22

Анонимен

преди 2 години

Вече познавам един колега разболял се от Делта варианта на коронавируса. Тежко го бил изкарал, но в къщи, не се е налагало да влиза в болница. Вече е оздравял и вчера го видях на работа. Здрав като бик, от нищо не се оплаква!

21

Анонимен

преди 2 години

Яко ни качиха на пързалката!

20

ДО 44

преди 2 години

Не, те другите, пенсионери, но не само са около 300. Тези са "Башка". Година и половина, а още не може да проумеете.

19

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 2 години

БОГ да прости починалите ХОРА

18

Анонимен

преди 2 години

1956 нови случая на коронавирус, починали са 65 ПЕНСИОНЕРИ

17

Грийн

преди 2 години

Еволюцията не се интересува кога точно ще починете веднъж след като се размножите, така че наградата е винаги смърт, бавна или бърза. който твърди че му се умира в продължение на два трийсет години с придружаващите болести специална садо мазо награда.

16

Мутафчийски

преди 2 години

Института Роберт Кох-Германия съобщава че заради страшния Делта щам двете дози на Пфайзер не работят и трябва да се набие трета бустерна игла, иначе не се считате за ваксинирани! Който откаже от сега да каже бай-бай на сертификатчето и ще бъде трижди анатемосан като антиваксър! За феновете на Пфайзер съобщаваме че се подготвя четвърта игла за да противодействаме успешно и да засилим имунитета на макс срещу напиращия с голяма сила Мю(мюн) щам от Пакистан! Муааахахаха!

15

Abu Faik

преди 2 години

Взеха да преритват Ваксите. ) Един вчера съсед пукна с две дози Пфайзер. Да се свършва с лошият им ген. Само Сайбията може да ваксинира.

14

Кукловодител

преди 2 години

Айде момчета, да ги сбъркаме пак анти-ковидваксарите! Днес е вашия ден, по левче на пост, ако някой измисли и нещо умно ще пребере десетачка! Старание момчета, няма място за отсръпление! Ден, година храни!

13

ИСТИНАТА

преди 2 години

Най-неоспоримият факт е, че този вирус е направен в лаборатория от човек и го разпространяват умишлено! Само се замислете: 1. Как така изведнъж толкова много се загрижиха за всички и то по целия свят?! Всякаш всички други болести изведнъж се изпариха инвсички само от ковид се гътат. 2. Вече и изследвания доказаха, че най-добрият имунитет е естественият, тоест да го преболедуваш, а в същото време голямо натискане за ваксинация, къде ли не разкриха пунктове..ноооо, се подписваш, че е на своя глава

12

До 21

преди 2 години

Като за замаам с брадвата, ще ревеш като женичка, каквато си всъщност.

11

Светозар

преди 2 години

Както и да се смята, заболеваемостта и смъртността падат. А помните ли ваксърите, какво пророкуваха и плашеха ? Тъй наречената четвърта вълна щяла да ни залее, като цунами - по 20 000 заразени на ден, по няколкостотин трупа и т.н. Даже твърдяха, че септември щяло да има две вълни / справка - проф. Витанов /. Къде ви е четвъртата вълна бе, ваксъри ? Туй ли е ? Тя май си тръгна, преди да е дошла. А дали я е имало въобще ?

10

Анонимен

преди 2 години

Статистическо проучване гласи, че LGBTQ+ обществото е пълно главно с антиваксъри.

9

вак

преди 2 години

ваксинирайте се ако сте затлъстели или над 40 и няма какво да се тревожите..

8

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирайте се срещу корона вируса с ваксина. СЕГА! Ваксинирайте се преди вашия съсед! Ваксините ще свършат, после няма да има!Избираш ваксина - избираш да живееш! Вакаината вируса удря, ваксината вируса мачка!Всяка поставена ваксина - пирон в ковчега на антиваксърите! Ваксините са сертифициран, научно и лабораторно доказано БЕЗОПАСЕН за здравето продукт! Ваксина или Смърт - това е въпросът!Ваксината е изворът на живот!

7

Анонимен

преди 2 години

Баба Ванга е казала, че Пандемията в България ще приключи след като населението се ваксинира! Бъдете мъдри, вземете правилнито решение и се ваксинирайте с доказано най- добрата, ефективна, сертифицирано безопасна и затвърдена на пазара ваксина на Файзер!

6

Анонимен

преди 2 години

Британски учени успешно доказаха, че противниците на ваксинирането са хора с крайно ниска интелигентност, вярващи в световна конспирация, ***, ходещи по врачки, убедени в съществуването на духове и паранормални явления. Антиваксър значи дегeнеpат! Ако всички бяха антиваксъри, щяхме да живеем в пещерите като скотове. Антиваксърът е враг на човечеството с крайно ограничени умствени способности.

5

Анонимен

преди 2 години

Короната настъпва с невиждано високи темпове, броят на заразени се покачва лавинообразно, масовката са антиваксъри, които горещо съжаляват, че не са поставили животоспасяваща ваксина! След броени дни живите антиваксъри ше завиждат на мъртвите! Делта вариантът с невъобразима агресия атакува вашите дробове и го превръща в разлагаща се пихтия! Спасение няма, единственият шанс е ваксина! Без ваксина рискувате живота си фатално! Друг ще люби жена ви, друг ще ви кара колата!

4

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирайте децата ВЕДНАГА! Не ги ли ваксинираме, губим всичко! Ваксините спасявят животи! На родителите - антиваксъри, недаващи съгласие за ваксинация на децата им, да се отнемат родителските права, съд и затвор, а децат да се пращат на приемн семейства в Норвегия, Дания и Холандия. Най-добрата, сертофицирана ваксина за деца е научно и медицински доказано да бъде Астра Зенека! Ваксина за всяко дете, ваксина за здраве, всяка ваксина е точка срещу коварния вирус! Ваксинираните деца са бъдещето!

3

Анонимен

преди 2 години

Време е да се въведе ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ваксинация за всички! За всеки отказал - моментална глоба в размер на 20 000 лева, а при нужда запор на движимо и недвижимо имущество от ЧСИ в рамките на 48 часа, арест и оковаване в ТЕЖКИ пранги, принудителна ваксинация с Астра Зенека и строг тъмничен затвор за срок от 10 до 20 години, с полагане на тежък физически труд в някоя тухларна, мина за въглища, каменоделна или кариера за чакъл, ползван в строежа на магистрали! Никаква прошка към антиваксърите! Антиваксърите са сгурията на човечеството! Само бой, насилие във всичките му форми за антиваксъра!