102

Радост българска

преди 2 години

ВирОс няма. И няма нито болни, нито умрели. Очаквам с нетърпение когато броя на умрелите надхвърли 4,5 милиона и в географската територия България ще настъпи тишина и спокойствие. Дано да е по-скоро!

101

Телеграма

преди 2 години

Изкарах го ... след ваксина ... кихнах два пъти и ми текна ***....докато си намеря капките за нос и ми мина. Край!

100

До 112

преди 2 години

Нищо не разбирате. Нарича се нарича амплификация. И е нужна, за са може да бъде уловен "сигналът" от специфични участъци, по които се разпознава вирусът - този вирус. За предишните варианти, с по-малък вирусен товар, бяха нужни повече цикли на амплификация. Сега, тъй като вирусът в делта вариант е в пъти в повече в носоглътката на заразените от предходните варианти, са нужни даже по-малко цикли на амплификация. Сиреч - делта вариантът е многократно по-заразен. Неуките - вярвайте си!

99

Анонимен

преди 2 години

До АнонименА, дано

98

до 118

преди 2 години

Това правим оставили сме се на естествения подбор, вие що квичите не схващам, явно ви е страх за мизерния ви животец

97

Анонимен

преди 2 години

Настинката си е настинка.Опасна е само за хора с предишна патология, без значение дали са ваксинирани или не.

96

До 117

преди 2 години

Настинка е за ваксинираните, ако се разболеят. За неваксинираните е неизвестно как ще протече.

95

Анонимен

преди 2 години

Леле, колко глупости се леят тука. Не се ваксинирайте, оставете се на естествения подбор, това е шанс в България да се самоучисти от утайката.

94

Анонимен

преди 2 години

Само патологичини страхливци се ваксинират срещу настинка

93

SHEFA

преди 2 години

КАТО ГЛЕДАМ СТАТИСТИКАТА ВИЕ НИ ИСКАРАХТЕ 10 МИЛИОНА НАСЕЛЕНИЕ БЕ-ЕТО ВИ ПРЕБРОЯВАНЕ.-ВСИЧКИ ДАННИ ГИ ИМАТЕ НА ХОРАТА.

92

До 107

преди 2 години

И к'во, тука е най-добре викаш. Мани е тая пропаднала Германия, стой си тука у тинята. Мега има на тая територия.

91

Анонимен

преди 2 години

(продължение от #112 - PCR тестът...) След като PCR има толкова много фалшиво позитивни резултати - при други вируси и предишно заболяване, винаги ще се държи една достатъчно голяма бройка "новозаразени" и ще има по 2 "вълни" на година - една вечна пандемия. Хората ще се държат наплашени и ще има редовни бустери. Перфектен бизнес план на Big Pharma.

90

Анонимен

преди 2 години

PCR тестът търси фрагменти от вируса в пробата. Самият тест изисква много цикли (увеличаване - като zoom in си го представяме), за да се види има ли такива фрагменти, или не. Трябват около 25 цикли, а масово в лабораториите правят над 40 цикли. Съответно има много фалшиво позитивни тестове - фрагменти от други вируси, от предишно преболедуване. Сътоветно имаш стомашен вирус -> PCR тестът открива фрагмент от предишна настинка -> слух, че делта варианта протича със стомашно неразположение.

89

Анонимен

преди 2 години

До Заеbи Има как да се сбъркат и се сбъркват - казват една камара учени, включително откривателят на PCR теста. Как обясняваш, че лятото делта вариантът протича със стомашни неразположения, пролетта и есента като настинка?

88

Анонимен

преди 2 години

Когато е лято за делта вируса се говори, че протича с повръщане и разстройство. Респираторен вирус! Когато е есен, е като нормална настинка. Нещо съмнително? PCR тестовете не различават коронавирус от настинка, грип, стомашен вирус. Просто не се тествайте! Да не допринасяме за паниката и пропагандата...

87

Анонимен

преди 2 години

До мхмПо същия начин мога и аз да кажа "не зачиташ човешкия живот", когато караш кола. Не зачиташ човешки живот, когато излизаш навън - щото може да си заразен вече с нещо. Айде стига с големите думи и вменяването на вина.

86

мхм

преди 2 години

Най-ниско е ваксинационното покритие в държави където не зачитат човешкия живот. За хората тук живота няма никаква стойност, типично антиваксърско мислене

85

Анонимен

преди 2 години

още много антиваксъри ще убие ковида.

84

Me

преди 2 години

Значи, погледнете в кои държави хората вярват на науката и ваксините и в кои не.България, най-пропадналата и корумпирана в цяла европа никой не вярва нито на вируса а още по-малко на ваксините. В Англия, Германия - държави които са еквивалент на "на запад" където всичко е по-хубаво, там са ваксинирани над 70% сигурно вече. В Америка, само реднеците не искат да се ваксинират. Може би пък, да вземем пример от тези, които смятахме за по-богати и умни

83

Румен Иванов

преди 2 години

Всичко в кюпа за короната, че добри парички се плащат.