127

Анонимен

преди 2 години

според данните изнасяни в този сайт на 07.09. имаме 526 нови случая и 4284 в болница, а на 08.09 при 2005 нови случая, броят на тези в болница рязко е намалял до 4037, в следващите дни има видимо намаляване на новите случаи от 1956 на 09.09 до 437 от днес, а броя на хоспитализираните плавно се покачва от 4419 на 09.09 до 4609 от днес. Съответно броя на пациентите в интензивно винаги е около 8% от хоспитализираните, тоест по-малко от 1 от десет от хоспитализираните пациенти стига до интензивно.

126

Козелът Бафомет

преди 2 години

Еееее...стига вече! Ами то,ако върви така...пак ще влезем в зелената зона...и къде да си завра...математичните модели???!!!

125

Анонимен

преди 2 години

До 137 до 135 от славянин. Още един с ниска здравна култура ...на лекар не ходел.

124

Анонимен

преди 2 години

Ей, ама карате ме да пиша... ИНФОРМИРАНОТО СЪГЛАСИЕ НЕ ОСВОБОЖДАВА ФИРМИТЕ ОТ ОТГОВОРНОСТ!!! Вие показанията в листовките на лекарствата не ги ли четете преди да ги приемете, не се ли информирате какви странични реакции може да предизвика, с кои лекарства да не смесвате? В Англия преди някой да бъде пипнат от доктор било то за преглед или манипулация подписва, че разрешава. Тука все едно от луната падате...

123

до 135 от славянин

преди 2 години

Точно тези, които най-много ходите на ''лекар'' и пиете хапчета за всяко кихване и пръдване боледувате най-много, защото сте си разсипали организмите с тях - аз нито по ''лекари'' ходя, нито пия хапчета и съм жив и здрав!

122

Анонимен

преди 2 години

В сряда се отварят училищата и след три седмици ще набере сила новата вълна. Около 10 октомври стремглаво нагоре до нещо като локдаун през ноември. Същото като миналата година. Пак ще настъпим мотиката, защото у нас е пълно с хора, които никога не са ходили на лекар, никога не са пили хапчета и всяка болест са я борили с ракия, чесън и туршия.

121

Анонимен

преди 2 години

България се придвижи още едно място по-нагоре и вече е на 7-мо в света по смъртност-----------==========---------------E, Гибралтар и Черна Гора само на хартия са пред нас. Може да го броим като 5-то място.

120

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 132Докато чакаш спутник скоро ще станеш спутник не ти го пожелавам.

119

Анонимен

преди 2 години

КАКТО КАЗАХ ДОСТА ОТДАВНА,ПЪРВО - НЯМА "ЧИСТИ" ОБЛАСТИ. ВТОРО - ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ ЛИЦЕМЕРНО НИ ЗАБЛУЖДАВА, ЧЕ СЕ "ГРИЖИ" ЗА БЕЗОПАСНИ ВАКСИНИ. И ВЪПРЕКИ ТОВА НИЩО СТРАШНО. КОВИД 19 АПРИЛ,МАЙ ПЛАВНО ПОНИЖАВАНЕ. ЮНИ,ЮЛИ,АВГУСТ,СЕПТЕМВРИ ПЛАТОТО НА МИНИМУМА (15-25% от сега),ОКТОМВРИ ПЛАВНО НАРАСТВАНЕ. НОЕМВРИ,ДЕКЕМВРИ НОВАТА ЧЕТВЪРТА ВЪЛНА. ЗА ВАКСИНА ИСКАМ СПУТНИК V. ИМАТЕ ЛИ?? ОСВЕН ТОВА НЕ ПОДПИСВАМ НИКАКЪВ ОТКАЗ ОТ ПРАВА!!! ЗА ОСТАНАЛОТО СИ ОТГОВОРЕТЕ САМИ.

118

Българи Юнаци

преди 2 години

България се придвижи още едно място по-нагоре и вече е на 7-мо в света по смъртност. Давайте братя! Проявете съзнателност. Защо не в челната тройка?

117

Баба Анифе

преди 2 години

До 128 АнонименАлла да им е на помощ на близките! От ВиросО се умира, но и от други вируси също, болести бол... Хората нямаме вяра на никой вече, защото непрекъснато ни лъжат и манипулират! Вие, знаете ли, колко лекарски грешки и некадърност, бяха прикрити чрез, умрял от ковид"?!! Сега и умрелите от иглата също ги вкараха в играта... На кого да вярва народа измъчен?!

116

Деца убийци

преди 2 години

Сега от 15-ти септември като пуснат децата по училищата ще пламне заразата и ще причина за смъртта на много пенсионери, дядовци и баби. Най-старата партия БСП ще бъде тежко засегната всеки ден умират хора, които биха гласували за БСП-то.

115

Анонимен

преди 2 години

Вчера умря един роднина на жена ми от ковид неваксиниран на 50 и нещо беше.

114

Бате Сечко

преди 2 години

Питам ви пак:,, Позитивно"тествани или болни със симптоми...? Иначе тази статистика дълбоко в.... Вие си знаете!А, наздраве!

113

Анонимен

преди 2 години

До 125 Това само в гербаджийски мозък може да се роди

112

Анонимен

преди 2 години

Тези 53 починали, не са починали ОТ коронавирус, а от всякакви заболявания. Много им се иска да им вярваме на лъжите. Искрено се надявам скоро офците да се събудят и да тръгнат с/у фармацевтичния фашизъм и тирания.

111

Анонимен

преди 2 години

До 123 Анонименааа ха ха ха ! Ще исцедиме сълзи но няма да се възнесем от скапаните ваксини на онаямършаБил Гейтс. Ти си обречен и нямаш шанс да оцелееш. Радвай се ако дочакаш поне новата година.

110

Анонимен

преди 2 години

Важното е, че президетът Байдън каза: " Бяхме търпеливи,но търпението ни се изчерпва;" Антиваксърчета дребни и непотребни, треперете! Ще изцедите много сълзи в кафето

109

Анонимен

преди 2 години

май само Варненското РЗИ работи събота и неделя. Лошото е че макар и от събота умрелите са много. Представям си утре какви ще са данните....трицифрени

108

Анонимен

преди 2 години

Е сега вече се разплаках и немога да си допия сутрешното кафе