118

Анонимен

преди 2 години

Дали е успял да научи нещо в министерството на финансите освен тоалетните? Гаджето му Спецов няма ли той да ни обещае как цъфтим !

117

Бикът

преди 2 години

От позицията на силата си казва ще го смачкам тоя човек с плаща и сабята не виждаш двата пикадора, вижда само матадора. Но матадора има ясна стратегия - трябва да изтощи тоя звяр за да може да му види сметката и да се чуе скандирането! El matador gano!

116

Икономист

преди 2 години

Кирил Ананиев от ДС-то ще последва Бойко Борисов и заедно ще се качат на коня пред Народното събрание. Те най-после започнаха да разбират, че вече не стават за нищо, освен да се хвалят. Такива са и другите служители на НСО и политическите лидери. Талобаните съставиха правителство, а нашите муджахидини не могат. Честито на финансистите.

115

Анонимен

преди 2 години

И тоя взе да залъгва пенсионерите ,а кажи ще раздаватели милиони на нашите хора,за измислиния вирус , видяхте как Бойко раздаде 5 милиарда ,поне гледайте да не се повтарят )

114

Кое повече ги дразни

преди 2 години

Можеш ли да познаеш - рационална и логична функционалност или непредвиденост - на едното знаят как да реагират - или крадат или смазват - понякога и двете, другото виж е изненада, неочакваност, която се опитват да третират по първия метод ...

113

Всяко живо същество

преди 2 години

В такава среда ще се сети за семенцето на тревата под асфалта и ще пробие ... Не се знае как, това е в еволюционната теория или се приспособяваш или умираш ... Идеята е да те докарат до състояние на цунгъз - квото и да направиш ние знаем и сме една крачка пред теб ... Даже и ДС не бяха така - не те следяха в тоалетната ....

112

ааа

преди 2 години

Кво си извадил бе брат? За 3 месеца по 120лв и после дървото за нова година да ръфат.

111

Те са като червейте

преди 2 години

В Дюн - привлечени са от повтарящи се модели на поведение, атакуват тези модели - каквото е логично и функционално е нерационално за стискането на граната. Защото ако нещо проработи както трябва ще излезе конкуренция и тук опираме до едни закони... Колкото по непредвидено поведение се прилага толкова повече се ядосват, защото са control freaks. Искат да контролират всичко ....Аз ги ядосвам нарочно да си изпуснат нервите и тогава корида....

110

Анонимен

преди 2 години

То освен пенсионерии ромеи останаха ли други?

109

Анонимен

преди 2 години

Всичките чакат гласове оттам, как няма да се обединят. После всеки ще си прикачи медала и готово.

108

Пенсионер

преди 2 години

Ей,добре,че е Харвард?!Че то било толкова лесно,но трябва диплома от Харвард и 10 минути за напрягане на мозъка и хоп готово!?Всички пенсионери ще вземаме по 600 лева?Чудя се защо обаче не ги направиха да вземаме по 1000,та да стигнем страните от ЕС само за 10 минути?!Остава да се намери и кой да ги осигурява и плаща в следващите години,затуй ще гласувам за Джипко Бибитко,щото той е по изпълнението на изхвърляниците на случайниците в политиката!Така беше със Станишев,така става и с тава момче!!

107

Кой подслушва:

преди 2 години

Държи света тия дни - Подслушко Непослушко - така се майтапим тихо че Подслушко слуша.... В България има данни за psychological warfare unit , което значи, че някой или нещо моделира медийното пространство и по този начин моделира и манипулира населението ....Както при колониален режим всички отличителни черти са налични ...

106

Знаеш ли кво прави ?

преди 2 години

Откакто има Уиндоус той е един продукт със специално внимание в някой среди, а малко хора в телекомуникациите се купуват лесно .... И това се прехвърли и в Андроид - казват че с iMac или Linux им е по трудно, но всички разговори минавайки през клетъчна клетка има възможността да бъдат записвани и пратени на съответните социални инжинери за анализ и препратени на съответните така да кажем нападателни психолози. И фейсбук е така и цъфтят така наречените клъстъри за обработка на данни.

105

Ок

преди 2 години

Защо подземните миньори не можем да вземем тавана като при тежък и много рисков Труд ако излезем живи добре ако не ще изкараш с чувалите навън Каква е тази подигравка малки миньорски пенсии

104

Богатството от 420лв

преди 2 години

...е само за 3 мес. и то без инфлация!

103

Миии всъщност

преди 2 години

...тия 120лв. са ВСЪЩНОСТ ... 70лв., защото се надчисляват над 300 лв. мин. пенсия!!! ТАКА ВМЕСТО 350 ТРЯБВА ДА ВЗЕМЕТЕ 420. РАДВАЙ СЕ, НАРОДЕ, ИЗЛАЗИХМЕ ОТ БЕДНОСТТА! С по 10 лв. На ден!!! ПИРШЕСТВО! АМА ИНФРАЦИЯТА ГИ ИЗЯДЕ ОЩЕ ПРЕДИ ДА ДОЙДАТ ДО НАС!!! ХЕ ХЕ ХЕ! ТАКА СЕ ПРАВИ ИСТИНСКИЯТ ПОПУЛИЗЪМ! УЧЕТЕ СЕ!

102

Анонимен

преди 2 години

Тия са магьосници.

101

Знаеш кво държи Симо

преди 2 години

Десет години се е сраснал с бивши и настоящи кадри в ДС и други среди занимаващи се със шпионаж. Подслушвания, компромати, медийни звезди злепоставящи хора и тва не е само в България. Дръж здраво гранатата нали така!Да ама по закон някой хора ги не държиш!В смисъл да захапеш граната с издърпан предпазител.Тридесет години паяка си плете мрежата, защото му е позволил някой и който му е позволил го е изпуснал от контрол!

100

О хо хо

преди 2 години

С инфлацията ТИЯ ПАРИ ИЗЧЕЗНАХА МОМЕНТАЛИЧЕСКИ!!! И КВО ПРАИМ СЯ? ИМАМЕ СИ НОВИ " СПАСИТЕЛИ"!

99

Марко

преди 2 години

Този мошеник направо плаши с изцъклените си очи.Този поглед не е нормален!