102

Анонимен

преди 2 години

Аз мисля че бабата на снимката е единствения наистина заразен и затова все нея показват. Останалите са проформа, да се отчита дейност и да се лапат пари.

101

Анонимен

преди 2 години

КАКТО КАЗАХ ДОСТА ОТДАВНА,ПЪРВО - НЯМА "ЧИСТИ" ОБЛАСТИ. ВТОРО - ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ ЛИЦЕМЕРНО НИ ЗАБЛУЖДАВА, ЧЕ СЕ "ГРИЖИ" ЗА БЕЗОПАСНИ ВАКСИНИ. И ВЪПРЕКИ ТОВА НИЩО СТРАШНО. КОВИД 19 АПРИЛ,МАЙ ПЛАВНО ПОНИЖАВАНЕ. ЮНИ,ЮЛИ,АВГУСТ,СЕПТЕМВРИ ПЛАТОТО НА МИНИМУМА (15-25% от сега),ОКТОМВРИ ПЛАВНО НАРАСТВАНЕ. НОЕМВРИ,ДЕКЕМВРИ НОВАТА ЧЕТВЪРТА ВЪЛНА. ЗА ВАКСИНА ИСКАМ СПУТНИК V. ИМАТЕ ЛИ?? ОСВЕН ТОВА НЕ ПОДПИСВАМ НИКАКЪВ ОТКАЗ ОТ ПРАВА!!! ЗА ОСТАНАЛОТО СИ ОТГОВОРЕТЕ САМИ.

100

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 108: Обществото и икономиката страдат и в много държави с голям процент ваксинирани.

99

до 108

преди 2 години

Можеш да закараш коня до реката, но не можеш да го накараш да пие насила

98

Анонимен

преди 2 години

Преди повече от месец главният здравен експерт на САЩ Антъни Фаучи посочи, че в момента 93 % от умиращите от ковид в САЩ не са ваксинирани, а министърът на здравеопазването на Русия Мурашко наскоро заяви, че 92 % от пациентите в ковидотделенията не са ваксинирани. Вчера президентът Байден нареди всички работещи, здравни работници и учители да бъдат ваксинирани. Той каза "Бяхмe търпeливи, нo търпeниeтo ни ce изчeрпвa". Не може обществото и икономиката да страдат заради невежеството на антиваксърите

97

Анонимен

преди 2 години

До Solar Power Тези ваксини не спират заразяването и пренасянето на вируса. Това вече го казват и ваксъри и антиваксъри, и CDC, и Big Pharma. Не знам ти откъде си го въобрази това.

96

до слънчевата сила

преди 2 години

Да жертваш здравия за да спасиш болния е сляпа еволюционна пътека, ама ти си лалай не ми пречиш. Естествения подбор работи неотменно, без значение дали го намираш за правилен или не.

95

Solar Power

преди 2 години

До до 94: Напротив , трябва да е поголовна. Защото много често здравите пренасят вируса и заразяват тези с по слаба система. Разбира се ако държиш естествения подбор да си върши работата може да ги оставим така нещата :) На антиваксерите предлагам нещо съвсем друго -> да се спре изцяло приема на ковид болни в болниците. Така ,че дали си ваксиниран или не си ако си болен от ковид се оправят сам както можеш. Север,юг,изток,запад между 2-3 пъти повече ваксинирани от БГ, само българина е над нещата

94

до 102

преди 2 години

Прав си.Клин клин избива е казал народа.За да си създадеш алкална среда, демек да намалиш киселинността, какво правиш, пиеш вода с лимон/лимонена киселина.С оцета/оцетната киселина е аналогично

93

до 101

преди 2 години

Не откривай топлата вода. Колкото си по-възрастен, толокова по-голяма е вероятността да имаш съпътстващи заболявания.

92

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 98Обяснявам ти - имаш киселини, защото имаш малко киселини, храната не се смила добре, остава по-дълго в стомаха, ферментира, подува стомаха. Отделно, имаш един отвор на края на хранопровода, който реагира на киселинност и се разхлабва е слаба. Пиеш оцет и се затваря... Big Pharmа се опитват от 10 години да направят ваксина за коронавирусите. Хапчето е само за болните, ваксините са за всички - затова са по-печеливш бизнес.

91

Анонимен

преди 2 години

Основното при този вирус е възрастта, а не съпътстващите заболявания. Колкото по-възрастен е заразения, вероятността от летален изход се увеличава. Примерно при неваксинираните хора над 80 години, досега в България умира един от всеки пет заразени, докато при хората на възраст 20-29 години един на всеки 1037 заразени.

90

Анонимен

преди 2 години

Има един интересен момент. Според публикуваните всеки ден данни за починалите от вируса и техните болести, излиза, че тези с болестите са по-малко, отколкото е общия им дял в населението на тази възраст. Излиза, че повече умират здравите хора, а не болните

89

козел с шекел

преди 2 години

Козльо...къде си Козльо??!!!!

88

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"След като 10 години ми лекуваха киселините с какви ли не лекарства, открих оцета... Вече се замислям за всичко, което Big Phramа ми казва. По същия начин нямат интерес да проучват евтини лекарства, ваксините са най-печеливши."Лекуваш киселини с ... киселина - ГЕНИЯЛНО!Ваксините са най-непечелившия бизнес на биг фарма и затова не се наливат никакви пари за това. Ако се наливаха щяхме да имаме готова ваксина за сарс преди години. Големите пари са в хапче за всеки ден, в рака.

87

Анонимен

преди 2 години

Точно така, и с настинката, и със стомашния вирус, и с грипа има истории на починали млади хора и деца, обаче не се изваждат от цялото по такъв начин от медиите да плашат хората. Същата пропаганда може да се организира и с есенната настинка - "мъж на 29 почина от настинката", "лекар: това, което видях след настинката у бебето, беше шокиращо...", "математик прогнозира до 4000 настинали на ден!", "настинката убива! ваксинирайте се! бъдете отговорни!" и т.н., знаем ги :)

86

Анонимен

преди 2 години

Ау, страх ме е, отивам да се скрия под одеалото с противогаз на главата....

85

до 94

преди 2 години

Определяща е съпътстващата патология, а не непременно възрастта.Има и млади хора с патология. Настинката атакува слабите звена.Естествен подбор в чистата му форма. Затова и ваксинацията следваше да бъде целева, а не поголовна.Здравия човек няма нужда от патерица като ваксините. На него по-скоро ще му пречи, отколкото да му е полезна.

84

Анонимен

преди 2 години

След като 10 години ми лекуваха киселините с какви ли не лекарства, открих оцета... Вече се замислям за всичко, което Big Phramа ми казва. По същия начин нямат интерес да проучват евтини лекарства, ваксините са най-печеливши. Нямат интерес да казват, че вирусът не е страшен, или да разследват смъртните случаи след ваксинация. Наивен е онзи, който мисли, че парите не движат всичко...

83

Много

преди 2 години

Тези които умрат сега са пътници така или иначе. Просто автобуса ще катастрофира малко по-рано. Вижда се от статистиката. 20-29 годишни в детеродна възраст не умират от това, а само старците, на които им е дошло време.