88

Анонимен

преди 2 години

при фигуранта всичко се срина

87

Анонимен

преди 2 години

Обикновено в държави с iq по- голямо от средното има проблеми. При ограничените оФсе от Европа няма кой да прави сечено. Изпълняват си механично поставените задачки без да се замислят. И с ваксите е така

86

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 10Еми обясни, как двигател задвижва луноход в нищото, тоест без атмосфера......хахахахаха :))) За да има тяга, тоест даден обект да се движи според мощта на двигателя, требва ти съпротивление, тоест атмосфера.....на Луната знаем че нема атмосфера, как са излетели "астронавтите" от там.......буахахахахаха :)))

85

Анонимен

преди 2 години

Джон Атанасов не им ли обясни, че електронния подпис е сигурен идентификатор?

84

Анонимен

преди 2 години

За уволнение са тези *** в ГДБОП Киберпрестъпност. Това е петно върху страната, не толкова заради самите хакери, а заради това, че не можем да се справим с тях. Некадърно реализирана система, некадърна администрация на системата, некадърно подсигуряване, липса на политики и процедури за защита. ПЪЛЕН ПРОВАЛ!!! АБСОЛЮТЕН И БЕЗАПЕЛАЦИОНЕН РЕЗИЛ!! ОСТАВКИ И УВОЛНЕНИЯ

83

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 86Знам Линукс, тъ пия Мак, Уиндоуса ми е ясен отдавна.......хахахахаха :)) Кажи ми само, какво общо има антивирусната с "любовницата ми"......хахахахаха :))) Ако ми кажеш логиката, ще те почерпя една бира :)))

82

Анонимен

преди 2 години

Пилците се броят наесен. Кой остана след ковида?

81

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 82Така е брат, и аз съм същия, имам само едно пс с боза, антивирусна не съм виждал от 20 години, даже не знам как се казват в момента най-известните. Това е пс-то за игрички, всичко друго е линукс при мене, но само ламери си слагат "антивирусна" :)))). А иначе се проброих, освен егн-то и името, всичко друго писах глупости , ядосах се, като прочетох за джедаите, не се сетих да се пиша ситски лорд , мамка му :Д

80

Дедо

преди 2 години

След като не знаете , колко сме , от къде знаете , колко % са ваксинирани ?

79

Сержант от запаса

преди 2 години

Практиката показва, че в 99% от случаите на "хакване", хакнатите са се нахакали сами. Щракат по клавишите, отварят всички имейли и приложенията им, отговарят на същите и ... хоп - нахакване. Комедия отвсякъде. Тотална народна трагедия на най-умната нация в цялата Галактика и даже във Вселената.

78

Анонимен

преди 2 години

Изтеглете си номерче, спазвайте си реда, овцце! Не се бутайте на преброяването.

77

Анонимен

преди 2 години

Умрелата Тиква нали ни докара некъф супер комп,дето сме щели да учудим свето и околните села и паланки? Да си го завре у отзаде!

76

Анонимен

преди 2 години

Въведете ред за преброяване. Блокирате входа. Първо да се преброят ваксинираните. После чалгарите.

75

СЛАБ 2

преди 2 години

Слаби са IT които са наели като Фирма .Въобще не е хакерска атака , просто цялата конфигурация на сайта е слаба - ако влязат 1000 човека едновременно се товари и спира . Тези приказки за бутон *отказ* с 250 гигабита са смешни - трябва всички Сървъри и Компютри на Земята и в орбита да натиснат бутона едновременно .Сега Сметната Палата да направи Одит за Услугата на *частна* фирма и после Гешев .

74

Анонимен

преди 2 години

Спешно да напряват необходимия брой гълъбарници и да раздадат на населението пощенски гълъби. Така ще стане по-бързо преброяването. Да отложат ловния сезон, докато гълъбите с личните данни на населението прелитат.

73

Муахаха

преди 2 години

Строй се, Бреброй се и от Заразителя, пардон, ПреБроителя, с КОВИД Ускрой се!

72

СССР

преди 2 години

Преброяването на Българите е поръчано от Козяк по искане на ЦРУ!! ФАКТ

71

Анонимен

преди 2 години

Ти, дет не си ползвал антивирусна 20 години - па нека седне любовницата ти да си провери спешно пощата един път на твоя компютър. Тогава друга песен ще запееш.

70

Анонимен

преди 2 години

кат пратят свинеброячите, да носят по някой лев компенсация за мизерията в която ни вкарват с тия затваряния

69

Анонимен

преди 2 години

Милиони хакери искат да влязат да се преброят. Системата не им позволява.