49

Щерю

преди 2 години

- Манипулатори! БСП като, че ли от джоба си ги вади тия добавки за пенсионерите...

48

Дърта пенсия

преди 2 години

Защо да не получавам пенсия като дядката от Люксембург? Щото херцогството е богата страна, с огромни природни богатства, високотехнологична индустрия, наука над световното ниво, висока култура и работещи специалисти? Самолети, автомобили, роботи с цифрово управление? А аз съм от страна, която със селскостопанската си продукция хранеше половин Европа, правеше електроника, когато другите още триеха гурелите от очите си, дискове на нивото на Memorex, лазери и грамадни рубини за тях, кари, телфери..

47

MaйMyнaтa

преди 2 години

Чудесна реклама на кака, но това не е коледна раэпродажба на Лидль и Кауфландот

46

пенсионер

преди 2 години

а когато Бойко почна да дава по 50 лв. тая същата орева държавата че Бойко си купувал гласове . та въпроса ми към импексова е : гласове ли купуваш бе корни ?

45

Корни Заличителката

преди 2 години

Нито крачка назад - 80 депутати, 43 депутати, 36 депутати! Ноември 2021 г. - 20 депутати!

44

komitata

преди 2 години

все по-вече се усеща мазохизма в политиката ,депутаите не се интересуват от икономическта ситуазия в държават а си прокарват популизма предизбурно -*** работа не е видяла но иска стандарт-защо не иска съкращаване н а огромната тромава и мижава администрация ,издръжка н апартийките .половин милион администрация и 20000 слубени коли а говори да се дигнала събираемоста на данъците

43

Анонимен

преди 2 години

120 лв. само на неработещи пенсионери ли? Има пенсионери лекари с частни клиники и кабинети има работещи с високи заплати, бизнесмени с движими и недвижимо имущество и с ТЕЛК.... Нинова, Нинова никога не съм гласувала и няма да гласувам за БСП.

42

Анонимен

преди 2 години

та кои данъци ще вдигнете.. данък сгради и такса смет нали.. защото жените ви имат фирми и другите данъци ще ви ударят.

41

пияница мистик

преди 2 години

Само така. За сефте да съм за БСП. Не по 120, а по 500лв. отгоре на пенсионерите. Да ги видя новите чалгари и комунисти откъде ще намерят пари :))) Нали са "промяната", дето щяла да бъде различна от ГЕРБ да ни изкара от последното място по доходи в ЕС.....Ахахахахахахахахах :)))) Лично крадеца, осъден в Лондон може да изкара от джоба си, нали той сега разпределя порциите

40

Патриот

преди 2 години

Мамицата им ***! Раздават, а не казват от къде ще се вземат тия пари.... Див популизъм!

39

Асан

преди 2 години

120 лева за пенсиите 5 милиона на *** партийна субсидия :)))

38

Анонимен

преди 2 години

Електората е в кърпа вързан

37

Анонимен

преди 2 години

Комунистите нигога не действат рационално. Те действат импулсивно според спуснатата заповед от ЦК на Парията без да мислят. Казва им се.. Партията иска двойно увеличение добива на мляко!! И комуниста решава, ще доя кравата два пъти на ден вместо един!! Ако трябва до смърт ще я доя. Изобщо не му идва на ум да храни кравата повече с по-добро сено, да полага повече грижи за нея. Не решението е по често доене.. Това се случва и в момента..

36

НЕ!

преди 2 години

Няма добавки! Щом не ми разрешавате да работя, няма да се плащат пенсии. СПРЕТЕ ЦИРКА!!!

35

Нане

преди 2 години

*** чутури, и вие никога няма се промените!

34

ЦК на ГЕРБ

преди 2 години

Ама няма да увеличат пенсиите!!!

33

Нане

преди 2 години

На тия избори, още 100 000 гласа надоле...))

32

БСП

преди 2 години

Абе най-важно е пенсиите да станат европейски!! Че пенсионерите масово ходят да гласуват. Заплатите ще останат Африкански. Младите да ходят да бачкат да правят БВП. Като се пенсионират (ако въобще доживеят до пенсия) ще се радват на високи доходи.

31

Нане

преди 2 години

От сте много умни, ай довиждане и от мен...)) дадох ви достатъчен картбланж на послвдните два избора, *** довиждане...Ранете си пенсионерите с пенсия и заплата, щот ковида ги съсипа от мизерия...)) а младите да го дуат без работа...

30

Анонимен

преди 2 години

При социализма, капиталистите работят в трудови лагери. При капитализма, работниците работят в трудови лагери.