81

Анонимен

преди 2 години

извинявайте, не разбрах. майката стояла и гледала как детето й се дави, но не влязла да го спаси? или майката не можела да плува и оставила детето си да влиза в морето на неохраняем плаж при забрана за влизане? това въобще майка ли е? и да, във всяка бяла държава, родителите, ако са били наоколо, ще бъдат съдени за съпричиняване на смърт. факт.

80

Анонимен

преди 2 години

Хора, с морето шега не бива. Онзи ден и аз заведох децата на плаж, но видях че морето е много бурно и въобще не влязахме в него.

79

Анонимен

преди 2 години

Септември се влиза до колене и то ако около теб има хора и имаш представа за дълбочината.

78

Анонимен

преди 2 години

Хилман Съни и рамира, тия не са българи. Второ, точно такива са да не казвам какви. По курортите е пълно с тях. Нелепости от сорта дай да се нащракам за профила ми, аз съм на фотосесия и кръчма, не на плаж. Трето, едни такива врещят - няма да ми казваш кво да правя, това не е едно време, а после църкат че държавата не ги опазила.

77

Анонимен

преди 2 години

Аз мога да кажа за себе си че плувам много. Но когато морето е опасно и излезнат вълни и лоши течения си стоя на плажа просто е страшно. Нащо море е много опасно на силни течения или вълни не случайно се казва ЧЕРНО

76

Анонимен

преди 2 години

А тези родители какво правят с деца до скалите? Или мозъците им са тотално изсъхнали? Защо направо не ги заведоха на някой див плаж и да ги метнат в мъртвото течение?? Виновни са те, родителят отговаря за безопасността и здравето на децата си, а държава не е имало никога, за това сме на този хал.

75

Картофчо

преди 2 години

До: Анонимен (77)Къде точно видя злоба?Аз казвам, да видим кои Българи, продадоха нашата държава за лични цели. Там е проблема! Американците не са виновни - само казвам фактите. За случая е приложима старата Българска поговорка: Не е луд този дето яде баницата, а този дето му я дава!

74

Анонимен

преди 2 години

В Америка, ако така си оставиш децата без надзор ще ти ги отнемат.

73

Анонимен

преди 2 години

Когато стане трагедия всички плачете и плюете държавата и всички са виновни. За да се стигне до това защо ходят на не охранямем плаж защо родителите пускат децата при такова силно вълнение.

72

Анонимен

преди 2 години

"Паяк"вдига кола паркирана в нарушение със зарязано дете вътре. Оказа се пазаруващата майка жертва, служителите гадове. И в колко такива случаи като общество обвиняваме свършилите си работа за престъпници, а нарушиелите за жертви. Без родители на неохраняемата част на плажа. Е, не можем да увардим всеки самоубиец! Преди години дете на ексурзия в Бургас бе пометено от вълнолома. Баща му от Кърджали, ако не се лъжа:"Аз съм виновен. Не съм го възпитал достатъчно"!!!!!!!!

71

Киро

преди 2 години

Абсолютен факт, че държавата е неподготвена, няма бърза помощ, няма достатъчно спасители. Обаче това не променя факта, че флагът е жълт, което значи, влизане във водата с повишено внимание, и то до коленете. На мен майка ми едно време ми разрешаваше даже и до под коленете ако е жълт. Червен си значи абсолютно забранено, а зелен значи може да се влиза, но е море и трябва да се внимава, не е ваната в банята. Та кофти трагедия, кофти държава, но и родителите си носят отговорността, на 80%.

70

Вълчан

преди 2 години

Мая, айде под ръка с твоя Гейб и напуснете "тази държава". Идете някъде някъде където всичко е наред и плювайте там. И там яхайте мъката на хората за своя слава.

69

тези

преди 2 години

деца явно нямат родители-сигурно са блеяли на плажа

68

Жалко

преди 2 години

за момичето.Но такава "морска сирена" се кефеше на вълните, нагазила до кръста преди три дни на централния плаж в Бургас - червен флаг, във водата НЯМА НИКОЙ!!! Минаващ мъж с фотоапарат на гърдите нагази и я измъкна за косата. Кифлата му се развика, че ще Го съди... Какво повече?И какво е виновна държавата в случая?Дал е Господ/природа глава на раменете на всеки.Съболезнования на близките

67

Пецата

преди 2 години

Някой е изгубил детето си а тая писарушка си направи веднага пр на смърта на детето и трагедията на хората, всичко за пусти лайкове

66

1

преди 2 години

Трагедия, но защо родителите само са гледали у са чакали. Какви са тези родители.

65

дедо Ташунко

преди 2 години

На Мая Стоицева чашите в главата са разбутани. Мъка ми е за момиченцето, но държавата не може да осигури спасител за всеки давещ се. Безброи удивителни, глупави изводи и щуротии в този пасквил. Почивай в мир детенце, съболезнования на семейството.Написаното от Стоицева ме отврати. По-глупаво четиво отдавна не бях чел. Трябва на нея да й пратят психолози, но няма да има полза. Да си върви в Америка и да не подскача от стола. Хора помнете латинската мъдрост: memento mori!

64

Анонимен

преди 2 години

До Картофчо Стига с това злато бе. Що великия бай Тошо не го извади навремето това злато та да си поживеем като бели хора, а трябваше да берем чушки на полето за руснаците за 2 лева на ден?

63

Коко

преди 2 години

Ако имаше медицински херикоптер....

62

Анонимен

преди 2 години

Държавата е в ръцете на фигуранти на мафията, затова е така.