11

Анонимен

преди 2 години

Днес чета ,че има доктори в България къде взимат на 100000 лева месечно заплата.Браво.

10

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 2 години

Не думай, Тоше! Ние сме слепи и не видяхме, че има задържане. Брей, само един професор можа да го види това! :-) Ей! Я д се връщаш обратно в дупата си, червей безполезен!

9

Анонимен

преди 2 години

Балтов президент?! Ха, ха, че то кака ангелинка има по-големи шансове.

8

Хохот

преди 2 години

Кантарджиев и Ернесто че Гевара. :-)))

7

Анонимен

преди 2 години

Така е всеки скрит антигенен тест - по-малко пари в кесията на бай Шиле.Ами нормално е да е бесен напрово скритите тестове му изяждат хляба на мустакатия продажник. .Паричките прибрани от един пср тест отваря ищах за още два и така до безкрай.Човешката лакомия и алчност ще свършат света ,не вируса.

6

wanko 2

преди 2 години

давай давай колегас голямата гегаръчкай овцете да се ваксинирати те ще те номиниратот кокошка е хитро пиленовия президент бай Шиле

5

Бay

преди 2 години

До 4 май забави, че Бойко се разболя ...

4

Анонимен

преди 2 години

"На въпрос дали би подкрепил проф. Асен Балтов за държавен глава" Какво??? Да не мислят да предложат Балтов за кандидат? Искат да загубят ли?!?

3

Анонимен

преди 2 години

Абе този ковид избирателно ли заразява. Под какъв код е програмиран. Нито този на фотото нито който и да било друг от управниците не го лови. Защо нито един от тези не ги заразява ами все обикновени стари хора из.мират. Този въппрос си го задаваме хиляди хора но отговор не намираме. Май този ковид заразавя само беднотията а този милионер не го лови.

2

Анонимен

преди 2 години

Не пропусна и днес да се запише консултанта по плашене.. Да изкара още някой лев х8норар, че само с пенсия и заплата не се живее

1

Анонимен

преди 2 години

Всеки с положителен тест трябва да бъде карантиниран, призова Кантарджиев.И докога така??? Че то с тия измислени тестове човек може всеки ден да излиза положителен на теста! По тая логика и ваксинираните трябва да си правят тест и да са под карантина, нали са носители и заразяват.