26

Анонимен

преди 2 години

Навремето кльона беше по ефикасен, а и много по-евтин!На въпроса по-долу, гранични войски няма от десетилетия, понеже са смятани за несъвместими с демокрацията....

25

А , ТАКА ЯНЕВ...

преди 2 години

....АЙДЕ , ПРЕФЪРЛИ ТОПАКАТА НА РАШКОВ У МВР-то....ДА МУ НАПЪЛНИШ КОШЛЕТО...!

24

Да, да, ама не

преди 2 години

По Бай Тошово време Гранични Войски бяха към МВР! Има ли изобщо Гранични Войски сега?!

23

Бонго Бонго

преди 2 години

Върнете строителни войски

22

Анонимен

преди 2 години

Смях! Гранична преграда - отговорност на МВР! Щото нямаме армия, може би?! Що не я дадат на лекарите илибресторантьорите! Смях!

21

Бонго Бонго

преди 2 години

Строят?Я уточнете по добре, защото ПАК МЕРИШЕ НЕЩО ГНИЛО????!!!!! НА РОШКО ИСТИНАТА ИДЕИТЕ,МАЛКО МУ ИДВАТ ДАМАДЖАНИТЕ?

20

Бонго Бонго

преди 2 години

Пълни щуротии))Как виждате полицай с кирка и лопата с чук и клещи и прах да строи ограда? Не са ли обучени те да арестуват, предотвратяват престъпления... До скоро полицаите нямаха кубинки и листи за печатане, да не говорим за определеното количество гориво за денонощие.А сега ги пращате на границата да правят оградата???? Или МВР ще наема строители , за да правят оградата. Нали няма да викате хлебари да оправят оградата и на тия строители, без пари ли ще ви

19

Жалко за народа

преди 2 години

Янев, докато се чудите кой да отговаря за оградата на границата, афганите ще я отнесат и продадат за вторични суровини без да им мигне окото. Пази боже от вашата логистика.

18

Петър

преди 2 години

Ами аз като гледам от вас няма нужда.Тия да отговарят за това,ония за онова а вие да си клатите краката и да плетене интриги.Умори те се много бързо бе мързеливци

17

Отровна гад

преди 2 години

Фуражки, вън! Това ще бъде слоганът на предстоящата предизборна кампания!

16

Анонимен

преди 2 години

Гърция има 125 хил армия и няма проблем да я прати да пази границата. Ние с има няма 33х кое пи напред да пазим.....

15

Анонимен

преди 2 години

дървени философи, 30 години се радвахте като рязаха от армията и от 110 х 89 та я докараха до 30000. А сега я търсите да ви пази.Ми тя пази ама пази само войсковите райони техниката и оръжието. За толкоеа и стига бройката личен състав. Да не мислите че има пълни казарми с по 200/ 300 калпака на ден да седят и фа лъскат пушки и да метат плаца . Било е някога пи тошовото време

14

до Сретлизар

преди 2 години

абе човек, сам казваш че МВР няма да се справи защото не и дават да стрелят. Е ако дойде и армията какво, на армията дават на полицията не. Ама по закон границата се охранява от МВР и големите правомощия са на тях дадени. Хайде ограмотете се по конституция кое ведомство къде какви правомощия има и тогава си чешете езиците.

13

до 10

преди 2 години

има къде да прочетеш какви са 4 те мисии на армията и кога и как ги изпълнява. Ти навит ли си армията фа извърши мобилизация на запасняци и ти също и фа те пратят на границата. Ефин месец ще минеш препидготовка, стрелби с автомат пистолет и на границата пратен от армията.

12

цццццц

преди 2 години

Пратете г-н винкела да ремонтира великата си стена, но да плати с откраднатото!

11

Икономист

преди 2 години

Не само отговорността, а и разходите за поддържане на оградата да бъдат за сметка на МВР. То не може полицаите само да бият протестиращи български граждани, а една граница да не могат да опазят. Станаха за смях не само полицаите, но и жандармерията и политиците, които им заповядаха да охраняват сградите на МС и НС през миналата година. Честито на политическите лидери. Те могат да се поучат от талибаните как се прави правителство.

10

Анонимен

преди 2 години

А армията какво прави по цял ден? Или те са 90% администрация, леки, и генерали с кореми. Смях

9

Анонимен

преди 2 години

До до Сретлизар А защо да не стреля армията? Първо се стреля предупредително. После, ако насилват да влязат - реално.

8

до Сретлизар

преди 2 години

и като ангажират армията тя ще стреля ли. Пишеш глупости. 24000 униформени полицаи малко ли са.

7

Светозар

преди 2 години

При сериозен натиск гранична полиция няма да се справи. Освен ако няма разрешение за употреба на оръжие, а такова няма да има. Не е зле и армията, да бъде ангажирана.