17

Доктор Сън

преди 2 години

Пуснете мигрантите, барем некой спаси България най-после

16

DF

преди 2 години

Кой погледна снимката с буйната растителност до оградата..оградата не е строена в храсталака.А не е поддържана.Къде са войниците да разчистят километри, къде е военната техника да изстърже до почва,къде е пръскането с хербициди за да се вижда оградата...Камери имало в тоя шубрак слон да побегне няма да го видите.Е това е мърлява държава.Тошко Галошко,Члгаропитека и Май-ската роза прецъфтела...алоуу има ли пилот у тоя самолет беее...словоблюдци...Измекерян,Хаджи-там какво беше ...

15

българин

преди 2 години

"Бежанските центрове у нас разполагат с достатъчен капацитет, засега не се налага разкриването на нови, каза още Янев." Ето, това е доказателство, че планират изграждането на нови и пълнене на държавата с мохамедани. Но сз пропуснали един факт. Тези лукави агаряни никога няма да видят хаир в България!

14

Асан

преди 2 години

Ше иска 2 милиарда да закърпи оградата :)))

13

мдааааа

преди 2 години

трябва да ни управляват такива хора. Хора с коса. А не лъснати канчета, нелепа пародия на бързи и яростни. Но, така е по-лесно, вместо да ходиш на фитнес.

12

Кънчо

преди 2 години

Тоя мушморок не рабра ли че и да нареди армия, полиция, жандармерия, пожарна и тн по границата няма да се реши проблема ?!? Проблема ще се реши в Брюксел и Анкара, ама на нито едно от 2те места Радев и сие нито са желани, нито са канени.. Що ли ?

11

Анонимен

преди 2 години

Тези хора вече са тук.само че вия не знаете къде са и ще има много загинали.чакат ви българи терористични нападения съвсем скоро.ще се сблъскате с бомбите.

10

Анонимен

преди 2 години

Недеи бе нема смисъл.тия хора къде трябваше да влязат в страната вече са тук.почиваи си в вас на дивата и ял лук и сланина и сирене.каналчжиите не ги закачаите те са добри хора.искат просто да изкарат някои лев за черни дни.че ги е ударила кризата.

9

Бай Тошо

преди 2 години

Янев и Радев, харвардските ментарджии и Кацаров, Цялото служебно правителство са хора расли в саксия! Изкарали са си живота на държавната ясла. Просто - чиновници. От такива нищо свясто не очаквай! Те се носят само по течението.

8

Анонимен

преди 2 години

СТРАХ ГО Е ОТ НАРОДНАТА ЛЮБОВ!!!

7

Анонимен

преди 2 години

тва оня страхливец ли е дето им се подмазва, че ги и поздравява

6

Анонимен

преди 2 години

Не е зарад мигрантите, а зарад НАРОДА! Търси как да ви потуши протестите!

5

Миро

преди 2 години

Тоя и министрите му нищо не могат да направят сами от страх да поемат отговорност.Винаги търсят и други за да се измъкнат от отговорност

4

Асан

преди 2 години

Да взема властта на 9 септември :)))

3

Геноцид

преди 2 години

В България Перник търгуват буквално с роби-електронни терористи, манипулират човешки мозък!

2

Терор в България

преди 2 години

В България Перник съществува фашистки Концлагер, изтезават хора като ***, мутри близки до Гешев!

1

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Долен и лъжлив масон, слуга на NWO у нас, на него може да се разчита за The great reset.