64

ХАДЖИТУ Е НИЩУ

преди 2 години

ОТ ТРИБУНАТА НА НС- НИЕ ШИ, НИЕ ШИ- ТОА ЮРИДИЧЕСКИ ГЕНИЙ ДА СЪ НАУЧИ ДА ГОВОРИ ПРАВИЛНО БГ ЕЗИК- НА ФОНА НА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР ХАДЖИТУ Е ЖАЛЪК И ГЛУПАВ- ПАК *** ИЗБЕРЕТЕ ТЕ ТОВА НИЩУ.

63

Алекс

преди 2 години

Хаджигенов,стига хипотези.Ако се появи нов играч/формация около Кирил Петков и Асен Василев/изобщо не ви виждам в следващия парламент.

62

АНАЛИЗ

преди 2 години

АКО НАПРАВЯТ ИЗМАМА КАКТО НА ПРЕДИШНИТЕ ИЗБОРИ И ЕДНА СЕДМИЦА НЕ МОГАТ ДА НАГЛАСЯТ 20% ИЗБИРАТЕЛНИ ЛИСТИ ТОВА ЩЕ ГО ПИШЕМ НА ХВЪРЧИЛОТО КАКТО ПЪРВИЯТ ПЪТ ЗА ТОВА ЧЕ ТОЙ СИ ИЗБРА ЦИК ИЗМАМНИЦИ!!!!АААААААААА?????

61

поредните полюции

преди 2 години

Правителство на малцинството=ДБ/7%/+ИБГНИ/4%/+неизвестен политически субект/2%/Малииие...тия щели да ни управляват...Въхьь...тцъ...тцъ...

60

След твърденията

преди 2 години

на Хаджигенов,че ако мандатът е бил даден на мутрите,е щяло да бъде различно, става ясно че вероятно не само стройната Дончева има допуск до касичката с парите. Чия касичка,чии пари?Манолова пак изкопа мита за кюлчетата и пачките.Чии кюлчета, чии пачки?За 500К на Дончева има свидетели.За сготвения Борисов-има ли,кои са? Нека излезе Мата Хари и да каже къде са били и чии са.Е,Борисов си плати за допуска на Мата Хари до покоите си.А Дончева и мутрите(с допуска до парите за депутати)-кога?

59

Анонимен

преди 2 години

Татяна Дончева, тази нафталинова комунистка, надяваме се заедно с останалите да е вън от бъдещия парламент.

58

Анонимен

преди 2 години

Хаджигенка, какви сметки си правите? Вие няма да минете прага и въобще няма да сте в парламента.

57

Смях

преди 2 години

Ако баба му на Хаджигенов беше мъжка, ще трябваше да й казва дядо. Не, България изобщо не се готви за избори. Политиците, които не могат да изберат правителство се готвят за избори. Разликата мужду България и политиците на страната е огромна. Талибаните направиха правителство в Афганистан, а депутатите в 46-то НС не можаха. Честито на новите депутати от поредното 47-мо НС !

56

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами резонно е това твърдение - "Правителство на малцинството" е единствената опция за маямите, татяните, хаджигенчовците и барбикяните, да попаднат във Властта, които са на границата изборните проценти, и които след Цирка който беше сътворен в НС и с тяхното дейно участие, може и да не поподнат в следващия парламент ... !!!

55

иво

преди 2 години

хаНджията се ГЛЕДА ДА СЕ МУШНЕ И ДА УДАРИ КЪОРАВОТО !

54

Анонимен

преди 2 години

ако асен и киро направят партия, тези от "изправи се- дрън дрън" просто си отиват!

53

Анонимен

преди 2 години

този запъртък все още не осъзнава, че вече е история за парламента!

52

анонимен

преди 2 години

От сега нататък за вас - Гладна кокошка просо сънува.

51

кой по по най

преди 2 години

всички тия -мая общата,тошку,импексова, се изредиха да се хвалят колко много са направили за българите , остана само въпроса с раздаването на апартаментите за младите семейства :)

50

Анонимен

преди 2 години

Всички партии не стават да са на власт, но най-много не стават ГЕРБ, в пъти повече от останалите партии. Изправи се! Мутри вън! най-малко не става. Сега се преименуват, но бъркат. Основното за България е мутрите да са вън от властта.

49

Анонимен

преди 2 години

Хаджигенов не е важен. Важното е ГЕРБ повече да не са на власт, че много милиарди откраднаха мутрите чрез властта.

48

и те така

преди 2 години

ох колко мазни изказвания :) ние направихме това , ние направихме онова :) същото обаче казва и импексова .излиза че тия са спасението на България - напред с домати и павета ! но мая общата още сънува Борисов в мокрите си сънища .

47

Анонимен

преди 2 години

Прав е Хаджигенов. Мутрите какво направиха? Нямаха мнозинство в парламента и си купиха подкрепа от депутати на други партии, че и цели партии си купиха

46

Светозар

преди 2 години

Хаджигенов в следващия парламент, просто няма да го има. Какво казал и рекъл, и какво искал, просто няма значение. За него славата приключи.....Ама, той не го знае.

45

Анонимен

преди 2 години

Госпожите с 5%, към които се числи и Хаджигенов, са празнодумци и агенти на дълбоката държава. Едно говорят, друго правят.