31

Водопроводчик

преди 2 години

До: 999 (номер 32) Аз никога не съм бъркал тръбата за студената вода с тръбата за топлата. Хеле пък тръбата за мръcната вода - канала! Анестезиологът има две тръби, а аз три! При мене е по-сложно!

30

999

преди 2 години

Аз не разбирам какво означава " грешка в интубирането"?????? Улучил хранопровода вместо трахеята ли???? Някой да каже! Само това се сещам. Знам и за случаи на отрязан здрав крак вместо болния. !?!

29

Лаврентий Берия

преди 2 години

Абе сега като почнаха да искат оставката на Кацаров,всички лекари ще са сатани. Пейте в хор,червени***. Раз. Два

28

Анонимен

преди 2 години

Велика статия. Сега хиляди родилки треперят за живота си. Затова сме с толкова ниска раждаемост. Ромките не четат вестникарски простотии и си действат.

27

Анонимен

преди 2 години

Такива грешки от началото на пандемията са около 10 000. С тях медикофъшистите си оправдаваха 1000-тъ левъ.

26

Анонимен

преди 2 години

Грешки стават разбира се, но за тези които струват живот не може да янма никакви последствия. Ноже ли всекк шофьор да има застраховка за по 1 милион или колко беше за убит човек, а лекарите да ги мъмрят? В щатитв за такава проява щеше да забрави за практикуването изобщо, а компенсацията за семейството на загиналата жена щяха да са поне двуцифрено число милиони.

25

Румен

преди 2 години

Сегашните студенти по медицина имат вече три семестъра дистанционно обучение. Няма такова обучение по медицина. Това е престъпление. Не искам да ме лекуват тези,които бяха професионално осакатени с дистанционното обучение.

24

Анонимен

преди 2 години

За съжаление лекарите не са роботи.Грешки стават(много много тъжно и депресиращо).Не знаеме никакви подробности,да не коментираме.В моят опит когато бях още много млад лекар и не използвахме спинална ,а обща упойка за всички секция имах затруднения с една интубация,жената беше пълничка с къса шия...потърсих помощ ,хирургът премина от моята страна на скрина ,интубира и продължихме по план успешно.

23

Факт

преди 2 години

Така е като лекарите само парите гледат и всяка родилка я манипулират да ражда секцио. Все ще й измислят причина да я отрежат.

22

D

преди 2 години

Лудко, каква аптечка от колата те гони теб, бре? Ти знаеш ли какво е интубация? Явно не!!

21

Да не спорим

преди 2 години

Погледнете обективно - ""планово секцио "" и "" грешка при интубацията"" много трудно биха могли да се свържат с ""професионална компетентност""....... Да прости Господ майката и детенцето !!!

20

Анонимен

преди 2 години

какво разсейване, два пъти се е пробвал, да му се отнеме правото да упражнява дейност и съд

19

Анонимен

преди 2 години

"Медицински надзор" - И ТАКИВА КИБИЦИ ИМАЛО...

18

Румен

преди 2 години

Лудко,ти в какво училище си учил та знаеш кака се интубира

17

Лудко

преди 2 години

Грешка при интубирането!!! Луди ли сте, кви сте? Това се учи още в училище! Дори в аптечките на колите има набор за първа помощ. за кви лекари говорим? страх ме хваща вече да отида на лекар.

16

rm

преди 2 години

разсеял се лекаря бе, какво толкова. звъннал му телефона, искал да види кой сериал ще дават довечера и се разсеял.

15

Аз

преди 2 години

Аз ще Ви кажа как интубират родилка - като мен. Влязах за секцио, обаче анестезиологът беше толкова "кадърен", че 20 мин не успя да ми сложи спинална и накрая ме приспа. Ей така и аз бях интубирана. По принцип аз така предпочитах, ама те решиха да ме мъчат за спинална... Като усетих какъв "доктор" е ме достраша и за пълна упойка, но слава Богу всичко е наред. Имала съм късмет.

14

Анонимен

преди 2 години

80% от младите лекари в България са с купени дипломи

13

Анонимен

преди 2 години

"Не бих го нарекъл грешка"? А какво е, фал? Гаф? Как ще компенсират семейството за загубата?

12

Анонимен

преди 2 години

Докторите и Сапьорите нямат право на грешка. Докторите при грешка убиват пациентите а Сапьора себе си.