24

Начело

преди 2 години

с теб ,Бабишкян,Галевица,Танчето Копонджийката и *** ХА ХА ХА

23

аз

преди 2 години

Кой гласува за този смешен човечец? Кой му е дал диплома за основно образование? Мен да го слушам ме е срам.

22

ехаааааа

преди 2 години

ТОЯ ДЕТО Е ЗА ***-идеологията И майчето СЕ ВЗЕХА НА СЕРИОЗНО, НАИСТИНА ЛИ СИ МИСЛИТЕ, ЧЕ НАРОДА НЕ РАЗБРА КОЛКО СТРУВАТЕ ???

21

Saki

преди 2 години

Като му излезе Гешев лице в лице и Хаджигенов приклекна ниско с подвита опашка. Това беше много позорно ,за гледане.

20

Петър

преди 2 години

Гледах ги тия двамата лъжци-тоя самонадеян политически неграмотни и ,,загрижената"за гражданите прословутата Галевица.Няма какво да ги коментирам-мошеници от класа.Галевица обаче не е добре,защото има тикове по цялото тяло-главата,ръцете,раменете,непрекъснато неадекватни движения които не можеше да контролира.Жалка работа ,до къде можеш да се докараш от злоба и жажда за власт. Тя няма никакво солидно образованиеб и е в ужас ако не влезе в Парламента,като ударни за сламкакво се е хванала

19

Анонимен

преди 2 години

Тоз го гледах по Нова ТВ, взе да ми приказва за Държавна Сигурност, ще кажеш ги познава......хахахахаха :)) В ДС има 7 отдела, като 7-ия е само от неколко човека, ти не познаваш никой от там.....хахахахаха :))) Вие сте един парадокс в политиката, ако не беше Мая (симпатична), дори немаше да помиришете парламент Хаджи......хахахахаха :)))

18

Анонимен

преди 2 години

Адв. Хаджигенов: Бракосъчетаванията между гей-двойка е основно човешко право

17

Анонимен

преди 2 години

Най хубавото от следващия парламент е ,че този няма да е там

16

Анонимен

преди 2 години

Мечти мечти на един неизвестен адвокат .Хаджигенов , политиката не е за теб .*** на село и се хвани за нещо по полезно

15

Изненада

преди 2 години

Я ! Тоя миндебурин, освен да хвърля яйца и риба , можел и глупости да ломоти !

14

Анонимен

преди 2 години

Сбогом Мра82671вин!

13

Атанас Буров

преди 2 години

"Няма българин,който да не е готов за депутатин,министЕр или премиер!Такъв българин няма!"

12

Анонимен

преди 2 години

Да живее либералния унитарен тоталитаризъм. Келепир като има всякак може да се работи. Искаме правителство от 1 човек, който хем е правителство, хем е депутат.

11

Анонимен

преди 2 години

Хаджигенов, протеста беше платен и се видя колко са били хората. Не повече от 6 000 на най- масовото въстание на 2.09.2020 когато с дрон записаха и преброиха протеста.Виктор Димчев с компютърна програма преброи хората заедно с журналистите, полицията и жандармерията. Не повече от 6 000 повтарям. Така лъсна истината и на изборите. Нямате депутати. Сега се разцепвате понеже сте под 4% за новите избори и НС ще видите през крив макарон ако не се коалирате с някой като Кирчо и Кокорчо, но сте малко.

10

Факт

преди 2 години

Ако имаше истинско желание за съставяне на правителство,то и подходящ формат щеше да се намери-примерно програмно правителство с определени задачи и срок на действие.

9

Анонимен

преди 2 години

Хаджигенов, имате само 10 депутата от общо 13 гласували бюджета.Как ще правиш с 10 депутата правителство? Като ги купите по 500 К ли? Няма как да правиш изобщо нещо с 13 депутата. Дори и със 113 не можеш.Трябват ви 121 депутата.А вие тези 13 депутата си ги качете на каручката и дий кончее, кой от където дошъл-там отишъл. Жалки сте. А уж имало 150 000 на протестите. Имало е дръжки. Протеста беше платен. Хората отиваха защото шефове на фирми с олигарси клиенти на прокуратурата ги водеха под строй.

8

Toy

преди 2 години

Тез вече никой не ги иска. Стана ясно че неистово се борят за кокала и си служат с порочни практики. Пример Татяна Дончева. Ама пак се напъват. Поиграха си на депутати.

7

Анонимен

преди 2 години

Добре ве адвокатче, имате вашата си смешна партия, имате ИТН, имате ДъБъ, имате БКП, що така не можете да се разберете.....просто питам.....хахахахаха :))) Насрочете нови избори и да се свършва цирка, щото дори на обикновенните граждани им става неудобно......хахахаха :)))

6

Анонимен

преди 2 години

Свидетели сме на пълният провал на т н нови партии. Вече пет месеца България затъва в скандали, грозни обиди и корупция. Това в момента е пълна деградация на всичко. А повишените пенсии и майчинство ще ги платят тези, които скачаха по площадите като влезнат в сила промените!

5

Анонимен

преди 2 години

Изпразни се Бе Гей! Ние корумпираните мутри на Мая идваме! Искат да ни управляват?!? Пази боже България!