31

Гроби Таласомо

преди 2 години

Боли *** фара за вашата цивилизация;))) Въпросният кратун Джиоти наречен учен, не знае ли, че и преди интернет е имало човешка цивилизация? Е, тогава жените не са перяли с автоматични перални, а на ръка на потока или реката;))) ако въобще са перяли, а-хахаххахахаха. Глъвоци, само Апокал за вас и така, ще се събуди от либерастично-демократичният сън!;)))

30

до Слънчеви Програми

преди 2 години

Аз програмирам отпреди да има интернет масово. Ходехме с дискети и флопи по предприятия да инсталираме софт, а поддръжката ставаше по телефона. И си беше екстра. За една година, без да се лишаваш от нищо, спестяваш за апартамент. А сега, уж за повече пари работя, а са нужни вече две-три години

29

За сведение на Елка

преди 2 години

За сведение на Калкyлaтop Василева: асистент-професор на Запад у нас е просто асистент, асоцииран професор е доцент, а професорът си е професор.

28

Шаши

преди 2 години

Да спират и нет и телевизия. Хората ще излязат да си говорят по улиците. И ще изкараме китарите. В книгите е истината.

27

Ай Сиктир

преди 2 години

По-страшно от нямането на интернет е, че хората ще започнат да се събуждат от летаргията, в която всички възможни електронни медии ги държат. Че правителствата ще загубят мощта от телевизора, радиото, телефона, компютъра да промиват мозъците на раята.

26

Анонимен

преди 2 години

На либерастите само апокалипсиси са им в кра туните, вече повече от 50 години. Света според тях е свършил поради какви ли не причини поне по веднъж в годината. То не бяха наводнения, слънчеви бури, топене на ледници, глобални затопляния, климатични изменения, пандемии....какви ли не щуротии не са измислили да сега...Имам един сайт с хронологично подредени техни бисери, всичките от 1950 г. насам. Иска ми се да го пусна тук да се посмеете и вие, но веднага го трият и ме блокират.

25

Анонимен

преди 2 години

Много крехка е интернет структурата- едни ми ти дебели кабели опасли света...

24

Анонимен

преди 2 години

Вероятността *** да набере кабела на интернета е милиони пъти по-голяма от това слънцето да го събори.

23

Анонимен

преди 2 години

До 25 Спътниците ги напуска Мъск, не Гейтс.

22

Анонимен

преди 2 години

Ако имаше такава опасност, Бил Гейтс нямаше да напуска 4000.спътничета. А колкото до апаратурата и кабелните мрежи, всичко е екранирано или на оптични кабели. Вероятно "учената" цели да си изпроси малко финансиране и да го хсрчи под предлог, че проучва слънчевата активност.

21

Анонимен

преди 2 години

Съд и затвор,за тези,които спрат тока и нета. Наглеци. Марионетките по места ще го отнесат.

20

Анонимен

преди 2 години

Дано.

19

апокалипсис сега

преди 2 години

Ако преброим колко пъти идваше края на света, колко пандемии преживяхме, колко апокалиптични неща се случиха, ще излезе, че сме по-окрави и от *** и някои бактерии. Въй чудйесну! Гига яки смйе

18

Анонимен

преди 2 години

Стига им се връзвахте на глупостите, по добре се поитересувайте за истинското значение(природа) на думите, апокалипсис значи, разбулване, разкриване или откровение.

17

Анонимен

преди 2 години

Aaaaa, това е някаква конспарацияу

16

Анонимен

преди 2 години

Бг робите трябва да се стресират от сутринта. Това добри новини го забравете. Наредено е на всички канали да се предават негативи който може и никога да не се случат, но важното да ни е гадно. бГ народа е садо мазохистичен май, трябва да ни е гадно без значение нищо според мвдиите.

15

Анонимен

преди 2 години

До Колио Ако имаш предвид някакъв вид световна конспирация - ами, че нали и те /конспираторите/ ще останат в бункера/на острова....все тая "слепи" и "глухи" като всички! Ще изплюскат запасите от консерви за година, 2, 5 и са същите хухавелци като оживелите около тях! И се връщат в каменната ера като всички!

14

Demonaz

преди 2 години

След кромид_19 следва климатично затваряне,а после трансапокалипс и извънземните нападат земята,но джей зи и другите монкей ще ги победят.

13

Анонимен

преди 2 години

Русия си има собствен интернет, не се напъвайте "американски учени". Явно е и че в този сектор ще губите щом се стига до мръсни игрички, хах освен съботажи нищо друго не могат вече да измислят горките

12

Анонимен

преди 2 години

Може пък магнитната буря да избие коронавирусите - танто за танто. Или пък комшийката да ви пусне.