285

Анонимен

преди 2 години

До до риск-губи - Много точен коментар. За съжаление тези неща по телевизията не ги казват, заради което голяма част от населението още живее в матрицата и колкото и да се опитваш да им отвориш очите, явно няма да се получат нещата. Вече съм на 100% сигурен, че ако 1 година по телевизията повтарят, че мухите ядат хора и трябва да ходим със скафандри, за да се спасим, то след известно време голяма част от хората не само че ще вярват в това, а дори ще искат затвор за ходещите без скафандър...

284

Анонимен

преди 2 години

Върлува много опасен вирус (според пЛандемиците). От този невиждан вирус са починали много хора (според статистиците и математиците). Сега да попитам вас, четящите този коментар, колко хора, които познавате лично и които не сте подминавали по улицата (поне едно здрасти сте казвали) познавате, които да са починали от Ковид? 2? 3? 5? Можете ли да изброите поименно поне 5 човека? Ами 10? Колко хора познавате по принцип? 1000? 2000? 5000? ... И това след година и половина пЛандемия. Боцкайте се...

283

Чичо

преди 2 години

Не съм против ваксините и бих се ваксинирал. Но, за съжаление, ваксини НЯМА! Има само някакви експериментални буламачи, с които дори авторите им отказват да се боцнат - защо ли?

282

Анонимен

преди 2 години

Неваксинираните под 50, които умират или боледуват тежко, също са нищожен процент. И за да предпазя дядо и баба, аз непрекъснато ги агитирам да се ваксинират. Но парадоксалното е, че те хем знаят за своята уязвимост, хем не искат да се ваксинират. Ами като не искат, ако искат. Дори имат 3 ваксини по избор. Но те пак не искат. Като не искаш мира, може да ти дойде и секира. Няма да те пазя цял живот, бабо, дядо.

281

Анонимен

преди 2 години

Децата се заразявали от родителите. Глупости, децата, както и родителите, могат да се заразят от всякакви контакти: могат да се заразят от други деца или от възпитатели и учители по време на летните лагери, или от пътници в автобуса за към морето, или в мола, където са с наставник... Могат да се заразят дори и в болниците, само при редовни профилактични прегледи, а за зъболекаря да не говорим.

280

Анонимен

преди 2 години

Ако науката не му е прироитет, това автоматично поставя под съмнение адекватността на твърденията му.---Как да не му е приоритет като Р.Малоун се занимава с наука през целия си живот, включително и сега? От 9 кладенеца вода ще донесете само да не ви се накърнят религиозните чувства. Covid scientism-a e култ. Конефермата му е някакво хоби. Какво от това.

279

Анонимен

преди 2 години

развиват грънци, И тва си го чул по телевизора.Нито един от моите познати, които прекараха ковид не е получил никакви допълнителни увреждания, да не говорим, че нямам и познати починали след преболедуване. Виж след втора игла си заминаха двамина. 0,06% смъртност в световен мащаб за повече от година и половина е коректен отразител на опасността от супер дупер страшния вирус- обикновена настинака.Ай със здраве и да не си сваляш маската дори и като се къпеш

278

До до риск-губи

преди 2 години

И ти да си верифицираш малко информацията - проблемата в короната е, че около 30% от преболедувалите я развиват дългосрочни нежелани странични ефекти (данните са от CDC на САЩ), които искат сериозно лечение и освен, че изкарват хората от пазара на труда, натоварват и здравните системи.

277

до риск-губи

преди 2 години

без да коментирам как верифицираш числата, които си посочил, да ти обърна вниматие на нещо по важно .По официални данни с короната за повече от година и половина са се заразили едва 3-4% от световната популация/ 223 457 500 от 7,5 млрд/ починали са около 4,5 млн души- около 0,06%, демек пандемия има само по телевизора.За справка само от ОРЗ, различни от ковид 19, средногодишно си отиват 2,5 млн деца до 5г. възраст.

276

Q до 283

преди 2 години

Откъде знаеш, че не съм вирусолог и епидемиолог? Преквалифицирах се по принуда - защото тези, които трябваше да осведомяват хората лъжат, а тези, които трябваше да лекуват, не лекуват, ами направо изпращат болните хора вкъщи да се влошават непредприемайки нищо. "Ходи си и пий Инфлуцид, па като падне сатурацията, ела". Ако това е лечение - "медицината", ще се оправям сам. Посред КОВИД култа още се намират и хора като мен, които търсят истината.

275

Q

преди 2 години

Наскоро Джо Роган - водещ на едно от най-популярните предавания се излекува само за няколко дни с помощта на Ивермектин и витамини. Медиите веднага настръхнаха как си позволява да оцелее! Ваксините са с разрешение за извънредни случай при 2 важни условия - да има над 50% ефективност и да НЯМА съществуващо лекарство. Затова е страшна истерията срещу Ивермектина. И в Израел вече е доказано, че Пфайзер вече има ефективност около бариерата от 50% спрямо Делта.

274

Анонимен

преди 2 години

До Q до 283..... Ако науката не му е прироитет, това автоматично поставя под съмнение адекватността на твърденията му. Не е въпрос само на приходи, както вероятно си мислите. А иначе от думите ви излиза, че като има ферма за коне, може да му се вярва за хода на пандемията. Това е несериозно. Както вече казах - вярвайте му вие, ако ви е приятно. Не се занимавайте с дезинформация. Ако сте вирусолог или епидемиолог - тогава имате право и на мнение, което да съвпада с неговото. Нали не сте?

273

Анонимен

преди 2 години

До риск-губи - ето какво е като по-реално сравнение, а не съчинения на психиран от медиите човек: Във възраст под 60 г. - по-малко от 1 на 100 ще почине. Уврежданията на органите са една от огромните пропагандни лъжи, както сам се убедих след преболедуване и след като десетки роднини, познати, колеги преболедуваха и нито един няма никакви проблеми след ковид грипа.

272

риск-губи

преди 2 години

Ето какво е като сравнение: При 100 заразени с Ковид - 4-*** души почиват. 15 души от останалите получават увреждане на органите - диабет, бъбречна недостатъчност и т.н. избор голям.При ваксинирането си спестявате горните екстри и съответно, за да се избегне и малкия риск от 1 на 100 000 препоръчително е 3-4 дена преди и 10 дена след ваксина да се вземе нещо за разреждане на кръвта като *** аспирин протект вечер.

271

Анонимен

преди 2 години

А който приема ваксина против ковид, всъщност е овца, която си мисли, че овчарят е загрижен за здравето и.

270

Q до 283

преди 2 години

Не знам за броя цитирания, може би вече не му се играе на състезания. Има си ферма за коне, сигурно изкарва солидни пари от консултантска дейност. Щеше да вземе Нобел, ако не беше почнал "да рита срещу ръжена".

269

ЦИРК КОВИД

преди 2 години

"Процентът на боледуващите и умиращите от COVID-19 на фона на всички останали е нищожен" - ето, поправих го да отговаря на реалността.

268

Анонимен

преди 2 години

Който отказва ваксина против ковид е всъщност самоубиец.Само патологичен страхливец може да изкаже подобно мнение.

267

Анонимен

преди 2 години

Който отказва ваксина против ковид е всъщност самоубиец.

266

Анонимен

преди 2 години

До Q====== Безумието понякога обхваща и учените. Аз гледам един показател, който в научните среди се цени - брой цитирания на научната продукция. Специално Robert Malone след 2016 година има 2758 цитирания. Това не е много, особено за научни статии в областта на медицината. Десетки български учени от различни области го изпреварват по този показател.