265

Q

преди 2 години

Въпрос: "Пишеш глупости за ваксините, а запознат ли си с дългосрочните последствия от ковид?" Отговарям: Запознат съм. Имам близки с последствия и не ги омаловажавам. Робърт Малоун имаше такъв long covid и за пробата пи Ивермектин. Само след 3 дни писа, че за пръв път от месеци не се събужда с кашлица. Ивермектина е спасението. Когато са правили ваксините още не са знаели, че спайк протеина е цитотоксичен. После са излезли тези изследвания, но вече ваксата е в оборот.

264

Q

преди 2 години

Robert Malone бил самобитен учен? Алоооу, не се излагай, моля. Човека има секретен допуск на американското Министерство на Отбраната и е управлявал реакцията при епидемии от Зика, Ебола и др. И да, сега се чудят как да го дискредитират - по комунистически се опитват да редактират историята и заслугите му в Уикипедия. Слагат му фактчекове от разни недоучени момченца. В момента това е човекъм, който е най-големия трън в г*за им.

263

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 278....... Австралия заложи на стратегията "нулев ковид", която за Делтата изглежда не работи. Имаха проблем с ваксините и ваксинацията при тях върви зле. Понеже хората решиха, че могат да се справят със ситуацията и без ваксини, сега си берат последиците.

262

Шаши

преди 2 години

Година и 7 месеца в България се вихри старият и сакат Бог Пан. Време е да обръща копитата.

261

Анонимен

преди 2 години

Хаха, развитите държави се връщали към нормален живот - Израел, Австралия, Франция? Вакс.паспорт да си купиш хляб. Арест и настаняване в лагер за неносене на *** на устата. Това ли ви е нормалното? Нали бяха защитени? Клаус Шваб ви го каза, ама не ви се вярва: "Връщането към нормалното е фикция", демек фантастика. Веднъж влезем ли в кошарите, няма излизане. Не го ли разбирате? Никой от тия горе няма никаква изгода да ни отърве от вируса. За тях това е .. урожая.

260

до 261

преди 2 години

Всичките ми колеги, роднини и приятели са ваксинирани и няма никой пострадал от ваксините. Но починали от ковид - 3ма мъже на 32, 46, 50 и 2 жени - 48, 51. Няколко човека с усложнения - високо кръвно, кардиологични, неврологични и белодробни изменения. Всички тези хора познавам лично. Ще плащаме висока цена за невежеството, което ни залива на тази територия.

259

до 266

преди 2 години

Присмяло се ваксърчето за ниска култура. Времето ще покаже. Не го пожелавам, но уви, времето ясно ще очертае границата между разумна предпазливост от едната страна и наивност, панически страх и предоверяване от другата.

258

Шаши

преди 2 години

Дайте да не изпадаме в крайности и обиди. Нашите сънародници изпаднаха в паника и страшен страх и се ваксинираха. Каквото и да става те си остават българи. Повече от това няма как да им навреди никой. Но можем да им помагаме. Сега повече от всякога трябва да сме българи. И да оцелеем. ЗАЕДНО.

257

77

преди 2 години

До Анонимен 269 Ами то е нормално във всяка една сфера компаниите да закупуват други, да се сливат, да се разпадат. Нормален бизнес. А Пфайзер имат много успешно онкологично портфолио от години, едни от най-ефективните противотуморни терапии са техни.

256

до 262

преди 2 години

Не са в "някакъв вид отпуск", а в неплатен отпуск. Което говори достатъчно.

255

77

преди 2 години

До QВ моето семейство сме ваксинирани 9 човека, всички с векторни ваксини. Освен лека температура при 3 от нас през първите 24 часа, никакви други ADR. Ти наясно ли си как действат лекарствата, инхибиращи вирусна репликация и какви са техните ADR? А колко струват?

254

Анонимен

преди 2 години

До Q....... Този самобитен учен, който толкова много харесвате, май не е измислил тази технология ... и научния му принос не е много впечатляващ в "Google Scholar". Сам си го чети.

253

До Q

преди 2 години

Виж сега, от другата страна на плоската планета, където ти се намираш, може да има и розови еднорози, но реалността е друга. А тя е, че цивилизованите държави ваксинираха над 70% от населението си и нормалния живот там се връща. Може и да има заразени от ваксинираните, НО болниците са не се пълнят с болни от ковид. Децата започват училище с тестове е маски, а не като тук, пускаме ги на лъвовете, който оцелее. Пишеш глупости за ваксините, а запознат ли си с дългосрочните последствия от ковид?

252

Анонимен

преди 2 години

Преди няколко дни Pfizer закупиха канадска компания, занимаваща се с разработването на лекарства против онкологични заболявания и терапии срещу автоимунни болести. Защо ли?Междувременно Тедрос от СЗО почна да пуска лафчета, че следващият пандемичен вирус ще е Марбург и че противодействието ще е пак с поголовни ваксинации. Много им се услади, ама много!

251

Шаши

преди 2 години

Ако се бяхме ваксинирали викаш. Е не сме се ваксинирали и не искаме. А може би, защото да си човек не е да се страхуваш. А да имаш позиция и да вървиш напред. Никои не ви караше да се бодете. Разбираме-страх и паника за животеца е било.

250

Q

преди 2 години

264, Изобщо не е толкова трудно за разбиране, както "шаманите" ви облъчват от теле-видиотизатора. Щом на мен не вярваш, чети д-р R0bert Mal0ne, който е измислил тая РНК-технология, да ти обясни защо е против нея. Не вярвайте на финансово-зависими от измамата всезнайковци.

249

Анонимен

преди 2 години

До До АнтиваксъритеИзумен съм от потресаващата простотия на българите.... Тях не ги е страх да се заразят с covid, при който изходът е неизвестен, но ги е страх от ваксини, от които има почти 6 милиарда поставени дози в света. У нас дори учителите и лекарите вярват в конспиративни теории и не вярван в науката! Ние сме нация с брутално и срамно ниска култура. В крайна сметка сами си пожелахме това, което ще се случи в следващите 3-4 седмици. Препълнени болници, смърт и пълен хаос, това ни чака.

248

Q

преди 2 години

И да, не съм анти-ваксър, нито плоскоземец. Аз и семейството ми имаме всички стари ваксини. Но тези новите са ЗЛО. Повтарям З - Л - О.

247

Анонимен

преди 2 години

До Q ..... Много ти разбира главата от селекция на щамове "в собствените ни тела".

246

Q

преди 2 години

260, не ви го пожелавам, но уви, след 4 месеца повечето от вас ваксинираните ще сте по болниците заради ADE ефекта и новите щамове, които вие селектирате в собствените си тела и които старите ваксини не ги ловят. Всички ваксини са базирани на първия Алфа вариант. Затова ваксинацията е бита карта, разумните хора ползват лекарства, които инхибират вирусната репликация.