24

Анонимен

преди 2 години

Тоя експерт живее в друга Европа. В Мойта тва беше най-късото и студено лято. Иначе новината, че е най-топлото я знаех още от началото на годината. Математици тук, математици там - какво да направиш?

23

Анонимен

преди 2 години

Не знам под тази Европа какво разбират, но това лято е най-студеното и дъждовно лято в западна Европа от много години насам. Аз поне живея в Германия и сам го изпитах Франсетата се жалват, че от почти 100 години насам не е имало толкова лоша реколта грозде.

22

Симеонов

преди 2 години

Гореща ще бъди и зимата за Станислава Цалова,т. нар. синоптичка от лидерската телевизия БТВ.Тази г-жа,се подиграва със зрителите на една от най гледаните медии.Тя не поглежда към картата с градусите,а само чете аутокюто което върви върху камерата.Няма такова чудо,което е навъртяло стаж за пенсия,а не може да запомни тридесет думи,когато трябва гледа към синоптичната карта.Тук в случая,важи примерът:Имаме на човека работа,а не на работата човек.

21

Дядо Коледа

преди 2 години

За първи път вчера по видео репортажи от Атина видяхме нов тип исключително жестоко дигитално холограмно видео пресаканиращо облъчване на всичко снимано в Атина от високо .Обемно проникващо облъчване уврежда всичко в обемите на сградите вкл на всички високи сгради вкл нано и микро флора и фауна..Обсебени от масови убиици подставени на власт в Брюксел и САЩ ударно внушават ограбването на трилиони долари,евра за монтаж на все по жестоко вредни оръжия вкл рекламирани като 5G дигитализация..

20

Дядо Коледа

преди 2 години

Исключително тежки увреждания нанесоха с производството и безогледаната продажба на милаирди анти земни,анти слънчева система, анти климатични оръжия .За първи е констатирано претопляне на големи региони обезпечаващи пред глациалната охрана.Ползват се мощни дигитално холограмни оръжия и високо вредни радиоактивни скенери монтирани на милиони автомобили вместо доказано безвредни жълти фарове.

19

Кака Мара до 14.

преди 2 години

Ама аз включвам и 2.5 дни "индиън самър" хаха

18

Анонимен

преди 2 години

Изорехме бе, опекохме се!

17

Анонимен

преди 2 години

Тази статия се публикува всяка година. И всяко следващо лято е по-горещо от предишните. Ако това е вярно, следващото лято трябва да е 100 градуса. Но няма да споменат, че това лято беше много късо. В Централна Европа до края на юни беше 12 градуса. И отново климатичните промени и пак САМО И ЕДИНСТВЕНО човека, нищо друго. А за това, че полярните шапки (особено южната) растат не се казва нищо. Нищо не се казва и за greening ефекта. Важното е за всичко да обвиняваме човека и да всяваме паника.

16

Анонимен

преди 2 години

Каквото такова и това ли да го мислим? Сами се унищожаваме, но не го разбираме!

15

Фантомас

преди 2 години

В централна Европа беше най-дъждовното лято от 20 години насам, та не знам откъде си ги смучат тия статистики.

14

До Кака Мара

преди 2 години

Отшелнически .. Ха ха.. По - скоро каторжнически - гадно време, лоша храна и труд . Всичко това редовно и под контрол .LOL.. A aз видях точно 3 дни. И отвратителен сив и студен Август .

13

Анонимен

преди 2 години

Нека да е лято!!!! Но беше кратко!!!

12

Кака мара

преди 2 години

Не и на отшелническият остров на кралство Великобритания,където имаше 4-5 дни лято.

11

Анонимeн

преди 2 години

Бяха пуснали снимка, от гробище за електрически возила край Париж. Беше огромно и ресурсите за рециклиране на возилата- батерии, части, гуми излизаше повече от ефекта им за чиста околна среда. Аз държа на японците, те още държат за хибридите и за водородния двигател, вложили са милиарди там, и ще го извадят точно преди 2035, когато в Европа всички трябва да карат електрички.

10

Анонимeн

преди 2 години

Цялата тази пропангандна машина е за чистата, зелена енергия. Трябва да има нови ниши за инвестиции, където да се тъпчат богатите. Все още никой, не може да докаже какъв е ефекта е от ел.мобилите, защото ресурсите за производството му и след годините му живот, са повече от ползата от него, да не говорим за тока, който трябва да се произвежда, че да се зареди. Никой освен Вацлах Хавел / бивш премиер/ не казва, че такива цикли си е имало и преди на Земята и ние трябва да се справяме с тях.

9

Анонимен

преди 2 години

яко ке мрем!

8

Анонимен

преди 2 години

Най-горешото и най-краткото. Месец и половина. Васи лятото!

7

Анонимен

преди 2 години

Прочетете Библията там пише какво ще се случва в последните дни преди свършека а не ми говорете врели не кипели. На този свят нищо случайно не се случва всичко е програмирано.

6

Доктор Сън

преди 2 години

Да, 2 седмици беше жега и ''най-горещото'' навън сега е 15 градуса....я се стегайте

5

...

преди 2 години

То откакто започна активната пропаганда за климатичните промени и това взе да носи пари, всяко лято в последните години е най-топло в историята.