62

Анонимен

преди 2 години

До до 144Откъде знаеш че болниците са препълнени, пак от новините ли? Щото така казаха преди 10 дена, че пернишката болница е препълнена а шофьор на линейка там, каза че няма такова нещо и че лъжат. Та кои болници са препълнени? И как може, да ти казват че има 4000 човека в болница в цялата страна и ти вярваш че са препълнени. Ами ако наистина дойде някаква пандемия и има 1 милн. болни, къде аджеба ще ги сложат тия хора? На 6 млн. население, 4000 в болница и вече препълнени болниците. Верно ли?

61

Почвате да стопляте

преди 2 години

Че каквото знаете не е вярно - 1,7 милиметрова сачма от платина - по-малка от бълха с кухина за рицин и запечатваща се с много фино с нещо разтапящо се в кръвта. Бижутер го прави това , май първородния Сакскобурготски син ... Той се занимаваше с бижутерия...

60

да 145

преди 2 години

Според теб: При почти 20 000 починали досега - бая кинти са им раздали викаш?? - По колко на човек според теб А??? Да не говорим за над 450 000 боледували - че то кой е тоя дето им рине пари със багер на тия "далавераджии" ? Докато не мине през носа на всеки антиваксър е ясно, че така ще си говорим. Ей го на съседната улица в момента спря отново линейка - какво пари ли им носят според теб?

59

до 144

преди 2 години

за два дни има близо 200 умрели и ти ми говориш за проценти.Ти влизал ли си скоро в болница ама та за нещо сериозно.....какво ли ти обяснявам ...дано не влизаш

58

Анонимен

преди 2 години

До 147 АнонименТи си обречен , знаеш го и това те нервира. Чао. ние няма да плачеме за тебе

57

Платинена сачма

преди 2 години

1,7 милиметра - бижутерска работа. Абе един бижутер от Сакскобурготите не умря ли?Първородния му син!

56

Анонимен

преди 2 години

Те тая новина *** разби тотално ! Изгубих настроение и незная как ще бачкам днес. Насълзиха ми са очите и сълзите ми капат у кафето. Дано се възнесат по бързо всички любители на ковида и ваксари и ковид писачи

55

до 144

преди 2 години

процента не знам но знам че болниците се напълниха, а дори и преди с обикновения грип не е било така нито септвмври нито януари когато се появяваше. Другото са си твои словоблудства да се правиш на мн интересен.

54

Анонимен

преди 2 години

До всички желаещи бърза смърт на всеки антиваксър: "Да ви се връща!"

53

до Demonaz

преди 2 години

ще разбереш ,не дърпай дявола за опашката да не ти изстине ехидната усмивка

52

до До139

преди 2 години

Някаква по-свежа опорка не измисляте ли? Най-смешното е как с бърз тест те карантинират, но не ти дават зелено картонче за преболедувал. Това ми е достатъчно за коректността тестовете. Лъжа и измама за доста кинти.

51

Анонимен

преди 2 години

Процента е толкова, колкото ви кажат. Утре ако ви кажат че е 20, вие ще знаете че е 20. Ако ви кажат че е 1 процент, вие ще знаете че е 1 процент. Процента е толкова, колкото ви кажат, щото тук едва ли има някой който работи в лаборатория, на ръководна длъжност и контактува с останалите лаборатории които изнасят резултати от тестове. А това някакви хора да ми казват че съм заплаха за обществото след като не се ваксинирам - Ако съм заплаха за обществото, ще е задължителна ваксинацията.

50

Demonaz

преди 2 години

Гледах една група за индивиди ,които са изкарали ковид. Та там една са я болели зъбите две седмици,а друга имала болки в ахилеса. Та питам аз понеже си бех чупил навремето, пръст на крака сега ме боли дали не е ковид ???

49

До 139

преди 2 години

В едно семейство се прави само един тест - тоест умножи 2000 * 4 и ще получиш реалното число - ние да не сме Германия, та тестовете да са безплатни - затова е така.

48

Никой!

преди 2 години

Професионален държавен или нает "чистач" нема да използва отрова като рицин. Има много несигурност в това - дали ще пробие дрехата и т.н Ако беше ДС в чадъра щеше да има гарота - тънко въже за одушаване за две минути ... В смисъл - спринцовка с въздух върши същата работа, прерязана сънна артерия с малко ножче, да го ръгнеш и хвърлиш от някой мост .... Има още десет други начина по ефективно от рицин.В основата си това е аматьорска работа ...

47

Анонимен

преди 2 години

Около 2000 новозаразени, толкова ни е капацитета. Скоро ще чакаме пета вълна, че тази си е към завършек.

46

Анонимен

преди 2 години

Къде са врачките-професори с тяхните 4000 на ден до средата на месеца?

45

Анонимен

преди 2 години

Повечето хора бъркат коронавируса с грипа, но истината е че той дори не е грип! Коронавирусите спадат към групата на настинките, и да - има ги всяка година от векове насам, с милиони случаи по цял свят, и никога на никой не му е пукало за тях, преди световните кукловоди да решат да ги обединят в тъй наречената "пандемия"

44

Истукан

преди 2 години

Честито, царят осъди България в Страсбург за имотите си. Не му пука за кризата с коронавируса. Той не е българин. Да заминава за Испания докато не го е хванал covid-19 и докато не е пукнал от вируса.

43

Анонимен

преди 2 години

КАКТО КАЗАХ ДОСТА ОТДАВНА,ПЪРВО - НЯМА "ЧИСТИ" ОБЛАСТИ. ВТОРО - ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ ЛИЦЕМЕРНО НИ ЗАБЛУЖДАВА, ЧЕ СЕ "ГРИЖИ" ЗА БЕЗОПАСНИ ВАКСИНИ. И ВЪПРЕКИ ТОВА НИЩО СТРАШНО. КОВИД 19 АПРИЛ,МАЙ ПЛАВНО ПОНИЖАВАНЕ. ЮНИ,ЮЛИ,АВГУСТ,СЕПТЕМВРИ ПЛАТОТО НА МИНИМУМА (15-25% от сега),ОКТОМВРИ ПЛАВНО НАРАСТВАНЕ. НОЕМВРИ,ДЕКЕМВРИ НОВАТА ЧЕТВЪРТА ВЪЛНА. ЗА ВАКСИНА ИСКАМ СПУТНИК V. ИМАТЕ ЛИ?? ОСВЕН ТОВА НЕ ПОДПИСВАМ НИКАКЪВ ОТКАЗ ОТ ПРАВА!!! ЗА ОСТАНАЛОТО СИ ОТГОВОРЕТЕ САМИ.