Брендо например....хахахаха :)))

8

Анонимен

преди 9 месеца

Комунистите когато са на власт и само обясняват колко много правели за пенсионерите, а реалността е съвсем друга...

7

Анонимен

преди 9 месеца

Е всичко скочи с 20% и продължава да скача. А идва зима. Пенсионерите пак ще мизеруват.

6

Гошо...Тъпото

преди 9 месеца

Тиквата само половин година не е въфф власта и се намериха пари за чувствително повишаване на пенсиите.Извода е само...един;никога повечеТиквата с малките...тиквеничета,на жълтите...павета.

5

Миличките НАИВНИЦИ

преди 9 месеца

Инфлацията ще ВИ ИЗЯДЕ добавките скок в цените и данъците. Всички ще бъдем ЗЛЕ работещите СЕГА плащат пенсиите на Пенсионерите СЕГА, а ПАРИ няма по ФОНДОВЕТЕ. МНОГО СКЪПА СМЕТКА и КАТАСТРОФА и то заради напъните да купуват гласовете на пенсионерите, които си умират в мизерия.

4

man

преди 9 месеца

А данъците нагоре кога? Тия пари трябва все от някъде да влязат в хазната, за да се раздават после. И кога най-сетне ще погнете сивата икономика, където 100% се осигуряват на МРЗ?

3

Анонимен

преди 9 месеца

Добавки, надбавки, пак селски хваткти

2

Анонимен

преди 9 месеца

а защо минималната е като средната, така хората ще спрат да се осигуряват

1

Анонимен

преди 9 месеца

Абсолютни некадърници ни управляват, и тези и предните.