87

Е, па...

преди 2 години

От миналата година още не мога да разбера едно нещо. Излекуваните как ги определят като брой всеки ден? Излекувани, изписани от болницата ли са тези, които съобщават всекидневно ? За тях е ясно, че могат да кажат брой. Обаче за тези, които не са били в болницата, а в къщи, как дават информация, че са излекувани, като не се води подобна статистика ? Изтичането на карантината не означава, че си оздравял. Абсолютно шменти капели е това с броят оздравели.

86

Анонимен

преди 2 години

Вчера 53 починали и 423 излекувани - на един починал точно осем излекувани.

85

Анонимен

преди 2 години

По-добре като за последно пишете за интернет-апокалипсиса след супермощно слънчево изригване! Щото ако пази боже е днес, утре?!?!

84

Дубрутру

преди 2 години

Айди дубрутру ,чи то другуту изобщо не е интересно!Антиваксърите - гнева и бунта на мравките. Претоплена манджа.Всяка сутрин едно и също, едно и също.

83

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 2 години

Истината е, че никой не може да каже доколко са безопасни ваксините. Просто не са изпитани в разумно дълъг срок. Това, че някои се ваксинираха по-бързо, показва само нивото им на доверие в техните правителства. Не е нито въпрос на интелект, нито на богатство. Ние сме по-предпазливи - ясно защо. А коя стратегия е правилната, ще се разбере след години. Бързате с изводите.

82

Анонимен

преди 2 години

Гледайте "Беновска пита" от 11 септември! За първи път в нац. ефир някой се осмелява да каже истината за ваксините.

81

Анонимен

преди 2 години

Истина е, високо обраэованите и хората с пари се ваксинираха първи, а бедните още се пънатХайде скъсаните анти ваксъри с минусчетата!! натискай че друго няма

80

Д-р Математик

преди 2 години

Очаквайте по-късно днес, пророчествата на гадателя математик. Имам някакво усещане, че положението е доста по-страшно, от колкото ни изглежда в момента.

79

Анонимен

преди 2 години

Истина е, високо обраэованите и хората с пари се ваксинираха първи, а бедните още се пънат

78

Миялна

преди 2 години

Понеделнишката пропаганда започна. След малко ще пуснат още 4 статии с математици и всякакви подобни, никому известни ковид-разбирачи.

77

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 81Не им се сърди толкова, те са платени слуги на Фарма-мафията..... :))) Не само у нас, хората в цивилизованите страни се бунтуват срещу новото "статукво" :)))

76

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирана Европа се отвори, мерките падат, хората си живеят, стадиони и концертни зали пълни. Ние броим жертвите и сме в локдаун. Още ли има изненадани? Пак ли световните сили са ви виновни? Ами не, вашата глупост е виновна!

75

Анонимен

преди 2 години

До 76: Ти пък къде видя яростна антивакс пропаганда бе извънземно? Кажи къде дават по 20 лв за неваксиниране?

74

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърска глупост не се лекува и ваксина няма открита.

73

Анонимен

преди 2 години

Когато има пропаганда, че видиш ли, всички сме "умрели", нормално е народа да е умърлушен.....хахахаха :)) Не е лесно да сломиш българин, понеже той не верва вече.... :)))

72

Анонимен

преди 2 години

И кученцата са ваксинирани, и котенцата са ваксинирани и кравичките са ваксинирани, хайде мамини - бъдете добрички. Че иначе няма да ни се изпълни планчето за пландемийката

71

Анонимен

преди 2 години

У нас няма изобщо ваксинационна култура насочена срещу респираторните заболявания. Преди появата на ковид-19 противогрипни ваксини си слагаха между 1,5 - 3 % от хората. Дори сега пред тази сериозна зараза и смъртна заплаха още не можем да стигнем 20%. Вчера гледам мача Лийдс - Ливърпул. Стадионът пълен, хората без маски, красота. Социалният дарвинист доц. Мангъров у нас е на почит и си грее ръчичките на огън от сухи съчки, вчера цели 53 съчки. Пора, пазете се, да ви пази и Господ!

70

Анонимен

преди 2 години

Кармата не забравя и не прощава. Антиваксърите ще си платят за лъжите и яростната пропаганда и десетките хиляди загубени животи и опропастено здраве на послушалите ги.

69

Нормален човек

преди 2 години

Хубаво спряхте тези 1000 лв. за "първа линия', това е добро начало! Но сега трябва и пътеката за ковид да я направите на цената на пътеката за пневмония! Масово в болниците настаняват отрицателни за ковид пациенти в ковид отделения, вероятно заради огромната цена на пътеката... Почти всеки пациент, който откаже настаняване в ковид отделение го връщат

68

проповедник

преди 2 години

Ваксинираните отиват в Рая, а неваксинираните си щъкат, където им е гот.