101

до 91

преди 2 години

С цялото ми уважение, обаче: Нагледах се на некролози, на такива, които са от групата "аз мога да плувам", "аз мога да шофирам", "аз мога да се бия" и т.н .... Бъдете здрав/а, и по-малко самочувствие!

100

но ние

преди 2 години

сме с два грама мозьк като него ои не се светкаме

99

Анонимен

преди 2 години

Не е държавата. Народа е проблема. Това не е народ, а .... За 1то удавено момиче е виновна полицията, спасителите, линейките и кой знае кой още. А за това. че всеки ден излишно умират още 50 човека не е виновна държавата. Точно народа ги жертва в името на собственото си безхберие и егоизъм. Дълбоки съболезнования на семействата на нелепо загиналите!

98

Анонимен

преди 2 години

Отишли са на неохраняем плаж защото на охраняемия спасителите е нямало да им позволят да влязат във водата. Мъката е още по голяма когато сам си си виновен ама да търсиш виновност у другиго както в случая не е прилично

97

Червен флаг и

преди 2 години

Неохраняема зона. Идват дебилни родители и техните деца? Какво може да се обърка? Родителите са за съд!

96

бе

преди 2 години

да се похвали и да си проси внимание

95

Анонимен

преди 2 години

Нямали сме били държава? А какво търси в морето това хлапе, като се вижда, че е опасно? Къде са родителите му?

94

Анонимен

преди 2 години

Да в другата статия пише неохраняема част на плажа. Вероятно хората са виждали в далечината (последните) спасителни постове и са си мислели, че е охраняем, и не са прочели табелите .... Но самите спасители казват това е неохраняема част. А и морето е било толкова бурно, че издирването с лодки е било прекратено, представете си какво е да плуваш в такава вода. Тука държавата какво да направи.

93

абе

преди 2 години

ходи на маината си с тия глупостинямам пари за 6лиокавица и спасявам

92

Само питам....

преди 2 години

... А каква е връзката на "невероятния Гейб" с трагедията на плажа ? Хвърлил се е във водата да помага да спасят децата или е стоял само на брега като е досаждал на всички със спомените си за плажовете във Флорида ? .......

91

От бореца

преди 2 години

Стоицева добре прехранваща се на туй нямане, паразитираща единица.!.

90

Бургазлия

преди 2 години

Съболезнования на близките, но да позволиш на непълнолетните си деца да влязат в морето на неохраняем плаж при близо 3 метра вълни??? Родена съм и съм пораснала буквално на брега на морето. До преди двадесетина години флаговата сигнализация по плажовете беше-жълт, червен и ЧЕРЕН флаг! Червеният беше предупредителен, черният...., сещате се! Никой не си помислял да влезе в морето при ЧЕРЕН флаг! Сега-червен, голяма работа, дори колите преминават на червено на сфетофарите...Тъжно!! .

89

Анонимен

преди 2 години

Стоицева, взимай Гейб и си заминавай. Дойдохте, протестирахте съсипахте и крехкото управление, което тая държава имаше и сега ревете, че нямало държава.

88

Мир и спокойствие

преди 2 години

На децата! Кураж на близките! На тази госпожа бих казал: Навсякъде е написано, на 3 езика че плажът е неохраняем! По медиите казаха, че спасителите са само обходни двойки! Че морето е опасно! Но не? Виновна е държавата! Извинявам се, но във Флорида средната температура е 17 градуса, а тук зимата е под нулата! Психолози, полиция и спасители не са дежурни на плажа зимата! Но има гражданска защита! Да, нужно е време за реакция, но дължината на бг крайбрежието е над 500 км! Но иначе държава няма!

87

Кои са вионовните ?

преди 2 години

Морето е било толкова бурно, че едва са извадили едното момиче ....... тук спирам с коментара . Кой родител виждайки разбушувалите се вълни ще позволи на собствените си деца да влязат да се къпят / После .... оправдания и обвинения , колкото искаш.... Все едно да гладаш как детето ти си играе да пъха фибите ти в ел.контакта и после да обвиниш енергото че не си гледат работата ..... ТРАГЕДИЯ Е , ДА .... но е можело да бъде избегната ако си си държала децата на хавлиите на брега .

86

Qanon

преди 2 години

Мъка!... Чета и не мога да повярвам... Мислите ми са с вас...

85

Анонимен

преди 2 години

До Картофчо Коя ваша държава са продали? Оная руската НРБ ли?

84

аз

преди 2 години

Не разбрахй къде е държавата в случая? може би Борисов и Радев не са скочили да спасяват децата.................. а може би неоханяемите плажове са подходящо място за летовници които не могат да плуват............ Много объркана статия. Бог да прости и съболезнования на близките!

83

Анонимен

преди 2 години

В следващата статия по темата в Днес самите спасители коментират, че инцидента е станал на неохраняема част на плажа

82

Мефистофел

преди 2 години

Държава няма, но мииииндииили бол, другия път на плажа с рон мос и дейвид хаселхоф или друг невероятен дрът пръч да плаща сметките.!.