245

Анонимен

преди 2 години

До 256 до 248 Гръцките медици не са напуснали! Засега са в някакъв вид отпуск! Вероятно византийските управници ще клекнат както при всеки подобен случай досега! Изчакват да получат едни европари, грантове и след това да кажат на евроканцеларките - послушахме Ви, ама на - тия нашите твърдоглавите не отстъпват, а други нямаме!

244

Q

преди 2 години

Хора, споделяйте навсякъде, където можете случаи на ваши близки и познати, които са пострадали от "ваксините". Срещу мълвата не могат да се борят освен с брутална цензура и диктатура. Но нека! Нека ги накараме да свалят добронамерените си маски и да покажат зъбите си.

243

До Антиваксърите

преди 2 години

Ако се бяхте ваксинирали щяхме да отворим всичко - както в Дания - вижте дори любимата ви Швеция е с над 75% ваксинирани. И тази тема щяхме да я забравим. След 4 месеца пак ще реват ***, сканиращи с блутут хората за чипове, защо няма достатъчно ваксини.

242

Алекс

преди 2 години

Дано антиваксърите прочетат тази статия и малко се ограмотят.

241

ъъъ до 252

преди 2 години

Недей да лежиш на това ухо - медиците, освен ако не са в следпенсионна възраст, ще се "ваксинират" или ще "преболедуват", ако им се наложи. Неслучайно само за месец от 20% процента ваксинирани минаха закратко през 50% и тая сутрин вече се обявиха за 70 % ваксинирани /останалите били "преболедували"/.

240

253

преди 2 години

Аха, "точните хора" вярваха в безопасността на ДДТ, азбеста, никотина за бременни, хероиновия хидрохлорид, също и в токсичността на канабиса. Ако е "наука" и не позволява критика, значи не е Наука!

239

Анонимен

преди 2 години

До до 248"нито един от познатите ми медици с различни научни рангове не се ваксинира срещу "ковид"....... Лекарите в големите болници в по-голямата си част са ваксинирани. С по-ниско квалифицирания персонал нещата са по-зле, но и там гонят 50%. По време на първите вълни отделенията и лабораториите обикновено работиха в намален състав. Това е много натоварващо, и са малко желаещите това да се повтори. Сега е много по-спокойно.

238

Копипасте

преди 2 години

Да довърша, че пинтиите от ДНЕС пускат само до 500 знака в коментар : Цитaт : Учeнитe нaнacят cтрaшнo мнoгo врeди нa cвeтa в имeтo нa тoвa дa му пoмoгнaт. Нямaм нищo прoтив дa aтaкувaм пoбрaтимитe oт кoлeгиятa, зaщoтo ce cрaмувaм oт тях. Кaри Мълиc, изoбрeтaтeл нa тeхнoлoгиятa зa пoлимeрaзнa вeрижнa рeaкция (PСR)

237

Копипасте

преди 2 години

Някoй кoмeнтaтoр знae ли, чe FDА извaди oт упoтрeбa зa клиничнo диaгнocтицирaнe eдни ПЦР тecтoвe зaщoтo нe рaзличaвaт КOВИД oт други кoрoнaвируcи и oт грипa cъщo! И кoлкo хoрa ca минaли в грaфaтa "зaрaзeни" зaрaди тoзи нeгoдeн дa cи изпълни прeднaзнaчeниeтo тecт?! И кoлкo oт тeзи нaрoчeни щe гo прeбoлeдувaт и щe ce кaжe - eтo нa КOВИД ги пoвтaря!

236

Анонимен

преди 2 години

До Q"Не разбирам толкова ли е трудно да се повярва" ......... Сигурно не е много трудно. Хората вярват в какво ли не. Но човечеството върви напред, защото точните хора вярват в правилните неща.

235

до 248

преди 2 години

О да, човек винаги съди по себе си. Само че аз ценя живота - моя и на другите - и не бих писала небивалици, касаещи здравето ни. Повтарям: нито един от познатите ми медици с различни научни рангове не се ваксинира срещу "ковид". Времето ще покаже - ако и тук ги задължат, ще има много повече напуснали, отколкото 6-те хиляди (засега) гръцки лекари, които предпочетоха да изгубят работата си, вместо да се изложат на вече доказани рискове.

234

?!?

преди 2 години

Да се запита а може и да питат как Северна Македония си организира ваксинацията. Без да затваряте бизнеси. И така спасяват животи на техни граждани. И да се замислят за тяхната отговорност за високата смъртност в България. Защото и тя сега казва,че ваксината спасява животи. Без оправдание, без прехвърляне на вината от 6 месеца всичко е във вашите ръце. Тотален провал.

233

Q

преди 2 години

Не разбирам толкова ли е трудно да се повярва, че т.нар. "ваксини" хем могат да имат известен положителен ефект - временна защита, хем и крайно отрицателен - смърт, увреждания при някои хора, в някакви неясни условия. Това са фактите, няма смисъл да се избием за кефа на милиардерите. Ако сме толкоз *** да го направим, хак да ни е!

232

ъъъ

преди 2 години

До АнонименТц.. не съм. Безценна съм.

231

Анонимен

преди 2 години

До колко да съм проста?.... Аз пък мога да кажа, че познавам десетина професори, които са се ваксинирали при първа възможност? Тук цената на такива "доказателства" не е много висока.

230

Анонимен

преди 2 години

236 - безгранична е човешката наивност. Нещата, които споменаваш са от миналия век. В момента технологиите са на такова ниво, че свят ще ти се завие. Ама ти си крий главата в пясъка, така е най-лесно.

229

колко да съм проста?

преди 2 години

Не чак толкова, че да вярвам на платената медийна агресия, вместо на близки лекари, сред които двама професори - които категорично забраниха на близките си да се ваксинират. И залагам главата си, че всички тези продажни кукли на конци, които ежедневно крякат от екрана да се набодем, също съветват децата си да бягат далеч от ковид ваксините! Не познавам нито един информиран човек/медик с ваксина.

228

Shshs

преди 2 години

До 228 - Факт е че всеки има правото да се ваксинира както и че ваксината не е тествана предварително и че сега тепърва ще се види как човешкият организъм ще я понесе. Ваксинирал съм се с всичко, което е било необходимо през годините и не смятам, че е редно някакви льольовци, които са се пуснали по пързалката като тестови зайчета, за да пътуват или да си пазят работата, да слагат епитети на неваксинираните. Имал си нужда сложил си, а тва че не съм в нужда, не значи че съм "антиваксър"

227

Анонимен

преди 2 години

Бабке, ти си следващата от този нищожен процент!

226

Пешо

преди 2 години

Нека да го каже това на мой познат който се бодна преди месеци и през април месец почина , без придружаващи заболявания 30 годишен (бивш спортист) . Аденовируси от маймуни , гмо организми = ДНК модулация . Бъркочи от маймуни имаше и в СПИНА/ХИВ !!!!