71

Анонимен

преди 2 години

Купете си руска печка "Индигирка".Работи на дърва и произвежда около 60 вата елетричество- 12 волта .Захранва автомобилен акумулатор-след 5-6 дни ще се зареди!

70

Анонимен

преди 2 години

Спомних си режима на тока през 80-те и 90-те години.Тогава беше проблем за 2 часа да ти спре тока.Но сега би било по голям проблем!

69

До 71

преди 2 години

Говоря за независимост от системата, пък ти намесваш парите. Виж какви глупости се случват заради "тях". Относно лечението в идеален случай хората ще разбират болестите и няма да позволят да се случат ;)

68

Анонимен

преди 2 години

И затова хора, като Ваднянаки беК трябва да бъдат редуцирани. 8 милиард ... ЛУДОСТ!

67

Анонимен

преди 2 години

До Варнянски беК - За 6000 години екстремните ситуации са били не повече от няколко кратки години. Дори "сто годишните войни", реално са имали шепа конфликти, като жиовтт се е развивал и просеприрал след всяка катастрофа и катакличъм. И според теб, колко време няма да има ток? И колко време няма да има интернет? Някакви фундаментални закони на физиката ли ще се променят? И дори да се случи, нима преди 100 години, бе много по-различно? Не, просто беше много по-бавно.

66

Анонимен

преди 2 години

До Ако - ХХАХХАХАХА. Ами да, супер - живот в гората, сред дивите зверове, нали? Ако си тотално независим, предполагам, че отиваш в болницата и даваш 5000 лева за лечение, като си болен, нали? На децата им наемаш 7-8 учителя, плащаш пълни осигуровки и заплати, ползваш само кочите пътечки за транспорт, не караш кола, за ток плащаш 10000 лева на медец, защото отлкова щеше да излиза на човек, ако не бяха налети едни огромни държавни средства, още от началото на миналия век . ами ти си знаеш, де ...

65

Интересно

преди 2 години

как не са обвинили досега Путин или руските хакери за тази заплаха?

64

Ако

преди 2 години

Електрозахранването спре и живота в града не е опция се научете да си палите огън ;) Ако искаме да сме независими (трябва) да се научиме да сме независими от (държавата).

63

Варнянски беК

преди 2 години

До Анонимен 65Храна ще ти носят, ако има такава. Ще ти перат дрехите, ако има чиста вода. А в екстремната ситуация, за която говорим, на никой няма да му е до кина и театри. Животът в големият град е прекрасен, докато системите на продоволствието и комуналните услуги работят. Спрат ли - градовете стават гробници. Сам си помисли колко от споменатите системи НЕ разчитат на налично винаги електричество и комуникации.

62

Анонимен

преди 2 години

До Idiocy of things - БНрех брех, вай вай въххх малии колко сми умниииии ...

61

Анонимен

преди 2 години

До Кучето - При положение, че вече ЦЯЛАТА икономика е силно зависима, кои са "тея" дето ще го направят? Ил'минатите? Масоните? Или други "тайни" организации, дето ако глупавите ви теории и теореми са верни, най-много печелят от цялта рабта? Ко?

60

Анонимен

преди 2 години

До До Варнянски беК - лол ... ок. НЕ мисля, че е зло някой да ми носи храната, да имам кино и театър наблизо, да има човек, който ми пере дрехите всяка събота и ги връща всяка неделя, ама ЩОООООМ Е ЗЛООО ....

59

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Сега разбирам защо антиваксърите са се развихрили. Те знаят за свършека на света. Вероятно са гледали филма "Предсказанието" (Knowing) с Никола Кейдж и знаят, че не само Интернет ще изчезне с месеци и години, но и Земята - завинаги. По тези причини нито имунизираните, нито антиваксърите ще оцелеят. Завеса.

58

не

преди 2 години

запази си щетитена нас вече ни дойдохте в повече

57

Кучето

преди 2 години

Вика му се ПРЕДИКТИВ ПРОГРАММИНГ (PREDICTIVE PROGRAMMING) загатват ти какво ще причинят като събитие по целият свят или на точно определено място локално и след време го правят ... т.е. ГОТВЕТЕ СЕ ДА СПРАТ ИНТЕРНЕТА ЕДИН ДЕН !

56

До Варнянски беК

преди 2 години

Така е, животът в града е зло, и това е една от причините.

55

Варнянски беК

преди 2 години

Наскоро четох изследване, че при евентуална глобална (или дори регионална в голям мащаб, като например континент) липса на електрозахранване, след 4 седмици около 90% от градското население ще е измряло - по-голямата част от насилие за надмощие над малкото налични ресурси, предимно чиста вода.

54

Idiocy of things

преди 2 години

Интернет на нещата, а? ;)))

53

Най Хасан

преди 2 години

До Анонимен 50 - Абе то хубаво имат, ама никой не го е тествал в такъв мащаб, при такава криза.

52

Анонимен

преди 2 години

"Ааа. нашту слънцчице нещу не муй наред, малии малии, счупену счупенууу" - Общо взето повечето пишещи в този сайт...