60

IT

преди 2 години

Бачкаме като луди за под 4К нето. Не достигат хора. Някои се занимават с технология, която виждат за първи път, защото не можем да намерим кадри по нея. И въпреки това сглобихме горе-долу добра система.

59

Дни

преди 2 години

Появяват се защото част от населението, което ходи и прави мръсотия от чиста злоба, или за да отмъщава на другите трябва да бъде приспано завинаги, но няма утвърдени методи за това. И какво толкова, ограничиха заявките и се чакаше на опашка една минута. Затова взимат милионите.

58

пияница мистик

преди 2 години

Нищо няма да попълвам. 16 страници супер лични въпроси, които аз не желая държавата да знае за мен. Да ми дойдат до вратата, аз така или иначе рядко излизам напоследък, само за водка, ама и нея понякога си поръчвам по Glovo. Да дойде чичото или лелята, ще ги лъжа как ми дойде, ама няма да ги пусна в нас да гледат какво имам, освен с прокурорско решение

57

до 68 хаха

преди 2 години

Ти си Руски ***!

56

Анонимен

преди 2 години

трябва им бройка да знаят колко да натискат за ваксините

55

Анонимен

преди 2 години

Само да не ни изкарат под 5 милиона индианец, това ще бъде фрапиращо 2 в 1......хахахаха :)))

54

хаха

преди 2 години

представяте ли си какви манипулации могат да се извършват сега с машините за гласуване. Никой не знае кой как е настроил машините. Вие си гласувате, ама машнита сама решава за кой.

53

Фин

преди 2 години

До Анонимен 54 има милиони потребители годишно, а не дневно, но тука явни сте отбор тъпчовци.

52

Анонимен

преди 2 години

Когато нямаш инфраструктура и инжинери те застигат такива атаки, та как Амазон , Гугъл го правят ...cloudf.. толкова просто...Защо по дяволите не са ограничили още от началото достъпа от определени държави , даже гледам не ползват и някои стари механизми като невидима капча

51

Асан

преди 2 години

Голям праз Стъкмистиката да не е Банка всичко е шменти капели :)))

50

Фин

преди 2 години

До Анонимен 56 .... какви са тези сравнения със 20- 30 хиляди нещастници, които участват в черен петък, и милиони българи правещи опит да се преброят още първия ден. Снощи се преброих към 21 часа и нямаше проблеми.

49

Анонимен

преди 2 години

Да назначат културист в НСИ и ще се оправи. Сега вече как не смеят да хакват сайта на нап

48

Анонимен

преди 2 години

Да го спират това преброяване.Това е абсолютно ненужно упражнение.При това резултатите няма да имат нищо общо с истината.И всичко това на фона на каквито се сетите кризи.Ама нали роякът некадърни калинки в НСИ трябва да отчете дейност и да вземе тлъстите бонусчета за това,че си клатят краката по цял ден на топличко в меките кресла.

47

Анонимен

преди 2 години

След като системата била свързана, защо карат хората да си въвеждат данните за личните карти?

46

Да

преди 2 години

Само като гледам за един смотан сайт как лъжат, не ми се мисли как лъжат за всичко останало.

45

Анонимен

преди 2 години

От тая държава се краде най-много от QS процесори. Става дума за кражба в размер на милярди левове източени в продължение на десет години.

44

чалга хакер

преди 2 години

Като пия 2 водки, пускам си славиту и го хакам къде видя!

43

Анонимен

преди 2 години

Само да ви кажа, че един сайт дето прави черен петък в България и отчита по милион поръчки не се срива, а държавата за три дни не може да се оправи сайта. Мутри вън, фигуранта що мълчи

42

ИТ

преди 2 години

Какво ограничение на връзки от България бе, лъжец. Нали сайта беше зад cloudflare, cloudflare не поддържа такова ограничение и не им и трябва. Сайта на Wordpress, CF конфигурано без cache - само като forwarding proxy. И пуснали всякакви лъжливи ботове по медийте да мажат и лъжат. Айде спрете се малко !

41

Анонимен

преди 2 години

хаха и чалгарите и христо лодкаря ще продължавата да ви казват, как било ОК да се гласувало електронно. Представяте ли си какъв хаос ще настане, като се хакнат данните.