28

Анонимен

преди 2 години

До УМЕНЕдин такъв умен като тебе, дето беше виден антиваксър, го погребахме в събота. Ковид. Бащата на друг виден антиваксър почина вчера. Пак Ковид. А ти си обяснявай колко добре е да го преболедуваш - не при всеки се получава да излезе жив от болницата. Че и кислородът и плазмата не помагат.

27

Solar Power

преди 2 години

До УМЕН: Умните и богатите се боцкат за да могат да си харчат парите. Останалите са смели и ще разчитат евентуално при зараза на нашата здравна система. Мерси :)По добре да си пусна тото хахахаха

26

do 14

преди 2 години

Не подвеждай хората ей, QR кода е невалиден. Как изобщо си измисли тази историйка :D

25

Анонимен

преди 2 години

Има ли схема първо в България тръгва. После политиците били такива и онакива. То щото народа друг.... болен все да лъже и да св прави на хитър.

24

Летеца Кемиал Трейс

преди 2 години

Маляките да правят вярър, те друго последните 30 години не са правели, и на Европа, и на САШ, и на Русия. Тарикати!

23

Анонимен

преди 2 години

Няма проблеми, няма проблеми - голям зор е всички да се набоцкаме. По некОлко пъти. Преболедуване - не върши работа. Едно боц - не върши работа. Две боц - и то не върши работа. Хич пък без боц - направо си за затвора... кога ще спре цялата тая лудост?

22

До 22

преди 2 години

Ами те и цял смят обърнаха резбата и учат децата си момчета да се гримират в час по трудово, за всичко ли трябва да вървим под строй като овцете.

21

до 24

преди 2 години

Неее, ние вярваме на поредния разбирко в кръчмата на маса, дето може да оправи света, *** на, докарал я само до бакшшиш или в по-добрия случай - работник в цеха

20

а

преди 2 години

*** ще яде бибека. Евалата на гърците! Ама им бийте и черни печати да не могат да минават границата и да си стоят на село!

19

Анонимен

преди 2 години

Аз и до ден днешен се изумявам как е възможна подобна наивност от т.нар. ваксъри? Вярвате на свои правителства, което ви лъжат от как сте родени? Или вярвате на Евросъюза, който ни разсипа всички производства и ни направи консуматор? Или вярвате на СЗО? Или на фармацевтичните компании? Не разбрахте ли досега с тези празни глави, че това не са никакви ваксини? Че това е една заблуда, която малко по-малко излиза на светло. Израел е достатъчен пример. То бива наивитет, ама чак пък толкова.

18

Анонимен

преди 2 години

до 19 Фани прочети статията и вземи някоя по-нова карта на България, че Тива отдавна не е в нашите граници ;)

17

Анонимен

преди 2 години

Как пък целият свят се ваксинира , само на шепа българи им се привиждат конспирации и опасности. Ей , просто племе!

16

Анонимен

преди 2 години

Накрая ще бъде " хитрата сврака с двата крака". Ковида ли ще излъже? Себе си? Проблемът е, че ще почнат да не ни признават сертификатите, издадени в България. Заради мошениците антиваксъри.

15

Анонимен

преди 2 години

като се прави нещо насила те какво мислят че ще се случи, големи умници няма що, сега като започне полицийщината и фашизма, Мицотакис ще завърши кат румънеца един ден, ама дано да е с камъни че по бавно

14

Анонимен

преди 2 години

Все фалшиви сертификати от България, в Гърция няма нали :) Там са със задължителна ваксинация за някои групи, но чужденците идват с фашиви сертификата, нали, хахаха.

13

Анонимен

преди 2 години

При наличието на напредничавата 5g технология, защо трябва да вадим сертификата и на хартия.

12

Крал Трол

преди 2 години

Не съм антиваксър, но не вярвам и на пробутаните ковид ваксини. Забъркаха ги набързо частните компании само и само да са в играта. В цял свят вече е ясно, че ефекта им е съмнителен, а след години ще видим и страничния. А и колкото повече ги натрапват, толкова повече хора се отказват - нещо като с рекламата на задължителна толерантност и хомолюбие.

11

Анонимен

преди 2 години

Гърците нямат ли 5G клетки по ГКПП-тата, по-лесно и точно се изчита номерът на сертификата и серийните номерца на всяка доза.

10

Анонимен

преди 2 години

Що глоба бе - затвор, нали си има закони, те и Гърците сигурно имат нещо подобно на това - НК чл.308 - Който състави неистински официален документ или преправи съдържанието на официален документ с цел да бъде използуван, се наказва за подправка на документ с лишаване от свобода до три години. Чл. 312. (1) Лекар, който снабди някого с лъжливо свидетелство за състоянието на здравето му, когато не действува като длъжностно лице, се наказва с лишаване от свобода до две години или с пробация.

9

Анонимен

преди 2 години

Хубава снимка, замазали са номера на сертификата, обаче QR кода е абсолютно четим - 10/BG/66NR964THGLL3V5D#Y. Човекът е боднат с Пфайзер на два пъти.