121

111111111111111

преди 2 години

Защо на фона на една трагедия публикувате *** статия като тази?

120

777

преди 2 години

Морето не е до колене, морето е стихия, в него се влиза с разум и чувство за самосъхранение. И на охраняван плаж можеш да разчиташ на спасител само ако спазваш правилата, защото и спасителят е човек и не може при всички обстоятелства да се пребори с мощта на морето. А на неохраняем да влизаш в бурно море е все едно да вървиш по средата на платното на магистрала. Бог да прости горкото момиче!Съболезнования.

119

Анонимен

преди 2 години

Поредната истеричка

118

До 64 Иван

преди 2 години

Иване, Иване. Само да ти кажа, че през 1988 на Камчия се удавиха 6 деца от пионерски лагер. Бяхме там и никой не ми го е разказвал. В морето се удавиха, не в реката .

117

Анонимен

преди 2 години

Докато се търси вината в другите винаги ще има такива инциденти. Виновни сме си ние и тъпитe ни крaтyни. Пак да се радват, че е дошъл един читав спасител въпреки че не е бил отговорен за тази част от плажа.

116

иво

преди 2 години

ЧЕКАЙТЕ БЕ - МАЙКИ ! ОРЕВАХТЕ ОРТАЛЪКА ДА ФКАРАТЕ МАЯ../няма да кажа/ в ПАРИ-мента ! И К'ВО ? ПАК ПЛАЧЕТЕ ! ПАК НЕДОВОЛНИ ! САМО ВИЕ ЛИ РАЖДАТЕ ? А ДРУГИТЕ МОГАТ ДА СИ ГЛЕДАТ И РАБОТАТА И ДЕЦАТА ! СЪВЗЕМЕТЕ СЕ ! СВЪРШИХА КРАДЕНИТЕ ПАРИ НА ЧЕРЕПА , И МАЯ НЕ ВИ БРЪСНЕ ЗА ... СЛИВИ !

115

Валерката

преди 2 години

Има ли трагично фейсбук филмче? За един приятел питам...

114

Анонимен

преди 2 години

Само аз ли не разбирам, какво общо има държавата? В другите държави такива нещастни случаи няма ли? Колко пъти награждаваха българи за спасени хора от удавяне в Британия? Явно и там държава няма. Ами Италия, че и там се сещам да ред случаи?

113

Анонимен

преди 2 години

Тези майки, уж системата ги убива, ама много издръжливи се оказаха :)

112

Всъщност

преди 2 години

ДА РАЗЧИТАШ на ЧУЖДИ ХОРА ДА ТИ СПАСЯВАТ ДЕЦАТА! НЕ СТАВА ТАКА! НО ЕТО - ИМАЛО Е ЧОВЕЦИ!!! НЕ СМЕЙ ДА ПЛЮЕШ ВЪРХУ ХОРАТА АНГРО!!! АКО СИ МИСЛИШ, ЧЕ НОВИТЕ НЕЩО ЩЕ ПРОМЕНЯТ - СМЯХ В ЗАЛАТА!!! ЛИЧНАТА ОТГОВОРНОСТ Е НАЙ- ВАЖНА - ГОВОРЕТЕ С ДЕЦАТА СИ ЗА ОПАСНОСТИТЕ НА ЖИВОТА, МОРЕТО, УЧИЛИЩЕТО, ПЛАНИНАТА. ОТГОВОРНОСТТА Е НА РОДИТЕЛИТЕ.

111

Ку-Ку

преди 2 години

Аз не живея в кoчина, и не ме убива системата, защото системата е мъртво нещо изградено от хора и сама по себе си е нищо без точните хора.А крякащата госпожа с "невероятните" си сподвижници системно,( за *** многократно, много пъти) не е спазила елементарни правила за безопасност, видими от всички други, но не и от безсмъртните, антисистемни желещи се майчици.

110

за

преди 2 години

англичаните има брекзит

109

Анонимен

преди 2 години

Държавата не е виновна, докато не се научим сами да се грижим за себе си, а не все някой друг да ни е виновен, така ще бъде.

108

Анонимен

преди 2 години

До 125 Ем то не е имало и много хора, а самият факт че умря, показва, че е била глупава постъпка. :)

107

Анонимен

преди 2 години

И тази дава за пример Флорида. Само за 2019 там има 1054 удавници, от които 205 са деца. По-добре тук.

106

Някой

преди 2 години

Поредната *** "българка", разбираща от всичко и как държавата винаги е виновна. Седяла със "моят невероятен приятел Gabriel A. Hillman и Съни...". Това като прочетох и щях да повърна. И се сетих за онзи случай в Англия, където българин спаси давещо се дете и самия той загина, докато нито един англичанин не е скочил да помогне. Но сега същия този англичанин, се възмущавал че "нямало линейки, защото майката припаднала". Поредната нихилистична статия за лошите българи и добрите англичани...

105

Анонимен

преди 2 години

Баш па целия плаж не настръхна, аз ся да ви кажа.

104

оу

преди 2 години

така ли твоите умозаклиучения вече са извьн моитеинтереси

103

Анонимен

преди 2 години

Според логиката на госпожата Лихтенщайн и Узбекистан са най-силните държави, защото нямат много удавници. Разбира се благодарение на държавата. Фактът, че нямат море, а и съседните им държави също, няма никакво значение. Спасението на давещия се е дело на самия давещ се.

102

дебили

преди 2 години

имитират луди или са си луди алкохолицие аз не карам само на алкохол да та се изпия толкова